Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 квітня 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, видачу ордерів"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

4 квітня 2018 року                                                                                                               № 149


Про затвердження списків громадян, 
поставлених на квартирний облік,
видачу ордерів


Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Виділити виконавчому комітету міської ради відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада  2017 року  № 877 «Про  затвердження Порядку   та умов   надання  у   2017 році  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на  будівництво/ капітальний ремонт/ реконструкцію малих  групових будинків, будинків підтриманого прожи-вання,  будівництво/придбання житла для дитячих будинків  сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа,  виготовлення проектно-кошторисної документації»,   розпорядження   голови обласної державної адміністрації від 13 грудня 2017 року № 668 «Про розподіл субвенції на будівництво (придбання) житла» та договору купівлі-продажу від 20 грудня 2017 року:

1.1. Чотирикімнатну, житловою площею 71,1 кв.м, квартиру №  … по вулиці Стрілецькій, …. Надати квартирі статус соціального житла.

2. Змінити статус:

2.1. За клопотанням квартирно-експлуатаційного відділу м. Чернігова Міністерства оборони України:

2.1.1. Службової  двокімнатної,  житловою площею 34,44 кв.м, квартири № … по вулиці Курсанта Єськова, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Боськом Русланом Володимировичем, сімʼя з трьох осіб (він, дружина, син). 

2.2. За клопотанням комунального підприємства «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради: 

2.2.1.  Однокімнатної, житловою площею 12,8 кв.м, квартири № … по вулиці Волковича, … з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній Жук Любовʼю Антонівною, одною.

2.3. Згідно   з   постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2004 року № 422 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання» включити до фонду житла для тимчасового проживання: 

2.3.1. Кімнату № …, житловою площею 19,3 кв.м, що має статус гуртожитку, по вулиці Івана Мазепи, …. 

3. Поставити на квартирний облік:

3.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

3.1.1. Носок Марину Олександрівну, сім’я з  чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), яка мешкає  у двокімнатній, житловою площею 29,9 кв.м, квартирі № … по вулиці Генерала Бєлова, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: батько, мати (відсутність мінімального розміру житлової площі).

3.1.2. Доценка Сергія Васильовича, одного,  який мешкає у приватизованій  однокімнатній, житловою площею 17,5 кв.м, квартирі № … по вулиці  Захисників України,  …,  де ще зареєстровано та проживає дві особи (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового  списку  згідно з пільгою сина -  учасника бойових дій.

3.1.3. Коробко Оксану Валеріївну, сім’я з трьох осіб (вона,  дві дочки), яка мешкає у трикімнатній, житловою площею 42,3 кв.м, квартирі № … по вулиці Генерала Пухова, …, де ще зареєстровано та проживає  шість осіб (відсутність мінімального розміру житлової площі).

3.1.4. Андрушко Наталію Ігорівну, сім’я з двох осіб (вона, син), яка мешкає у гуртожитку по провулку Олексія Бакуринського, …, кімната № … (відсутність житла).

3.1.5. Мельниченко Ігоря Петровича, одного, який мешкає у гуртожитку по вулиці Гончій, …, кімната № … (відсутність житла). Включити до першочергового списку згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

3.1.6. Данько Людмилу Володимирівну, одну, яка мешкає у гуртожитку по провулку Олексія Бакуринського, …, кімната № … (відсутність житла). Включити до першочергового списку згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

3.1.7. Горбач Світлану Анатоліївну, одну, яка мешкає у гуртожитку по провулку Олексія Бакуринського, …, кімната № … (відсутність житла).

3.1.8. Залозну Олену Олександрівну, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, два сини, дочка), яка мешкає у приватизованій  однокімнатній, житловою площею 17,6 кв.м, квартирі № … по проспекту Миру, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку  громадян…»  як багатодітну сім’ю.

3.2. Включити до позачергового списку:

3.2.1. Злочевського Сергія Григоровича, сім’я з двох осіб (він, дружина),  на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 20 травня 2017 року. На підставі поданої заяви  та необхідних документів включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

3.2.2. Бутука Віктора Семеновича, 6 серпня 1995 року народження,  як дитину, позбавлену батьківського піклування, одного, який мешкає у  гуртожитку по вулиці Козацькій, …, кімната № … (відсутність житла).

4. Внести зміни до складу сім’ї:

4.1. Тимошко Світлани Петрівни, сім’я з п’яти осіб (вона, син, дочка,  два онука),   на   квартирному   обліку   у  загальноміській черзі  з  20 червня 1994 року. На підставі поданих заяв   та у зв’язку з тим, що Тимошко Світлана Петрівна  виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту, квартирну справу  розділити на: сина - Тимошка Максима Петровича, сім’я з двох осіб (він, син - Гліб), та дочку - Рочняк Оксану Петрівну, включивши до складу сім’ї дочку -  Анастасію, 2012 року народження, склад сім’ї вважати три особи (вона, син, дочка).

4.2. Ребенка Андрія Вікторовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 31 жовтня 2017 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї  дочку – Ребенок Валерію Андріївну, 2013 року народження.

4.3. Дмитренко Світлани Волеславівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 квітня 1986 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку.

4.4. Московченко Валентини Андріївни, сім’я з чотирьох осіб (вона, дві дочки, онук),   на  квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 вересня 2000 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онуку -  Панченко Валерію Максимівну, 2016 року народження. 

4.5. Косовець Світлани Василівни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 14 серпня 1995 року. На підставі поданих заяв зняти з квартирного обліку за власним бажанням Косовець Світлану Василівну, квартирну справу переоформити на дочку – Рябчук Альону Володимирівну, включивши до складу сім’ї чоловіка – Рябчука Володимира Петровича, склад сім’ї вважати три особи (вона, чоловік, син).

4.6. Іващенко Ірини Дмитрівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 грудня 1977 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онуку – Оксану, 2016 року народження.

4.7. Колесника Віктора Олександровича, сім’я з трьох осіб (він, дочка, онука),  на  квартирному  обліку  у   загальноміській   черзі  з  20 листопада 1979 року. Зняти  з квартирного обліку Колесника Віктора Олександровича у зв’язку зі смертю. Квартирну справу переоформити на дочку – Глазкову Яну Вікторівну, сім’єю з двох осіб (вона,  дочка), залишити у загальноміській черзі з часу включення її до складу сім’ї, а саме – 11 грудня 2002 року.

4.8. Гаркуна Григорія Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини),   на   квартирному обліку у загальноміській з 18 серпня 2003 року. Зняти з квартирного обліку Гаркуна Григорія Миколайовича як такого, що  покращив житлові умови, в результаті чого відпали  підстави для надання іншого житлового приміщення. Квартирну справу переоформити на дружину – Гаркун Лесю Валеріївну, сім’єю з трьох осіб (вона, два сини).

4.9. Самсонова Володимира Михайловича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  16 липня 1990 року. Зняти з квартирного обліку у зв’язку зі смертю Самсонова Володимира Михайловича та його сина – Самсонова Євгена Володимировича як такого, що  покращив житлові умови, в результаті чого відпали  підстави для надання іншого житлового приміщення. Квартирну справу переоформити на дружину – Самсонову Аллу Володимирівну, одну.

4.10. Деркач Наталії Іванівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  16 травня 1988 року. Зняти з квартирного обліку Деркач Наталію  Іванівну як таку, що  покращила житлові умови, в результаті чого відпали  підстави для надання іншого житлового приміщення. Квартирну справу переоформити на чоловіка – Деркача Миколу Григоровича, сім’єю з двох осіб (він, син).

4.11. Пономаренко Алли Іванівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки),  на  квартирному  обліку  у   загальноміській   черзі   з  18 квітня 2001 року. 

Зняти з квартирного обліку Пономаренко Аллу Іванівну як таку, що  покращила житлові умови, в результаті чого відпали  підстави для надання іншого житлового приміщення, чоловіка – Пономаренка  Сергія Анатолійовича  та дочку - Анастасію як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.  Квартирну справу переоформити на дочку -  Ус Тетяну Ігорівну, одну.

4.12. Івашньової  Олени Григорівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі  18 лютого 1991 року. Зняти з квартирного обліку Івашньову Олену Григорівну як таку, що  покращила житлові умови, в результаті чого відпали  підстави для надання іншого житлового приміщення, чоловіка – Івашньова Володимира Олексан-дровича,  у зв’язку зі смертю. Квартирну справу переоформити  на сина – Івашньова Сергія Володимировича, сім’єю з двох осіб (він, брат).

4.13. Чух Тамари Василівни, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, дочка, два сини ),  на квартирному обліку у загальноміській черзі з 24 березня 1986 року  та  з 29 березня 1989 року першочерговому списку. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї  чоловіка – Чуха  Миколу Степановича у зв’язку зі смертю.    

4.14. Васик Яни Сергіївни, однієї, на квартирному обліку у позачерговому списку  як дитина сирота  з 19 квітня 2010 року. На підставі поданої заяви змінити прізвище   « Васик» на «Залевська».

4.15. Слободської Тетяни Пилипівни, сім’я з двох осіб (вона, чоловік ) на квартирному  обліку  у  загальноміській  черзі  та   першочерговому   списку з 17 квітня 2012 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї  чоловіка – Слободського Анатолія Максимовича, у зв’язку зі смертю.         

4.16. Бегуна  Михайла  Івановича, сім’я з трьох осіб (він, дочка, онука), на квартирному обліку у позачерговому списку військовослужбовців, звільнених в  запас або відставку, з 29 вересня 1994 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку та онуку

4.17. Кондратенка  Олександра Олексійовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 27 лютого 2006 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї  сина - Кондратенка Олексія Олександровича.

4.18. Злочевського Сергія Григоровича, сім’я з двох осіб (він, дружина),  на  квартирному  обліку  у загальноміській черзі  та першочерговому списку з 20 травня 2017 року. На підставі поданої заяви та у зв’язку з розірванням шлюбу  виключити зі складу сім’ї  колишню дружину  - Злочевську Лілію Юріївну, а включити до складу сім’ї дружину - Злочевську Наталію Михайлівну.     

5. Виключити із першочергового  списку як такого, що втратив пільгу у зв’язку з набуттям іншої пільги – інваліда війни:

5.1. Злочевського Сергія Григоровича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку з 20 травня 2017 року у загальноміській черзі  та першочерговому списку як учасник бойових дій.

6. Зняти з квартирного обліку: 

6.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

6.1.1. Білюбу Людмилу Володимирівну, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 листопада 2002 року.

6.1.2. Дикого Владислава Борисовича, сім’я з двох осіб (він, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 березня 1986 року.

6.1.3. Харченка Олександра Володимировича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з  17 травня 2004 року.

6.1.4. Супруна Олександра Петровича, сім’я з двох осіб (він, мати), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 лютого 2012 року.

6.1.5. Пантелюх Тетяну Борисівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку з 28 грудня 1993 року.

6.2. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту:

6.2.1. Льовкіна Ігоря Володимировича, одного, на квартирному обліку у загальноміській з 20 березня 1989 року.

6.3. Як таких, що померли:

6.3.1. Силенок Надію Володимирівну, сім’я  з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 вересня 1984 року. Чоловіка та синів забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

6.3.2. Астапенко Валентину Онисімівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 червня 1982 року. Сина забезпечено  житловою площею згідно з діючими нормами.

6.3.3. Примаченка Миколу Федоровича, сім’я з двох осіб (він, дружина),  на квартирному обліку у позачерговому списку переселенців із радіоактивно забрудненої зони з 21 листопада 2005 року. 

6.3.4. Приступу Петра Михайловича, сім’я  з двох осіб (він, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 31 липня 2006 року. Дочка - Кондратенко Ольга  Петрівна  перебуває на квартирному обліку у загальноміській черзі  з  9 серпня 1984 року.

7. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

7.1. Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області:

Додатково, на квартирний облік до першочергового списку з 20 березня 2018 року зараховано Василенка Володимира Івановича, сімʼя з трьох осіб  (він, дві дочки).

7.2. Головного управління Національної поліції в Чернігівській області:

На  квартирний  облік  на  загальних  підставах  30 березня 1994 року до 28 березня 2018 року  зараховано  114  сімей,  з  яких: до першочергового списку – 105 сімей 

У звʼязку з відсутністю поновлених довідок у квартирній справі тимчасово не затверджувати на обліку Худенка Олександра Петровича.

8. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада  2017 року № 877 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2017 році  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на  будівництво/ капітальний ремонт/реконструкцію малих  групових будинків, будинків підтриманого проживання,  будівництво/придбання житла для дитячих будинків  сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа,  виготовлення проектно-кошторисної документації»,   розпорядження   голови обласної державної адміністрації від 13 грудня 2017 року № 668 «Про розподіл субвенції на будівництво (придбання) житла» та договору купівлі-продажу від 20 грудня 2017 року виділити виконавчому комітету міської ради: 

по вулиці Стрілецькій, 96

8.1. Рубан Людмилі Володимирівні, 7 січня 1995 року народження, кімнату літ.9, житловою площею 26,8 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, одній, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку з 16 грудня 2011 року за № 922 та як дитина, позбавлена батьківського піклування, за № 2 у віковій категорії «18-23 роки». Зареєстрована та мешкає у кімнаті № …, житловою площею 23,8 кв.м,  комунальної квартири № … по вулиці Музичній, …, де ще зареєстровано та проживає  дві особи.

8.2. Малому Роману Костянтиновичу, 6 грудня 1995 року народження, кімнату літ.8, житловою площею 12,5 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, одному, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому  списку з 20 лютого 2012 року за № 933 та як дитина-сирота за № 3 у віковій категорії «18-23 роки». Зареєстрований м. Городня, вул.ім.Петра Пиниці, 21.

8.3. Клюйко   Ганні  Миколаївні,   14   грудня  1994  року   народження, 

кімнату літ.7, житловою площею 12,5 кв.м, комунальної квартири № … , що має статус соціального житла, одній, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому  списку з 22 травня 2012 року за № 942 та як дитина-сирота  за №  6 у віковій категорії «18-23 роки». Зареєстрована та мешкає в  приватному однокімнатному, житловою площею 10,4 кв.м, будинку № … по вулиці Комка.  

8.4. Пуховому Дмитру Вадимовичу, 6 липня 1996 року народження, кімнату літ.5, житловою площею 19,3 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, одному, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому   списку  з 16 липня 2012 року за № 950 та як дитина-сирота за № 7 у віковій категорії «18-23 роки». Зареєстрований у Центрі соціальної адаптації безпритульних по вулиці  Святомиколаївській, 33.

9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П. 



    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко  

 

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!