Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 квітня 2018 р.

Рішення виконкому "Про надання згоди на створення об’єкту благоустрою"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

4 квітня  2018  року                                                                                    № 148


Про надання згоди на створення
об’єкту благоустрою


Розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю «Денар-Люкс» від 28.03.2018 №41 та пропозиції управління капітального будівництва Чернігівської міської ради, керуючись пп. 7 п. а) статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова, затвердженим рішенням  міської ради від 29 червня 2017 року № 21/VІІ-13, виконавчий комітет міської ради вирішив: 

1. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю                      «Денар-Люкс» (Інвестору) за власні кошти здійснити проектування та подальшу реалізацію проекту «Благоустрій правого берега водойми № 3 на річці Стрижень, в районі вулиці Курсанта Єськова в місті Чернігові» з наступною передачею об’єкта благоустрою у комунальну власність територіальної громади міста Чернігова.

2. Функції замовника з проектування та реалізації проекту визначеного в пункті 1 цього рішення покласти на управління капітального будівництва Чернігівської міської ради (Почеп В. І.).

3. Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради (Почеп В. І.) забезпечити укладання необхідних договорів з Інвестором та вчинення дій спрямованих на виконання цього рішення.

4. У відповідності до пункту 5.2. Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова зменшити величину пайової участі (внеску) ТОВ «Денар-Люкс» у розвитку інфраструктури міста на суму кошторисної вартості об’єкта благоустрою при створенні ним інших об’єктів будівництва, після надання згоди на передачу об’єкта благоустрою в комунальну власність територіальної громади міста Чернігова.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.


    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко  

 

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!