Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 березня 2018 р.

Рішення виконкому "Про тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій дочірнього підприємства «Соціально-побутове управління» ПАТ «Чернігівоблбуд»"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

15 березня 2018 року  № 120


Про тарифи на послуги з утримання будинків і споруд
та прибудинкових територій дочірнього підприємства
«Соціально-побутове управління» ПАТ «Чернігівоблбуд»

 

Керуючись законами України «Про Державний бюджет України на 2018 рік», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», «Про оплату праці», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від   01.06.2011 № 869 «Про затвердження єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад», зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 16.08.2012 за № 380/21692, виконавчий комітет міської ради вирішив: 

1. Дочірньому підприємству «Соціально – побутовому управлінню» ПАТ «Чернігівоблбуд» (далі – Виконавець) встановити економічно обґрунтовані побудинкові тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (далі – Побудинкові тарифи) згідно з додатком. 

2. Перелік та періодичність виконання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, що відшкодовується встановленими тарифами, затверджується виконавчим комітетом міської ради. 

3. Вартість інших послуг, не врахованих в складі Побудинкових тарифів, сплачується понад розмір плати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій на підставі договорів, укладених між споживачем послуг та Виконавцем. 

4. Виконавцю: 

4.1. Забезпечити проведення роз’яснювальної роботи щодо положень цього рішення та інформування споживачів про розмір тарифів для кожного конкретного будинку, періодичність та строки надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. 

4.2. Забезпечити укладання договорів з підрядними організаціями для надання окремих видів послуг у межах коштів, передбачених тарифами, та своєчасне проведення розрахунків відповідно до фактично одержаних коштів за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. 

4.3. У разі відсутності технічної можливості надання окремих послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій здійснювати перерахунки Побудинкового тарифу шляхом його зменшення на вартість відповідної послуги до моменту відновлення надання цієї послуги. 

5. Відповідно до пункту 34 Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869, Виконавець під час виконання робіт може у разі потреби здійснювати перерозподіл витрат у структурі тарифів на послуги без зміни загального обсягу таких витрат та з урахуванням фактичної вартості наданих послуг у межах встановлених тарифів. 

6. Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 30 серпня 2017 року № 372 «Про  тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій соціально-побутового управління  «Чернігівоблбуд».  

7. Прес-службі міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити оприлюднення цього рішення. 

8. Це рішення набуває чинності з 1 квітня 2018 року.

9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  Черненка А. В. 


    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко 

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!