Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 лютого 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

15 лютого 2018 року  № 82


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада  2018 року № 877 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2017 році  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на  будівництво/ капітальний ремонт/реконструкцію малих  групових будинків, будинків підтри-маного проживання,  будівництво/придбання житла для дитячих будин-ків  сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа,  виготовлення проектно-кошторисної документації»,   розпорядження  голови обласної державної адміністрації від 13 грудня 2017 року № 668 «Про розподіл субвенції на будівництво (придбання) житла» та договору купівлі-продажу від 20 грудня 2017 року виділити виконавчому комітету міської ради:

1.1. Трикімнатну, житловою площею 48,9 кв.м, квартиру №  … по вулиці Стрілецькій, …. За пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 8 лютого 2018 року надати квартирі статус соціального житла.

2. Дати дозвіл на повторне заселення військовій частині Т0500: 

- службової однокімнатної квартири № …, житловою площею 12,0 кв.м,  по вулиці Івана Мазепи, …; 

- службової однокімнатної квартири № …, житловою площею 16,4 кв.м,  по вулиці Івана Мазепи, …;

- службової двокімнатної квартири № …, житловою площею 25,1 кв.м,  по вулиці Ціолковського, …;

- службової двокімнатної квартири № …, житловою площею 24,5 кв.м,  по Ціолковського, …;

- службової двокімнатної квартири № …, житловою площею 25,3 кв.м,  по вулиці Ціолковського, …;

- службової трикімнатної квартири № …, житловою площею 39,4 кв.м,  по вулиці Ціолковського, …;

- службової трикімнатної квартири № …, житловою площею 44,5 кв.м,  по вулиці Ціолковського, …;

- службової двокімнатної квартири № …, житловою площею 28,0 кв.м,  по вулиці Івана Мазепи, …;

- службової двокімнатної квартири № …, житловою площею 24,3 кв.м,  по вулиці Ціолковського, …;

- службової двокімнатної квартири № …, житловою площею 21,2 кв.м,  по вулиці Івана Мазепи, …;

- службової трикімнатної квартири № …, житловою площею 38,0 кв.м,  по вулиці Івана Мазепи, …;

- службової однокімнатної квартири № …, житловою площею 17,3 кв.м,  по вулиці Івана Мазепи, …;

- службової однокімнатної квартири № …, житловою площею 23,0 кв.м,  по вулиці Івана Мазепи, …;

- службової двокімнатної квартири № …, житловою площею 28,0 кв.м,  по вулиці Івана Мазепи, …;

- службової однокімнатної квартири № …, житловою площею 19,2 кв.м,  по вулиці Івана Мазепи, …;

- службової однокімнатної квартири № …, житловою площею 20,3 кв.м,  по вулиці Івана Мазепи, …;

- службової однокімнатної квартири № …, житловою площею 18,1 кв.м,  по вулиці Івана Мазепи, ….

3. Змінити статус:

3.1. За клопотанням комунального підприємства «Новозаводське» Чернігівської  міської ради

Кімнати № …, житловою площею 18,8 кв.м, по вулиці Івана Мазепи, … з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній Плетньовою Оленою Леонідівною, сімʼя з двох осіб (вона, дочка).

4. Поставити на квартирний облік:

4.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

4.1.1. Величко Світлану Віталіївну, одну, яка мешкає  в однокімнатній, житловою площею 16,4 кв.м, квартирі № … по вулиці Льотній, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи (відсутність мінімального розміру житлової площі).

4.1.2. Корзуна Олександра Олександровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син),  який   мешкає у приватній  двокімнатній, житловою площею 29,4 кв.м, квартирі № … по вулиці Доценка, …, де ще зареєстровано та проживає  дві особи (відсутність мінімального розміру житлової площі).

4.1.3. Іллюшу Ларису Іванівну, сім’я з чотирьох  осіб (вона,  син, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  29 листопада 2001 року. Включити до першочергового списку згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку  громадян…»  як багатодітну сім’ю.

4.1.4. Степового Ігоря Віталійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 11,9  кв.м, квартирі № … по вулиці Доценка, … (відсутність мінімального розміру житлової площі).

4.1.5. Іваненка Івана Олександровича, сім’я з двох осіб (він, син), який мешкає у приватизованій двокімнатній, житловою площею 29,3 кв.м, квартирі № … по вулиці Льотній, …, де ще зареєстровано та проживає три особи (відсутність мінімального розміру житлової площі).

4.1.6. Ганжу Андрія Миколайовича, одного, який мешкає  у гуртожитку по провулку Олексія Бакуринського, …, кімната № … (відсутність житла).  Включити до першочергового списку згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

4.1.7. Бахарєва  Вячеслава Володимировича, сім’я з двох осіб (він, син), який мешкає  у   приватній  однокімнатній,  житловою площею 18,1 кв.м, квартирі № … по  вулиці Рокоссовського, …, де ще зареєстровано та проживає дружина (відсутність мінімального розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку за місцем роботи в управлінні МВС України  в Чернігівській області на загальних підставах з 29 березня 1989  року та першочерговому списку як ветерана органів внутрішніх справ. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання  з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

4.1.8. Любарець Олену Сергіївну, сім’я з двох осіб (вона,  дочка), яка мешкає у приватизованій кімнаті № …, житловою площею 17,1 кв.м,  комунальної квартири №… по вулиці Генерала Бєлова, 2, де ще зареєстровано та проживає мати (відсутність мінімального розміру житлової площі).

4.1.9. Мусіяку Надію Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, син), яка мешкає у двокімнатній, житловою площею 30,1 кв.м, квартирі № … по вулиці Мстиславській, …, де ще зареєстровано та проживає  три особи (згідно з медичним висновком сина).

4.2. Включити до позачергового списку

4.2.1. Дмитриченка Олександра Петровича, інваліда 3 групи, одного, який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею  12,9 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Івана Мазепи, … (згідно з пунктом 14 «Правил обліку громадян…»).  У зв’язку з  отриманням інвалідності  та на підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців .   

5. Внести зміни до складу сім’ї:

5.1. Сиродоя Сергія Дмитровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина,  дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 6 лютого 2004 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку.

5.2. Кот Валентини Миколаївни, сім’я з двох осіб (вона,  дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 лютого 2010 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку – Кот Арину Володимирівну, 2017 року народження.

5.3. Мажуги Валентини Анатоліївни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 29 квітня 2003 року. У зв’язку з розірванням шлюбу та на підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишнього чоловіка – Мажугу Олександра Юрійовича.

5.4. Прохоренко Олени Іванівни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, онук), на квартирному   обліку  у   загальноміській черзі  та   першочерговому списку з 18 квітня 2005 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї онука.

5.5. Іллюші Лариси Іванівни, сім’я з трьох осіб (вона,  син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  29 листопада 2001 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку - Софію, 2017 року народження.

5.6. Лузана Михайла Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 червня 2001 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку.

5.7. Малецького Максима Володимировича, сім’я з двох осіб (він, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  12 грудня 2017 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дружину – Малецьку Інну Анатоліївну.

5.8. Садовської Ганни Олександрівни, однієї, на квартирному обліку у позачерговому списку як сирота з 19 листопада 2012 року. На підставі поданої заяви змінити прізвище «Садовська» на «Дорошенко» та включити до складу сім’ї сина – Дорошенка Олександра Євгеновича, 2017 року народження.

5.9. Вергун Наталії Олександрівни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку з 30 вересня  2005 року у загальноміській черзі та першочерговому списку. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онуку – Вергун Мирославу Романівну, 2017 року народження.

5.10. Колісниченко Тетяни Іванівни, сім’я з двох осіб (вона, мати), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  15 лютого 1993 року. Виключити зі складу сім’ї матір, у зв’язку зі смертю.

5.11. Олешко Наталії Дмитрівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 жовтня 1996 року. Виключити зі складу сім’ї чоловіка – Олешка Віталія Миколайовича як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

6. Зняти з квартирного обліку:

6.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

6.1.1. Сиродоя Сергія Дмитровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  6 лютого 2004 року.

6.1.2. Гацка Олександра Івановича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  16 листопада 1987 року.

6.1.3. Шевченко Ніну Михайлівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 вересня 1996 року.

6.2. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту:

6.2.1. Даниленко Маргариту Петрівну, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 грудня 2001 року. Сина  Олега забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

6.2.2. Генералову Катерину Ігорівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку з 19 листопада 2012 року.

6.3.  Згідно з поданою заявою:

6.3.1. Соколенка Юрія Олександровича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 листопада 2003 року. Колишню дружину забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

6.4. Згідно з листом  Чернігівського регіонального управління  Державної спеціалізованої фінансової установи «Держаний Фонд сприяння молодіжному будівництву від 31 січня 2018 року № 45:

6.4.1. Берднік Інну Володимирівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській  черзі з 15 вересня 2016 року.

7. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

7.1. Військової частини Т0500

На  квартирний  облік  на загальних підставах  з  1 серпня 1995 року до 13 листопада 2017 року  зараховано  124 сім’ї, з яких: до першочергового списку – 56 сімей, до позачергового списку – 1 сім’я.

Не затверджувати на обліку: сімʼю Крупляка О. А. - у зв’язку з відсутністю у квартирній справі поновлених довідок,  сімʼї: Тригубенка С. С., Козака О. В. - у звʼязку зі зміною місця проходження служби.

8. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери:

8.1. Військової частини Т0500:

8.1.1. Даничу Роману Володимировичу на службову однокімнатну, житловою площею 12,0 кв.м, квартиру №… по вулиці Івана Мазепи, …  на сім’ю з двох  осіб (він, дружина).  Проживали по вулиці Івана Мазепи, … - гуртожиток військової частини.

8.1.2. Кирильчуку Віталію Миколайовичу на службову однокімнатну, житловою площею 16,4 кв.м, квартиру № … по вулиці Івана Мазепи, … на сімʼю з двох осіб (він, донька), має пільгу учасника бойових дій. Проживали  по вулиці Івана Мазепи, … – гуртожиток військової частини.

8.1.3. Цибуловій Лесі Володимирівні на службову двокімнатну, житловою площею 25,1 кв.м, квартиру № … по вулиці Ціолковського, … на сімʼю з двох осіб (вона, дочка). Проживали у кімнаті № …, житловою площею 11,2 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Волковича, …,   де залишається проживати одна особа.

8.1.4. Ціповʼязу Денису Ігоровичу на службову однокімнатну, житловою площею 17,3 кв.м, квартиру № … по вулиці Івана Мазепи, …, одному, має пільгу учасника бойових дій. Проживав  по вулиці Івана Мазепи, 18 – гуртожиток військової частини.

8.1.5. Поплавському Андрію Андрійовичу на службову двокімнатну, житловою площею 24,5 кв.м, квартиру № … по вулиці Ціолковського, …, на сімʼю  з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), має пільгу учасника бойових дій. Проживали у двокімнатній, житловою площею 29,8 кв.м, квартирі № … по вулиці Доценка, …, де залишається проживати мати та брат дружини.

8.1.6. Шубі Миколі Олексійовичу на службову двокімнатну, житловою площею 25,3 кв.м, квартиру № … по вулиці Ціолковського, …, на сімʼю з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), має пільгу учасника бойових дій. Проживали  по вулиці Івана Мазепи, … – гуртожиток військової частини.

8.1.7. Бабір Сергію Миколайовичу на службову трикімнатну, житловою площею  39,4 кв.м, квартиру № … по вулиці Ціолковського, …, на сімʼю з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), має пільгу учасника бойових дій. Проживали  по вулиці Івана Мазепи, … – гуртожиток військової частини.

8.1.8. Дайнеці Олександру Михайловичу на службову трикімнатну, житловою площею 44,5 кв.м, квартиру № … по вулиці Ціолковського, …, на сімʼю з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), має пільгу учасника бойових дій. Проживали  по вулиці Шевченка, … – гуртожиток військової частини.

8.1.9. Нероденку Ігорю Олеговичу на службову двокімнатну, житловою площею  28,0 кв.м, квартиру № … по вулиці Івана Мазепи, …, на сімʼю з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка). Проживали  у службовій двокімнатній, житловою площею 22,8 кв.м, квартирі № … вулиці Івана Мазепи, ….

8.1.10. Дундарю Олександру Миколайовичу на службову двокімнатну, житловою площею 24,3 кв.м, квартиру № … по вулиці Ціолковського, …, на сімʼю з трьох осіб (він, дружина, дочка), має пільгу учасника бойових дій. Проживали  у двох кімнатах №№ …, …, житловою площею 23,9 кв.м, по вулиці  Івана Мазепи, …/…, що мають статус службових.

8.1.11. Остроуху Вʼячеславу Миколайовичу на службову двокімнатну, житловою площею 21,2 кв.м, квартиру № … по вулиці Івана Мазепи, …, на сімʼю з двох осіб (він, дочка). Проживали  по вулиці Івана Мазепи, … – гуртожиток військової частини.

8.1.12. Наливайку Олександру Петровичу на службову трикімнатну, житловою площею 38,0 кв.м, квартиру № … по вулиці Івана Мазепи, …, на сімʼю з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), має пільгу учасника бойових дій. Проживали  у службовій двокімнатній, житловою площею 30,7 кв.м, квартирі № … по вулиці  Івана Мазепи, ….

8.1.13. Котьману Віталію Олександровичу на службову однокімнатну, житловою площею 23,0 кв.м, квартиру № … по вулиці Івана Мазепи, …, одному, має пільгу учасника бойових дій. Проживав  по вулиці Івана Мазепи, … – гуртожиток військової частини.

8.1.14. Онищенку Павлу Вікторовичу на службову однокімнатну, житловою площею 20,3 кв.м, квартиру № … по вулиці Івана Мазепи, …, на сімʼю з трьох осіб (він, дружина, син), який має пільгу учасника бойових дій. Проживав  по вулиці Івана Мазепи, …– гуртожиток військової частини.

8.1.15. Джигуну Богдану Віталійовичу на службову однокімнатну, житловою площею 18,1 кв.м, квартиру № … по вулиці Івана Мазепи, …, одному,  який має пільгу учасника бойових дій. Проживав  по вулиці Івана Мазепи, … – гуртожиток військової частини.

8.1.16. Носенку Олександру Миколайовичу на службову двокімнатну, житловою площею 28,0 кв.м, квартиру № … по вулиці Івана Мазепи, …, на сімʼю з трьох осіб (він, дружина син),  який має пільгу учасника бойових дій. Проживали  по вулиці Івана Мазепи, …– гуртожиток військової частини.

9. Поставити на соціальний квартирний облік згідно із Законом України «Про житловий фонд соціального призначення» та  «Порядком взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 23 липня 2008 року  № 682, та за пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 8 лютого 2018 року:

9.1. Коваленка Сергія Івановича – інваліда з дитинства 1-ї групи, сімʼя з двох осіб (він, дружина), який зареєстрований в однокімнатній, житловою площею 17,3 кв.м, квартирі № … по вулиці Мстиславській, …. Згідно з існуючою пільгою користується правом першочергового отримання житла із житлового фонду соціального призначення.

9.2. Семеренка Віктора Володимировича - інваліда з дитинства 1-ї групи, одного, який зареєстрований у двокімнатній, житловою площею 29,0 кв.м, квартирі № … по вулиці Доценка, ... Згідно з існуючою пільгою користується правом першочергового отримання житла із житлового фонду соціального призначення.

10. Виділити житло громадянам, які перебувають на соціальному квартирному обліку у виконавчому комітеті Чернігівської міської ради, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2004 року № 422 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання», за пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 8 лютого 2018 року з фонду житла для тимчасового проживання і видати ордери:

10.1. Сопуну Євгенію Володимировичу - інваліду 1-ї групи, кімнату № …, житловою площею 11,6 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Преобра-женській, …, одному,   який   перебуває  на   соціальному   квартирному обліку з 30 серпня 2017 року за № 1, Згідно з існуючою пільгою користується правом першочергового отримання житла із житлового фонду соціального призначення.   Зареєстрований  у  квартирі № 3, житловою площею 12,4 кв.м, по вулиці О. Десняка, … - фонд житла для тимчасового проживання. Терміном на один рік, а саме – до 15 лютого 2019 року.

11. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листо-пада  2018 року № 877 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2017 році  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на  будівництво/ капітальний ремонт/реконструкцію малих  групових будинків, будинків підтри-маного проживання,  будівництво/придбання житла для дитячих будин-ків  сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа,  виготовлення проектно-кошторисної документації»,  розпорядження   голови обласної державної адміністрації від 13 грудня 2017 року № 668 «Про розподіл субвенції на будівництво (придбання) житла» та договору купівлі-продажу від 20 грудня 2017 року, за пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 8 лютого 2018 року, виділити  житло громадянам, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Чернігівської міської ради, і видати ордери:

по вулиці Стрілецькій, …

11.1. Ануфрієву Олександру Володимировичу,  4 квітня 1995 року народження,   кімнату  літ. …, житловою площею 23,6 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, одному, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку як сирота з 16 грудня 2011 року за № 925.

11.2. Тимошенко Валерії Валеріївні, 22 листопада 1995 року народження,  кімнату літ. …,  житловою площею  13,5 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, одній, без зняття з квартирного обліку. На черзі  у позачерговому списку  як сирота з 20 лютого 2012 року за № 939.

11.3. Ткаченко Сніжані Валеріївні, 31 грудня 1995  року народження,   кімнату літ. …, житловою площею 11,8 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, одній, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку як сирота з  20 лютого 2012 року за № 940.

12. На часткову зміну:

12.1. Підпункт 4.2.1  пункту 4 рішення виконавчого комітету міської ради від 12 грудня 2017 року № 552 викласти в наступній редакції: «Однокімнатної, житловою площею 12,7 кв.м, квартири № … по вулиці Волковича, … з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Лезіним Юрієм Євгеновичем, одним».

12.2. Пункт 7 рішення виконавчого комітету міської ради від 15 квітня 2016 року № 141 викласти в наступній редакції: «Дати згоду на ведення самостійного квартирного обліку Головному управлінню Національної поліції в Чернігівській області».

12.3. Пункт 15 рішення виконавчого комітету міської ради від 12 грудня 2017 року № 552 викласти в наступній редакції:

«На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 31 березня 2004 року № 422 „Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання”, за пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 6 грудня  2017 року виділити виділити житло громадянам, що перебувають на квартирному обліку за місцем проживання, з фонду житла для тимчасового проживання і видати ордери:

- Коваленку  Сергію Івановичу – інваліду 1 групи з дитинства, квартиру № …, житловою площею 18,0 кв.м, без комунальних зручностей по вулиці Академіка Павлова, …. На квартирному обліку з 21 квітня 2015 року у загальній черзі за № 4444  та  першочерговому списку, згідно з  медичним висновком за № 1326. Проживав за договором піднайму по вулиці Мстиславській, …/…. Терміном на один рік, а саме - до 12 грудня 2018 року».

13. Скасувати:

13.1. Підпункт 11.1 пункту 11 рішення виконавчого комітету міської ради від 12 грудня 2017 року № 552 щодо виділення Сопуну Євгенію Володимировичу квартири № … по вулиці О. Десняка, … з фонду житла для тимчасового проживання, терміном на один рік. Ордер повернуто.

13.2. Підпункт 3.1.19  пункту 3 рішення виконавчого комітету  міської ради від  16 вересня 2013 року № 253 щодо постановки на квартирний облік Кравченка Максима Петровича згідно з поданою заявою.

13.3. Підпункт 2.1.5 пункту 2 рішення виконавчого комітету  міської ради від  20 квітня 2017 року № 172  щодо постановки на квартирний облік Матвієнко Інесси Анатоліївни  згідно з поданою заявою.

14. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П. 


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко    

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!