Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 лютого 2018 р.

Рішення виконкому "Про перекриття руху автотранспорту"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

15 лютого 2018 року  № 80


Про перекриття
руху автотранспорту

 

Керуючись статтею 6 Закону України «Про дорожній рух», підпунктами 10, 12 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», з метою запобігання виникнення аварійних ситуацій виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Для проведення робіт із заміни каналізаційного колектору КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради дозволити цілодобове  перекриття руху автотранспорту на ділянці по вул. Ушинського в м.Чернігові з 17 лютого 2018 року до 05 березня 2018 року включно.

2. Підрядним організаціям відповідно до укладених Договорів на виконання зазначених вище робіт встановити дорожні знаки згідно зі схемами організації дорожнього руху, погодженими в управлінні патрульної поліції у м. Чернігові, що додаються.

3. Комунальному підприємству «Міськсвітло» Чернігівської міської ради (Николенко В. М.)  на час проведення робіт забезпечити освітлення ділянки вулиці в нічний час.

4. Начальнику управління патрульної поліції у м. Чернігові Леонову О. В. забезпечити нагляд за організацією руху транспорту та пішоходів в районі проведення робіт.

5. Управлінню транспорту та зв’язку міської ради (Сікач Н. М.) на час перекриття ділянки вулиці внести зміни в маршрутну мережу громадського транспорту.

6. Прес-службі міської ради (Чусь Н. М.), комунальному підприємству «Телерадіоагентство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О. І.) забезпечити оприлюднення рішення та висвітлення інформації. 

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В. 


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!