Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 січня 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла громадянам міста"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

18 січня 2018 року  № 39


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла громадянам міста

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", розглянувши пропозиції відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла громадянам міста,  виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив: 

1. Змінити статус: 

1.1. За клопотанням управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області 

Службової двокімнатної, житловою площею 28,59 кв.м, квартири № … по вулиці Генерала Пухова, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Деркачем Михайлом Петровичем,  сімʼя з трьох осіб (він, два сини).  

1.2.  За клопотанням  квартирно-експлуатаційного відділу міста Чернігова Міністерства оборони України: 

1.2.1. Службової  двокімнатної,   житловою  площею 29,2 кв.м, квартири № … по вулиці Червоногвардійській, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Степанюком Валерієм Сергійовичем, сімʼя з трьох осіб (він, дружина, син). 

Службової  двокімнатної,  житловою  площею 29,8 кв.м, квартири № … по вулиці Курсанта Єськова, …, корпус …. Надати квартирі статус  житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Барановим Русланом Олександровичем, сімʼя з трьох осіб (він, дружина, син дружини). 

Службової двокімнатної, житловою площею 29,77 кв.м., квартири № … по вулиці Курсанта Єськова, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Садченком Михайлом Михайловичем, сімʼя з трьох осіб (він, дружина, син). 

2. Поставити на квартирний облік: 

2.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

 2.1.1. Климовича Антона Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у  загальноміській черзі з 17 березня 2003 року. Відповідно до статей 6,12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.                  

2.1.2. Матвієнко  Інесу Анатоліївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), яка зареєстрована та мешкає у гуртожитку по вулиці Промисловій,  …/… (відсутність житла). Перебувала на квартирному обліку за місцем роботи в Державній установі   «Чернігівська виправна колонія № 44» у загальній черзі з 5 лютого 2009 року та у першочерговому списку відповідно до частини 5 статті 23 Закону України «Про Державну кримінально-виконавчу службу України» з 14 серпня 2014 року. У зв’язку з переведенням на роботу до Академії Державної пенітенціарної служби, де квартирний облік не ведеться, поставити на квартирний облік за місцем проживання  з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи. 

2.1.3. Храпату Євгенію Валеріївну, одну, яка мешкає у однокімнатній, житловою площею 16,5 кв.м, квартирі № … по вулиці Ремзаводській, …, де ще зареєстровано та проживає три особи (відсутність мінімального розміру житлової площі). 

2.1.4. Довгополу Оксану Вячеславівну, одну, яка зареєстрована та мешкає  у гуртожитку по вулиці Гончій, …/… (відсутність житла). Включити до першочергового списку відповідно до частини 5 статті 23 Закону України «Про Державну кримінально-виконавчу службу України». 

2.1.5. Бабчинську Валентину Михайлівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син),  на  квартирному  обліку  у  загальноміській черзі з 22 травня 2006 року.  Відповідно до статей 6,12 Закону України  «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку згідно  з пільгою чоловіка -   учасника бойових дій. 

2.1.6. Ященка Олексія Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка),   який  мешкає у  приватизованій  двокімнатній,  житловою площею 28,2 кв.м, квартирі № … по вулиці Захисників України, …, де ще зареєстровано та проживає три особи (відсутність мінімального розміру житлової площі). 

2.1.7. Мажугу Ірину Леонідівну, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці Поліни Осипенка, …, кімната № …/… (відсутність житла). 

2.1.8. Борисович Оксану Володимирівну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син) на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 липня 2001 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій. 

2.1.9. Анищенко Ірину Володимирівну, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), яка мешкає у гуртожитку по вулиці Поліни Осипенка, 2-А, кімната № …/… (відсутність житла). 

2.1.10. Рубана Віктора Степановича, одного, який мешкає у привати-зованій кімнаті № 3, житловою площею 13,1 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці 1-го Травня, …. Перебував на квартирному обліку  за місцем роботи в   управлінні  МВС України в Чернігівській області на загальних підставах   з 25 грудня 2000 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем роботи. 

2.1.11. Солдатова Артема Юрійовича, одного, який зареєстрований  у приватизованій двокімнатній, житловою площею 29,6 кв.м, квартирі № … по вулиці Тургенєва, …, де ще зареєстровано та проживає  п’ять осіб (відсутність мінімального розміру житлової площі). 

2.1.12. Целіка Павла Володимировича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, два сини, дочка), який мешкає у приватній двокімнатній, житловою площею 26,3 кв.м, квартирі № … по вулиці Земській, …, де ще зареєстровано та проживає мати (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку згідно підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку  громадян…»  як багатодітну сім’ю. 

2.1.13. Голуб Аллу Василівну, сім’я з  двох осіб (вона, син), яка мешкає у гуртожитку по вулиці Поліни Осипенко, …, кімната № …/… (відсутність житла). Включити до першочергового списку як сім’ю, що виховує дитину-інваліда. 

3. Відмовити у постановці на квартирний облік до загальноміської черги та першочергового списку як такому, що забезпечений житловою площею згідно з діючими нормами, з урахуванням медичного висновку:   

3.1. Іващенку Миколі Лукичу, сім’я з двох осіб (він, дружина), який зареєстрований та мешкає у двокімнатній, житловою площею 28,0 кв.м, квартирі № … по вулиці Івана Мазепи, …, відповідно до статті 64  Житлового кодексу Української РСР та коментаря до нього, абзацу 12 пункту 15 «Правил обліку громадян…». 

4. Внести зміни до складу сім’ї: 

4.1. Заборської Ірини Миколаївни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 червня 1999 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку. 

4.2. Коржинського Євгенія Володимировича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 липня 1992 року. На підставі поданої заяви  та у зв’язку з розірванням шлюбу виключити зі складу сім’ї колишню дружину як таку, що забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами. 

4.3. Волк Наталії Леонідівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 квітня 1992 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка у зв’язку зі смертю та дочку як таку, що забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами. 

4.4. Панченка Андрія Михайловича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 травня 2003 року. У зв’язку з розірванням шлюбу  та тим, що Панченка Андрія Михайловича  забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами, квартирну справу переоформити згідно з поданою заявою на колишню дружину   – Панченко Тамару Степанівну, сім’я з двох осіб (вона,  дочка). 

4.5. Гацка Олександра Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син),  на  квартирному обліку у загальноміській черзі з  16 листопада 1987 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина. 

4.6. Тесленок Любові Миколаївни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік,  дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20  грудня 1999 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту. 

4.7. Павленка Станіслава Вікторовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син),   на   квартирному  обліку   у   загальноміській   черзі  з  17 жовтня 1988 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї Павленка Станіслава Вікторовича у зв’язку зі смертю, квартирну справу переоформити на дружину – Павленко Катерину Борисівну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка). 

4.8. Стеблинського Івана Григоровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 20 січня 1992 року. Зняти з квартирного обліку Стеблинського Івана Григоровича як такого, що знятий з реєстрації по місту Чернігову та виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту, згідно з поданою заявою  квартирну справу переоформити на колишню дружину - Стеблинську Ларису Михайлівну, включивши до її складу сім’ї онука -  Маркова Святослава Олександровича, склад сім’ї вважати чотири особи (вона, дочка, син, онук). Залишити у загальноміській черзі з  20 січня 1992 року. 

4.9. Руденка Олександра Михайловича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 27 грудня 1994 року. На підставі поданих заяв розділити  квартирну справу на: Руденка Олександра Михайловича, сім’я з двох осіб (він, дружина), та на сина - Руденка Вячеслава Олександровича, включивши до складу сім’ї дружину - Руденко Марину Вячеславівну. 

4.10. Швеця Максима Володимировича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 жовтня 2002 року. Зняти з квартирного обліку Швеця Максима Володимировича як такого, що покращив житлові умови в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення. Квартирну справу переоформити на колишню дружину – Онищук  Вікторію Володимирівну, сім’я з двох осіб (вона,  син). 

4.11. Кімлик Тетяни Вікторівни, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 березня 2009 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Владислава, 2015 року народження. 

4.12. Нештак Катерини Олександрівни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 червня 2004 року. На підставі поданої заяви змінити прізвище «Нештак» на «Гриськову». 

4.13. Дмитрієвої Надії Сергіївни, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 16 травня 1994 року. Виключити зі складу сім’ї дочку – Безименну Анастасію Миколаївну як таку, що перебуває на квартирному обліку у позачерговому списку  як сирота. 

4.14. Школьного Юрія Володимировича, сім’я з двох осіб (він, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 червня 2002 року. Виключити зі складу сім’ї сина як такого, що забезпечений житловою площею згідно з діючими нормами. 

4.15. Шохи Миколи Григоровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка),   на   квартирному обліку   у  загальноміській черзі  з 28 грудня 1993 року. У зв’язку зі смертю: Шохи Миколи Григоровича, його дружини – Шохи Марії Федосіївни, квартирну справу переоформити  на  дочку – Шоху Аллу Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, брат). 

4.16. Мищенко Надії Василівни, сім’я з трьох осіб (вона, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 квітня 1995 року. У зв’язку зі смертю Мищенко Надії Василівни, квартирну справу переоформити на дочку – Мищенко Марину Володимирівну, сім’я з двох осіб (вона, сестра). 

4.17. Липоватого Дмитра Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській  черзі 17 січня 2000 року. Виключити  зі складу сім’ї дружину  у  зв’язку зі смертю. 

4.18. Муштак Світлани Олександрівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  6 грудня 2004 року. У зв’язку зі смертю – Муштак Світлани Олександрівни, квартирну справу переоформити на чоловіка – Муштака Олександра Анатолійовича, сім’я з двох осіб (він, син). 

4.19. Мороз Аліни Анатоліївни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 березня 1994 року. У зв’язку зі смертю Мороз Аліни Анатоліївни, квартирну справу переоформити на сина – Мороза Олександра Ігоровича, одного. 

4.20. Громового Миколи Васильовича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, син, невістка, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  26 квітня 1983 року. У зв’язку зі смертю Громового Миколи Васильовича, квартирну справу переоформити на дружину – Громову Антоніну Василівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, син, невістка, онук). 

4.21. Рудіч Віри Сафронівни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 29 квітня 2003 року. У зв’язку зі смертю Рудіч Віри Сафронівни, квартирну справу переоформити на сина – Рудіча Сергія Васильовича, одного. 

4.22. Прохоренка Анатолія Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка),   на   квартирному обліку   у   загальноміській  черзі   з  17 грудня 2001 року. У зв’язку зі смертю Прохоренка  Анатолія Миколайовича, квартирну справу переоформити на дружину – Прохоренко  Любов Вікторівну, сім’я з двох осіб (вона, син), та виключити зі складу сім’ї дочку як таку, що виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту. 

4.23. Штопка Михайла Вячеславовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 29 квітня 2003 року. У зв’язку з тим, що Штопко Михайло Вячеславович виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту, квартирну справу переоформити на дружину – Штопко Вікторію Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, син).         

4.24. Дробот Олени Володимирівни, сім’я з двох осіб (вона, батько), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 15 грудня 2003 року. Виключити зі складу сім’ї батька у зв’язку зі смертю. 

4.25. Шохи Миколи Григоровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на   квартирному  обліку  у   загальноміській черзі з  28 грудня 1993 року. У зв’язку зі смертю: Шохи Миколи Григоровича, його дружини – Шохи Марії Федосіївни, квартирну справу переоформити на дочку – Шоху Аллу Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, брат). 

4.26. Розлач Тетяни Миколаївни, сім’я з п’яти осіб (вона, чотири дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як багатодітна сім’я з 24 вересня 1992 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онуку – Маценко Софію Василівну, онуку – Туревську Ніколь Олександрівну та онука – Маценка Домініка Максимовича.                

4.27. Заська Віктора Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син),  на  квартирному  обліку  у  загальноміській черзі  з 17 березня 2003 року та у позачерговому списку інвалідів війни та сімей  загиблих військовослужбовців з 23 січня 2006 року. На підставі поданої заяви розділити квартирну справу на: Заська Віктора Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), та сина – Климовича Антона Миколайовича, включивши до складу його сім’ї: дружину – Климович Марію Володимирівну, сина – Климовича Богдана Антоновича, залишити  у загальноміській черзі з часу перебування на обліку, а саме - 17 березня 2003 року, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син). 

4.28. Повіска Сергія Володимировича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка дружини), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 17 листопада 2015 року. У зв’язку з розірванням шлюбу та на підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: Повіска Сергія Володимировича, одного,   та Повісок Вікторію Олександрівну, сім’я з двох осіб ( вона, дочка),  включити до загальноміської черги з часу набуття права, а саме -   18 серпня 2016 року.    

4.29. Нагорну Людмилу Петрівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у позачерговому спису осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 16 серпня 1999 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї померлого чоловіка – Нагорного Михайла Івановича, а включити до складу сім’ї онуку – Нагорну Анастасію Михайлівну.

 4.30. Малиша Олександра Анатолійовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 23 листопада 1999 року та у першочерговому списку як учасник бойових дій з 12 грудня 2017 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї: дружину – Малиш Тетяну Вікторівну, синів - Малиша Нікіту Олександровича, Малиша Матвія Олександровича. 

5. Виключити із першочергового списку як таких, що втратили пільгу: 

5.1. Іллєнко Валентину Володимирівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 квітня 1992 року та у першочерговому списку з 8 липня 2010 року. 

6. Зняти з квартирного обліку: 

6.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення: 

6.1.1. Ярмоленко Ольгу Олексіївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка),  на  квартирному обліку у загальноміській черзі з  22  листопада 1994 року. 

6.1.2. Риженка Геннадія Анатолійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  15 квітня 1991 року. 

6.1.3. Каліслямову Валентину Олександрівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 березня 1998 року. 

6.1.4. Куделю (Павленко) Оксану Миколаївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 серпня 2000 року. 

6.1.5. Кирпич Надію Михайлівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  3 серпня 1987 року. 

6.1.6. Чеботько Юлію Петрівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, син),   на   квартирному   обліку у загальноміській черзі з  17 жовтня 2011 року. 

6.1.7. Петренко Наталію Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 жовтня 2011 року. 

6.1.8. Авраменко Вікторію Василівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 листопада 2011 року. 

6.1.9. Лещинську Галину Василівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 березня 1992 року. 

6.1.10. Гур’єва Валерія Федоровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з   22 травня 2012 року. 

6.1.11. Ткаченко Людмилу Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  16 грудня 2011 року. 

6.1.12. Артюшенко Наталію Михайлівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 квітня 2012 року. 

6.1.13. Магліч Ольгу Василівну, сім’я з  п’яти осіб (вона, чоловік, син, дочка, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 лютого 2012 року. 

6.1.14. Лазаренка Миколу Григоровича, сім’я з трьох осіб (він, син, дочка). На квартирному обліку у загальноміській черзі з 26 липня 2004 року. 

6.1.15. Мельченко Юлію Василівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному  обліку у загальноміській черзі з  18 жовтня 1993 року. 

6.1.16. Лавриненка Василя Михайловича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 грудня 2001 року. 

6.1.17. Семешка Романа Олексійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 9 лютого 2004 року. 

6.1.18. Зубок Наталію Олександрівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 листопада  2003 року. 

6.1.19. Хіленко Ніну Григорівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка) на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 15 березня 1999 року.

6.1.20. Грабовенко Наталію Михайлівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та позачерговому списку  інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 17 березня 2003 року. 

6.1.21. Тимченко Олену Михайлівну, сім’я з  трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 березня 2003 року. 

6.2. Як таких, що померли: 

6.2.1. Кравченка Олександра Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син),  на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 червня 2003 року. Сина забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами, дружина виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту. 

6.2.2. Ларіонова Олексія Гавриловича, сім’я  трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 квітня 1994 року.  Дружину  та дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

6.2.3. Овручевську Надію Федорівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, батько),  на   квартирному  обліку  у   загальноміській  черзі   з  21 березня 1994 року. Батько помер, чоловіка та дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

6.2.4. Островецького Леоніда Андрійовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військово-службовців з 18 липня 2005 року.

6.3.  На підставі поданої заяви:

6.3.1.  Мурашко Наталю Михайлівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 березня 2000 року. Чоловік помер.

6.3.2.  Тимченко Олену Михайлівну, сім’я з  трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 березня 2003 року.

6.3.3.  Онанко Ларису  Миколаївну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку як молодий фахівець з 17 березня 1997 року.

6.3.4.  Палькову-Свірчевську Тетяну Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку як молодий фахівець з 21 листопада 1988 року.

6.4. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання  до іншого населеного пункту:

6.4.1. Петрову Олену Семенівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 23 жовтня 2004 року.

6.5. На виконання пункту 45 «Порядку виплати грошової  компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет  та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 719:

6.5.1. Олійніченка Павла Васильовича, одного, на квартирному обліку  у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 5 жовтня 2017 року.

6.5.2. Пономаренко Людмилу Михайлівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 5 жовтня 2017 року.

7. Дати згоду на ліквідацію квартирного обліку згідно з підпунктом 2 пункту 32 „Правил обліку громадян...” управлінню квартирного обліку та приватизації житлового фонду міської ради.

8. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста: 

8.1. Станції Чернігів виробничого підрозділу Київської дирекції залізничних перевезень регіональної філії «Південно-Західна залізниця» 

На  квартирний  облік  на загальних підставах  з  20 січня 1987 року до 29 березня 2016 року зараховано  17 сімей, з яких: до першочергового списку – 1 сім’я, до позачергового списку – 2 сім’ї.

У зв’язку з відсутністю у квартирних справах поновлених довідок тимчасово   не затверджувати  на  обліку сім’ї:  Ткаченко Н. В., Аматуні В. С.,  Войтенко М. Ф., Бабакової Г. І. 

8.2. Дочірнього підприємства «Чернігівнафтогазгеологія» Національної акціонерної компанії «Надра України» 

На  квартирний   облік  на   загальних  підставах з 31 грудня 1987 року до 5 серпня  2005 року зараховано  6   сімей,  з  яких: до першочергового списку – 3 сім’ї, до позачергового списку – 2 сім’ї.Тимчасово не затверджувати на квартирному обліку сімʼю Хомʼяка Андрія Івановича згідно зі статтею 60 Сімейного кодексу України та підпунктом 1 пункту 26 «Правил обліку громадян…». 

9. Продовжити термін проживання в тимчасовому житлі: 

9.1. Згідно з поданою заявою: 

9.1.1.   Митченок  Ірині  Іванівні  у  кімнаті № …,   житловою площею 19,6 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Преображенській, …, одній, терміном до 15 квітня 2018 року. 

9.1.2. Горлач  Валентині  Григорівні   у  квартирі № …,  житловою площею 12,8 кв.м, по вулиці Коцюбинського, …, одній, яка постраждала від пожежі по вулиці   Зарічній, …,  у зв’язку з продовженням ремонту будинку,  терміном до 18 січня 2019 року. 

9.2. За клопотанням комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради: 

9.2.1. Зелюкіній Валентині  Василівні в  кімнаті № …, житловою площею 20,1 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Преображенській, …, одній, терміном до 18 січня 2019 року. 

10.  Виділити згідно  з  постановою  Кабінету   Міністрів  України  від 31 березня 2004 року № 422 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання», за  пропозицією громадської  комісії з житлових питань при  виконавчому комітеті міської ради  від 11 січня 2018 року – Потаповій Лідії Василівні кімнату № …, житловою площею 16,0 кв.м, по вулиці Смирнова, …, одній. Зареєстрована у Чернігівському центрі соціальної адаптації бездомних та безпритульних по вулиці Святомиколаївській, 33,  терміном до 18 січня 2019. 

11. Скасувати: 

11.1. Підпункт 5.1.4 пункту 5 рішення виконавчого комітету міської ради  від 12 грудня 2017 року № 552 щодо постановки на квартирний облік Задорожньої Олександри Миколаївни у зв’язку з відсутністю підстав. 

11.2. Підпункт 5.1.20  пункту 5 рішення виконавчого комітету міської ради від 12 грудня 2017 року № 552  в частині включення Борисович Оксани Володимирівни до першочергового списку згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…» як одиноку матір, у звʼязку з поданою заявою.  

12. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П. 


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!