Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 грудня 2017 р.

Рішення виконкому "Про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова "



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

27 грудня 2017 року  № 587


Про пайову участь (внесок) замовників
(інвесторів) у створенні і розвитку
інженерно-транспортної та соціальної
інфраструктури міста Чернігова

 

Розглянувши клопотання юридичних осіб, ураховуючи рекомендації постійно діючої комісії з розгляду питань пайової участі (внеску) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова при виконавчому комітеті Чернігівської міської ради (протокол від 22 грудня 2017 року № 13) та керуючись статтею 40, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 30, 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Положенням про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова, затвердженого рішенням  міської ради від 29 червня 2017 року № 21/VІІ-13, виконавчий комітет міської ради вирішив:       

1. Не залучати до пайової участі у розвитку інфраструктури міста приватне акціонерне товариство «Олімп» при будівництві закритої трансформаторної підстанції для забезпечення електроенергією багатоповерхових житлових будинків по просп. Миру суміжно з АЗС «Сатко» на суборендованій земельній ділянці.

2. Зменшити товариству з обмеженою відповідальністю «Чернігів-Житлобудвест» (інвестору будівництва) величину пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста на суму 718 382,80 грн при будівництві об’єкта «Будівництво багатоквартирного житлового будинку з офісними приміщеннями на першому та другому поверхах по вул. В’ячеслава                Чорновола, 15а (будівельна адреса вул. Войкова, 27)» (розрахований розмір пайової участі для житлових приміщень становить 1 927 414 грн та нежитлових приміщень становить 480 069 грн, відповідно до договору № 23 про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова, зареєстрованого               24 березня 2015 року).

Зменшення величини пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста передбачити за рахунок кошторисної вартості інженерних мереж збудованих поза межами земельної ділянки багатоквартирного житлового будинку по вул. В’ячеслава Чорновола, 15а (будівельна адреса вул. Войкова, 27), загальною вартістю 718 382,80 грн, а саме мереж:

теплопостачання у сумі 200 471 грн та насосів APNL 150/250-18.5-4*12

(2 шт.) встановлених на теплопункті по вул. Івана Богуна, 50 у сумі 161 354 грн;

освітлення у сумі 45 106,80 грн;

каналізації у сумі 149 479 грн;

- водопроводу у сумі 161 972 грн, які передані у комунальну   власність  територіальної   громади  м. Чернігова  відповідно   до рішень виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 06 жовтня 2016 року № 429 «Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду, соціальної інфраструктури та благоустрою» та від 30 серпня 2017 року № 368 «Про передачу та прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду, благоустрою та соціальної інфраструктури».

Залишок величини пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста становитиме 1 689 100,2 грн та підлягатиме сплаті товариству з обмеженою відповідальністю «Чернігів-Житлобудвест» (інвестору будівництва) до міського бюджету.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.



Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок  


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!