Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 грудня 2017 р.

Рішення виконкому "Про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

18 грудня 2017 року  № 583


Про пайову участь (внесок) замовників
(інвесторів) у створенні і розвитку
інженерно-транспортної та соціальної
інфраструктури міста Чернігова

 

Розглянувши клопотання юридичних та фізичних осіб, ураховуючи рекомендації постійно діючої комісії з розгляду питань пайової участі (внеску) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова при виконавчому комітеті Чернігівської міської ради (протокол від 13 грудня 2017 року № 12) та керуючись статтею 40, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 30, 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Положенням про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова, затвердженого рішенням  міської ради від 29 червня 2017 року                    № 21/VІІ-13, виконавчий комітет міської ради вирішив:\

1. Не залучати до пайової участі у розвитку інфраструктури міста:

1.1. Телегуз Ірину Миколаївну при реконструкції квартири № 1 для покращення умов проживання по просп.  Миру, 6.

1.2. Фізичну особу-підприємця Шевчика Василя Івановича при реконструкції орендованого нежитлового приміщення під лікарську амбулаторію по просп. Перемоги, 119а. 

1.3. Товариство з додатковою відповідальністю «ЯСЕН-ПРОД» при реконструкції котельні та будівництві прибудови на власній земельній ділянці по вул. Київській, 58.

2. Зменшити товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» (інвестору будівництва) величину пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста на суму 849 861 грн (із них за цільовим призначення об’єктів: житлове 4% - величина розрахованого розміру пайової участі становить 678 955 грн, загальна площа 2 580,91 кв.м, кошторисна вартість 16 973 879 грн; громадське 10% - величина розрахованого розміру пайової участі становить 170 906 грн, загальна площа 389,95 кв.м, кошторисна вартість 1 709 055 грн) при будівництві об’єкта: «Будівництво багатоповерхового житлового будинку № 8/6 (будівельний номер) із автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі та вбудовано-прибудованими приміщеннями з автономним джерелом теплопостачання для розміщення кафе на 45 посадочних місць у третьому мікрорайоні житлового району «Масани» на земельній ділянці, яка знаходиться у постійному користуванні комунального підприємства «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради», відповідно до договору № 121 про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова, зареєстрованого 08 листопада 2017 року.

Зарахування коштів у рахунок пайового внеску передбачити із залишку витрат на збудовані зовнішні інженерні мережі при будівництві багатоповерхового житлового будинку 8/1 (будівельний номер) в третьому мікрорайоні житлового району «Масани» в сумі 1 411 308,67 (один мільйон чотириста одинадцять тисяч триста вісім гривень 67 копійок), який зафіксований в пункті 1 рішення виконавчого комітету міської ради                      від 30 серпня 2017 року № 395 «Про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова».

Залишок суми перевищення витрат становить 561 447,67 грн.

Зазначений залишок передбачити товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» до зарахування в якості пайової участі при створенні інших об’єктів будівництва. 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок  

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!