Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 грудня 2017 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

12 грудня 2017 року  № 552


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив: 

1. Розподілити згідно  з листами Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту від 27 листопада 2017 року № 38/5.2/367, 8 Навчального центру Державної спеціальної служби транспорту від 22 листопада 2017 року № 1519 32-квартирний житловий будинок по вулиці Івана Мазепи, :

 

1.1. Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту:

 

двокімнатні квартири №№ .

трикімнатні квартири №№ .

 

1.2. Військовій частині Т0500:

 

однокімнатні квартири №№   ;

двокімнатні квартири №№    ;

трикімнатні квартири №№  .

 

Квартирам №№     надати статус службових. 

 

2. Виділити:

 

2.1. Виконавчому комітету міської ради згідно з рішенням Деснянського районного суду міста від 20 жовтня 2017 року про визнання спадщини відумерлою –

 

однокімнатну квартиру №  по вулиці Доценка, .

 

2.2. Управлінню Служби безпеки України в Чернігівській області згідно з їхніми листами від 7 листопада 2017 року № 74/1/9917 та від 6 грудня 2017 року № 74/1/11199:

 

2.2.1. Трикімнатну квартиру №   по вулиці Олега Кошового, , що придбана  згідно з   договором   купівлі-продажу  від  21 жовтня 2017  року НМІ 007449.

 

2.2.2. Двокімнатну квартиру №  по вулиці Захисників України, ,  що придбана згідно  з   договором  купівлі-продажу  від  25 жовтня 2017  року НМТ 797102.

 

2.2.3. Двокімнатну квартиру №  по вулиці Красносільського, , що придбана  згідно  з договором  купівлі-продажу від 7 листопада 2017 року НМТ 797267.

 

2.2.4. Двокімнатну квартиру №  по вулиці Котляревського,  , що придбана згідно з договором купівлі-продажу від 5 грудня 2017 року НМТ797663.

 

Квартирам №  по вулиці Олега Кошового, , №  по вулиці Красносільського, та №  по вулиці Котляревського, надати статус службових.

 

3. Дати дозвіл на повторне заселення згідно з листом 8 Навчального центру Державної спеціальної служби транспорту (в/ч Т0500) від 22 листопада 2017 року № 1519:

 

3.1. Службової квартири  №   по вулиці Івана Мазепи,  .

 

3.2. Службової квартири №   по вулиці Івана Мазепи, .

 

4. Змінити статус:

 

4.1. За клопотанням управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області 

 

4.1.1. Службової однокімнатної, житловою площею 12,32 кв.м, квартири №  по вулиці Волковича, . Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованою та проживаючою у ній Луговською Галиною Володимирівною, одною.

 

4.2. За клопотанням комунального підприємства ЖЕК-13» Чернігівської міської ради

 

4.2.1 Однокімнатної, житловою площею 12,7 кв.м, квартири №   по вулиці Волковича,  з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Лезіним Юрієм Євгенійовичем, одним.

 

4.3. За клопотанням Чернігівського Національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка

 

 

4.3.1. Трикімнатної, житловою площею 41,0  кв.м, квартири №  по проспекту Перемоги,  з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Пеньковцем Василем Івановичем, сімʼя з чотирьох осіб (він, дружина, син, онука).


5. Поставити на квартирний облік:

 

5.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

 

5.1.1. Кравченка Максима Петровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 17,4 кв.м, квартирі №   по вулиці Незалежності,  (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 

5.1.2. Сироту Аліну Вікторівну, одну, яка зареєстрована та мешкає у гуртожитку по вулиці Поліни Осипенко,  (відсутність житла). Включити до першочергового списку як інваліда ІІ групи загального захворювання, отриманого в період працездатності.

 

5.1.3. Логвіна  Сергія Анатолійовича, одного, який зареєстрований та мешкає у гуртожитку по провулку Олексія Бакуринського,  (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України  «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

5.1.4. Задорожню Олександру Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, син), яка мешкає у  однокімнатній  квартирі № , житловою площею  кв.м, приватного будинку №  по вулиці Олександра Лазаревського, де ще зареєстровано та проживають дві особи: мати, брат (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 

5.1.5. Федоренка Дмитра Михайловича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка дружини), який мешкає у двокімнатній, житловою площею 19,6 кв.м, квартирі № приватного будинку №  по вулиці Комунальній, де ще зареєстровано та проживає теща (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 

5.1.6. Тріфонову Оксану Геннадіївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), яка мешкає  у   приватній  однокімнатній, житловою площею 17, 3 кв.м,  квартирі №  по вулиці Генерала Бєлова, , корпус , де ще зареєстровано та проживає колишній чоловік (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 

5.1.7. Дзюбу Людмилу Олександрівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), яка мешкає у гуртожитку по вулиці Івана Мазепи, , кімната №   (відсутність житла).

 

5.1.8. Шульгу Марину Леонідівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), яка мешкає у приватизованих кімнатах №№, , , житловою площею 29,1 кв.м, комунальної квартири № по вулиці Гончій, , де ще зареєстровано та проживає чотири особи (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 

5.1.9. Зеніча Павла  Олександровича, одного, який зареєстрований та мешкає у трикімнатній, житловою площею  29,0 кв.м, квартирі №  по вулиці Гончій, , де ще зареєстровано та проживає чотири особи: бабуся, мати та два брати (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового  списку як учасника бойових дій.         

 

5.1.10. Недобор Аллу Андріївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 березня 2011 року. Включити до першочергового  списку  згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…»  як одиноку матір.

 

5.1.11. Малецького Максима Володимировича, сім’я з двох осіб (він,  син),  який мешкає у двокімнатній, житловою площею 27,0 кв.м, квартирі №  по 1-му провулку Гомельському, , де ще зареєстровано та проживає три особи (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 

5.1.12. Коваленка Артема Сергійовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 серпня 2013 року. Включити до першочергового списку  згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

 

5.1.13. Євган Анну Вікторівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), яка мешкає у приватизованій двокімнатній, житловою площею 30,5 кв.м, квартирі №  по проспекту Миру, , де ще зареєстровано та проживає  чотири особи (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 

5.1.14. Розсохач Олену Миколаївну, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці Поліни Осипенко, , кімната №  (відсутність житла).

 

5.1.15. Кутиш Оксану Михайлівну, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці Любецькій, , кімната №  (відсутність житла).

 

5.1.16. Носко Світлану Вікторівну, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці Любецькій, , кімната №  (відсутність житла).

 

5.1.17. Лазебного Віктора Леонідовича, сім’я з трьох осіб (він,  дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 грудня 2009 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку згідно з пільгою сина -  учасника бойових дій.

 

5.1.18. Ісаченко Людмилу Юріївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 7 жовтня 2013 року.  Включити  до першочергового списку згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку  громадян…»  як одиноку матір.

 

5.1.19. Стулову Любов Анатоліївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), яка зареєстрована у гуртожитку по вулиці Володимира Глинського, (відсутність житла). Перебувала на квартирному обліку  за місцем роботи в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах та у першочерговому списку як одинока матір з 29 січня 2010 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем роботи.

 

5.1.20. Борисович Оксану Володимирівну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 липня 2001 року. Включити  до першочергового списку згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку  громадян…»  як одиноку матір.

 

5.1.21. Малиша Олександра Анатолійовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 23 листопада 1999 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як  учасника бойових дій.

 

5.1.22. Бойка Сергія Миколайовича, сім’я з двох осіб (він, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 лютого 2000 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку згідно з пільгою сина -  учасника бойових дій.

 

5.1.23. Шелкову Олександру Олександрівну, сімʼя з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), яка мешкає у приватній трикімнатній, житловою площею 40,5 кв.м, квартирі №  по вулиці Івана Мазепи, , де ще зареєстровано та проживає  три особи : мати (згідно з медичним висновком потребує окремої кімнати), батько, сестра (різностатевість).

 

5.2. Про включення до позачергового списку:

 

5.2.1. Григорцова Віктора Олександровича, сім’я з чотирьох  осіб (він, дружина, дві дочки), який зареєстрований та мешкає у приватній двокімнатній, житловою площею 27,2 кв.м., квартирі №  по вулиці Гончій, (відсутність середнього розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку за місцем роботи в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з 2 квітня 1993 року  та  у  позачерговому списку  як  інвалід війни з 31 липня 2000 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи  та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету міської  ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання до загальноміської черги та до позачергового списку інвалідів війни  та сімей загиблих військовослужбовців  з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

 

5.2.2. Кришковець Олену Олексіївну – 2000 року народження,  дитину, позбавлену батьківського піклування, одну,  яка на даний час зареєстрована та проживає у піклувальника у місті Бахмачі, Чернігівської області,  як таку, що перебуває на первинному обліку у службі у справах дітей Деснянської районної у  місті  Чернігові ради за місцем походження,  з дати набуття права, а саме -  15 лютого 2017 року.

 

5.2.3. Петренка Сергія Володимировича - молодого фахівця, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який зареєстрований та проживає у гуртожитку по вулиці Поліни Осипенко, (відсутність житла).

 

5.2.4. Підвисоцького Романа Михайловича, сім’я з двох осіб (він, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку  згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію» з 17 березня 2008  року. У зв’язку з отриманням інвалідності та на підставі поданої  заяви включити  до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців, виключивши з першочергового списку.

 

5.2.5. Щербакова  Єгора Миколайовича, одного, який зареєстрований у гуртожитку по вулиці Староказарменна дільниця, (відсутність житла). Включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

 

 

6. Внести зміни до складу сім’ї:

 

6.1. Попелишко Галини Володимирівни, сім’я з трьох осіб (вона, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 вересня 2007 року. На підставі поданої заяви та  необхідних документів змінити прізвище та ім’я з «Попелишко Галини» на «Васильєву Ліну» та змінити прізвище дочок:  «Попелишко Валерії Ростиславівни» на «Васильєву Валерію Ростиславівну» та «Попелишко Вероніку Ростиславівну» на «Васильєву Вероніку Олександ-рівну».

 

6.2. Михальченко Марії Іванівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як таку, що проживає у ветхому будинку, з 15 вересня 2008 року. У зв’язку зі смертю чоловіка – Чмеля Миколи Васильовича та на підставі поданої заяви  виключити його зі складу сім’ї.        

           

6.3. Пічужкіної  Ірини Олександрівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 травня 2002 року. На підставі поданої заяви змінити прізвище «Пічужкіна» на «Басанько».

 

6.4. Триголоса Ігоря Петровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 5 травня 1980 року та у першочерговому списку згідно з медичним висновком з 28 листопада 1987 року.  У зв’язку з народженням дочки  - Триголос Ксенії Ігорівни  та на підставі поданої заяви включити її до складу сім’ї.

 

6.5. Гулай Наталії Петрівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 серпня 2001 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї   чоловіка у зв’язку зі смертю.

 

6.6. Четирус Тетяни Михайлівни, сім’я з двох осіб (вона,  чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  16 жовтня 2000 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї   чоловіка  як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

 

6.7. Лалетіної Марини Геннадіївни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як сім’я,  що виховує дитину-інваліда з 19 вересня 2011 року. У зв’язку з укладанням шлюбу та на підставі поданої заяви  змінити прізвище  в квартирній справі з «Лалетіна» на «Данилюк» та включити до складу сім’ї чоловіка – Данилюка Олександра Олександровича.

 

6.8. Лось Любові Олексіївни, сім’я  з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 грудня 2001 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка  як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

 

6.9. Ларина Тараса Васильовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина,  син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  6 квітня 2017 року. На підставі поданої   заяви  включити до складу сім’ї дочку – Ларину Софію Тарасівну, 2017 року народження.

 

6.10. Іванова Валерія  Валерійовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 листопада 2001 року. Зняти з квартирного обліку:  дружину, дочку   як таких, що покращили житлові умови в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення, сина як такого, що виїхав на постійне місце проживання  до іншого населеного пункту.

 

6.11. Козлянської Тетяни Василівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  16 грудня 2002 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишнього  чоловіка як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту та змінити прізвище «Козлянська» на «Пустовойт».

 

6.12. Федченко Олени Михайлівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка),  на  квартирному обліку  у  загальноміській черзі   з  25 квітня 1994 року та у першочерговому списку з 20 квітня 2003 року. У зв’язку зі смертю чоловіка – Федченка Михайла Володимировича  виключити його зі складу сім’ї.

 

6.13. Дмитрієвої Надії Сергіївни, сім’я із семи осіб (вона, чоловік, чотири сини, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 16  травня 1994 року. У зв’язку зі смертю: чоловіка – Безименного Миколи Анатолійовича, сина – Черненка Миколи  Вікторовича, сина – Черненка Олександра Вікторовича, виключити їх зі складу сім’ї.

 

6.14. Харитонової Любові Іванівни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 березня 2002 року. На підставі поданої заяви змінити прізвище «Харитонова» на «Цюх» у зв’язку із укладенням  шлюбу.

 

6.15. Ісаченко Людмили Юріївни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 7 жовтня 2013 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку – Ісаченко Поліну Геннадіївну, 2016 року народження.

 

6.16. Куц Ніни Йосипівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 13 березня 1986 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: Куц Ніну Йосипівну, сім’я з двох осіб  (вона, чоловік), та дочку – Музику Тетяну  Петрівну, включивши до її  складу сім’ї чоловіка – Музику Юрія Петровича, сім’ю вважати з трьох осіб (вона, чоловік, син), залишивши у загальноміській черзі з 13 березня 1986 року.

 

6.17. Максименко Валентини  Демидівни, сім’я з  чотирьох осіб (вона, дві дочки, онука),  на  квартирному обліку  у загальноміській черзі з  26 квітня 1999 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку – Максименко Ольгу Василівну як таку, що виїхала на постійне  місце проживання до іншого населеного пункту.

 

6.18. Борисович Оксани Володимирівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 липня 2001 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина - Дмитра, 2011 року народження.

 

6.19. Батюти Анатолія Дмитровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дві дочки, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 26 червня 1981 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука - Ісмаіла, 2017 року народження.

 

6.20. Коваленка Сергія Вікторовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син) на   квартирному  обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з 19 серпня 2013 року. На підставі поданої заяви розділити квартирну справу на: Коваленка Сергія Вікторовича, сім’я з двох осіб (він, дружина),  Коваленка Артема Сергійовича, одного,  залишивши у загальноміській черзі  з часу перебування на обліку в складі сім’ї батька.

 

6.21. Говійни Алли Олександрівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік,  дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 грудня 1996 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишнього чоловіка –Говійну Романа Миколайовича та змінити прізвище «Говійна» на «Лях».

 

6.22. Безбородої Наталії Миколаївни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 жовтня 1993 року. На підставі поданих заяв зняти з квартирного обліку: Безбороду Наталію Миколаївну, її чоловіка – Безбородого Миколу Васильовича як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту. Квартирну справу переоформити на дочку – Безбороду Ірину Миколаївну, одну, залишивши у загальноміській черзі  з 18 жовтня 1993 року.

 

6.23. Ціуна Максима Михайловича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 лютого 2014 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Іллю, 2017 року народження.

 

6.24. Бєлозора Олександра Івановича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  5 вересня 1992 року. У зв’язку зі смертю Бєлозора Олександра Івановича, квартирну справу переоформити на дружину – Бєлозор Ірину Василівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка).

 

6.25. Хохлової Марини Станіславівни, сім’я  з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка),   на   квартирному  обліку   у   загальноміській  черзі   з  17 лютого 2003  року. У зв’язку з розірванням шлюбу  та на підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишнього чоловіка.

 

6.26. Соловей Тетяни Михайлівни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, зять), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 березня 2003 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї: дочку, зятя.

 

6.27. Шумар Тетяни Іванівни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 червня 2001 року. На підставі поданих заяв зняти з квартирного обліку Шумар Тетяну Іванівну як таку, що  виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту. Квартирну справу переоформити на сина – Шумара Юрія Віталійовича, включивши до складу  сім’ї:   дружину,   сина,  дочку.  Залишити   у   загальноміській черзі з 18 червня 2001 року.

 

6.28. Бойко Галини Василівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 лютого 2000 року. На підставі поданих заяв зняти з квартирного обліку:  Бойко Галину Василівну, чоловіка – Бойка Миколу Дмитровича. Квартирну справу переоформити на сина – Бойка Сергія Миколайовича, включивши до складу сім’ї сина – Бойка Кирила Сергійовича, 2011 року народження.

 

6.29. Радченко Ганні Василівни, сім’я з двох  осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  16 січня 1989 року. Виключити зі складу сім’ї сина як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

 

6.30. Бєлозора Олександра Івановича, сімʼя з  трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 5 вересня 1992 року. У звʼязку зі смертю Бєлозора Олександра Івановича, квартирну справу переоформити на дружину – Бєлозор  Ірину Василівну.

 

6.31. Широкана Володимира Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син),  на   квартирному   обліку  у   загальноміській  черзі   з  16 грудня 1991 року. У зв’язку з тим, що Широкан Володимир  Іванович виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту, квартирну справу переоформити на дружину – Широкан Олександру Василівну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син).

 

6.32. Кучерявої Світлани Сергіївни, сім’я з трьох осіб (вона, дві дочки), на квартирному обліку у позачерговому списку з 21 березня 2005 року. У зв’язку з народженням сина – Новика Сергія Анатолійовича та на підставі поданої заяви включити його до складу сім’ї.

 

6.33. Басос Ольги Григорівни, однієї, на квартирному обліку у позачерговому списку з 21 квітня 2015 року. У зв’язку з укладенням шлюбу  та на підставі поданої заяви змінити прізвище в квартирній справі з «Басос» на «Черненко».

 

6.34. Корсун Олени Сергіївни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи ( 1 категорія), з 18 грудня 2000 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина - Корсуна Макара Віталійовича.    

        

6.35. Лободи Сергія Григоровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 20 листопада 2000 року. У зв’язку з розірванням шлюбу та на підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишню дружину – Васяк Надію Дмитрівну, дочку – Чернушко Наталію Сергіївну як таку, що забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами.  У зв’язку з отриманням інвалідності, пов’язаної з аварією на Чорнобильській АЕС,  перевести до списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія).

 

6.36. Корень Наталії Іванівни, сім’я з шести осіб (вона, чоловік, син, дочка, онук, онука), на квартирному обліку у позачерговому списку переселенців із радіоактивно забрудненої зони з 20 серпня 1991 року. На підставі  поданої заяви виключити зі складу сім’ї: сина – Кореня Віктора Петровича, онука – Пономаренка Владислава Анатолійовича, онуку – Пономаренко Аліну Анатоліївну. Змінити склад сім’ї на три особи (вона, чоловік, дочка).

 

6.37. Шумар Тетяни Іванівни,  сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 15 жовтня 2001 року. На підставі поданої заяви зняти її та сина з квартирного обліку, квартирну справу переоформити на чоловіка – Шумара Віталія Анатолійовича, одного.

 

6.38. Шинкаренка Олександра Григоровича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 21 липня 2016 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї:  дружину – Шинкаренко Наталію Вікторівну, сина – Шинкаренка Андрія  Олександровича.

 

7. Відмовити у постановці на квартирний облік як такій, що забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами:

 

7.1. Єфремовій Олені Петрівні, сім’я з трьох осіб (вона,  два сини), яка  мешкає у   кімнаті, житловою площею 11,8 кв.м, приватизованої трикімнатної квартири №  по вулиці  Юрія Мезенцева, ,  яка згідно з витягом із рішення Деснянської районної у місті Чернігові ради від 9 жовтня 2017 року № 215 про надання дозволів на вчинення правочинів щодо житла, майна, право власності на яке або право користуванням яким мають діти та нотаріального  договору про встановлення порядку користуванням квартирою від 20 жовтня 2017 року, де вказано, що за малолітніми дітьми Єфремовим Віктором Вікторовичем, 2010 року народження та Єфремовим Борисом Вікторовичем, 2015 року народженням зберігається право користуванням житлом.

 

8. Про виключення із першочергового списку як таких, що втратили пільгу:

 

8.1. Коросташовця Миколу Петровича, сім’я  з шести осіб (він, два сини, дві дочки, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як  багатодітна сім’я з 19 грудня 1988 року.

 

9. Зняти з квартирного обліку:

 

9.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

 

9.1.1. Крупко (Помогайбо) Наталію Іванівну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, батько), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  27 вересня 1993 року. Батько помер.

 

9.1.2. Степанова Сергія Васильовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 16 квітня 1990 року. Дружина та син виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

 

9.1.3. Тунікова Олександра Георгійовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 листопада 1990 року.

 

9.1.4. Свиридовську Олену Петрівну, сім’я з трьох осіб (вона, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 лютого 2000 року.

 

9.1.5. Сослуєву Ірину Леонідівну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 грудня 2001 року.

 

9.1.6. Куриленко (Матвійчук) Наталію Василівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 липня 1992 року.

 

9.1.7. Кравчук Ольгу Василівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  15 квітня 2013 року.

 

9.1.8. Щербака Олексія Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 лютого 2002 року.

 

9.1.9. Самко Олесю Олександрівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 березня 2003 року.

 

9.1.10. Ткаченко Наталію Миколаївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік,  син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  25 січня 2002 року. Чоловік виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

 

9.1.11. Фільченка Ігоря Анатолійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 березня 1991 року. 

 

9.1.12. Манько Надію Василівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, мати), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  29 квітня 1992 року.

 

9.1.13. Прищепу Тетяну Олегівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік,  дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 березня 1993 року.

 

9.1.14. Маценка Віктора Петровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 квітня  1993 року.

 

9.1.15. Лебедєву Тетяну Леонідівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 жовтня 2001 року.

 

9.1.16. Апанаська Григорія Сергійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 серпня 2002 року.

 

9.1.17. Власенко Ольгу Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 червня 2003 року.

 

9.1.18. Чебойду Олександра Олексійовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 трав-ня 1991 року. 

 

9.1.19. Кондратенко Антоніну Петрівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 грудня 2003 року.

 

9.1.20. Ліцкевича Володимира  Миколайовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 23  травня 2005 року.

 

9.1.21. Тарасенко Світлану Миколаївну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 19 квітня 2011 року.

 

9.1.22. Кузьменко Людмилу Василівну, сімʼя з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 лютого 2003 року.

 

9.2. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту:

 

9.2.1. Копаницю Вадима Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 жовтня 1989 року.

 

9.2.2. Поду Юлію Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 серпня 2002 року.

 

9.2.3. Тимошенко Тетяну Михайлівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку  у загальноміській черзі  6 грудня 1988 року. Чоловіка та дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 

9.2.4. Пузанова В’ячеслава Олександровича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку з 30 вересня 2005 року.

 

9.2.5. Ревенок Віру Михайлівну, одну, на квартирному  обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 15 березня 2004 року.

 

9.2.6. Станкевич Світлану Федорівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку як особа з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з 22 травня 2012 року.

 

9.2.7. Семянникову Дар’ю  Ігорівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку як особа з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з 23  березня 2012 року.

 

9.2.8. Бобрушко Яну Ігорівну, одну, на квартирному обліку  у позачерговому списку як особа з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з 17   листопада 2015 року.

 

 

9.3. Як таких, що померли:

 

9.3.1. Товчиху Надію Володимирівну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, зять), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 червня 1989 року. Дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами, зять виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

 

9.3.2. Вершняк Оксану Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 серпня 2002 року. Дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 

9.3.3. Кошарного Олексія  Федосовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 28 грудня 1993 року. Дружину забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 

9.3.4. Шаповал Надію Василівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 липня 1982 року. Чоловіка та сина забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 

9.3.5. Тополь (Лугову) Любов Андріївну, сім’я з восьми  осіб (вона, п’ять синів, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 26 квітня 1982 року. Дочка Ганна виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту,  синів та дочку  Наталію забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 

9.3.6. Біляєва Анатолія Костянтиновича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації  наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 17 квітня 1996 року.

 

9.3.7. Кисловця Миколу Дмитровича, сімʼя з пʼяти осіб (він, дружина, дочка, зять, онук), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 27 грудня 1994 року. Дружина не зареєстрована по місту Чернігову, дочка померла, зятя та онука забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 

9.4.  На підставі поданої заяви:

 

9.4.1. Литву Олену Василівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 липня 2000 року.

 

9.4.2. Грабар Софію Михайлівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка),   на   квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 жовтня 1993 року. Чоловік помер.

 

9.4.3. Гончар (Шевченко) Людмилу Григорівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку  у загальноміській черзі з  17 листопада 1993 року.

 

9.4.4. Якушину Олену Вікторівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка),  на   квартирному  обліку  у загальноміській черзі з  19 вересня 2002 року.

 

9.4.5. Стінкову (Бондаренко) Ніну Миколаївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  25 липня 2003 року.

 

9.4.6. Шила Дмитра Миколайовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 18 лютого 2013 року.

 

9.5. На виконання пункту 45 «Порядку виплати грошової  компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет  та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 19 жовт-ня 2016 року № 719:

 

9.5.1. Бурлаку Анатолія Олексійовича, сім’я з двох осіб (він, дружина),  на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 19 січня 2017 року.

 

10. Виділити житло громадянам, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Чернігівської міської ради, і видати ордери:

 

10.1. Трихліб   Любові  Петрівні   на однокімнатну, житловою площею 17,0 кв.м, квартиру №  по вулиці Доценка, , одній, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі  у   позачерговому списку  як молодий фахівець з 17 серпня 1983 року за № 2. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживала у кімнаті №, житловою площею 10,8 кв.м, комунальної квартири №  по вулиці Волковича, .  Ордер видати після передачі займаного житла територіальній громаді міста Чернігова  у встановленому законодавством порядку.

 

11. Виділити житло громадянам, які перебувають на соціальному квартирному обліку у виконавчому комітеті Чернігівської міської ради, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2004 року № 422 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання» та за пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 6 грудня 2017 року з фонду житла для тимчасового проживання і видати ордери:

 

11.1. Сопуну   Євгенію   Володимировичу - інваліду 1-ї групи, квартиру №, житловою площею 12,4 кв.м, по вулиці О. Десняка, , одному. Зареєстрований у Чернігівському центрі соціальної адаптації бездомних та безпритульних по вулиці Святомиколаївській, . Терміном на один рік. На соціальному квартирному обліку з 30 серпня  2017 року за № 1.

 

11.2. Маринченко Ользі Федорівні на кімнату № , житловою площею 14,3 кв.м, комунальної квартири №  по вулиці Преображенській, , одній. Зареєстрована у Чернігівському центрі соціальної адаптації бездомних та безпритульних по вулиці Святомиколаївській,  . Терміном на один рік. На соціальному квартирному обліку з 2  вересня 2017 року за № 2.

 

12. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

 

12.1. Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Чернігівській області –

 

Додатково,  на    квартирний облік на загальних підставах з  30 жовтня 2017 року зараховано Компанієць Світлану Миколаївну, одну.

 

13. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери:

 

по вулиці Івана Мазепи,

 

13.1. Адміністрації Державної спеціалізованої служби транспорту:

 

13.1.1. Булаху Валерію Миколайовичу на трикімнатну, житловою площею 47,7 кв.м, квартиру №  на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), зі зняттям   з  квартирного  обліку.  На  черзі  на  загальних  підставах з 27 липня 1992 року  за № 3. Згідно зі списком попереду претендентів немає.  Проживали у місті Києві, по вулиці Магнітогорській,– гуртожиток військової частини.

 

13.1.2. Куницькому Володимиру Миколайовичу на двокімнатну, житловою площею 33,2 кв.м, квартиру №  на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син), зі зняттям   з  квартирного  обліку. На черзі на загальних підставах з 29 серпня 1992 року  за № 4. Згідно зі списком попереду претендентів немає.  Проживали у місті Києві, по вулиці Магнітогорській, – гуртожиток військової частини.

 

13.1.3. Дмитрієву Дмитру Павловичу на трикімнатну, житловою площею 47,8 кв.м, квартиру №  на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), зі зняттям   з квартирного  обліку. На черзі на загальних підставах з 26 липня 1994 року  за № 7. Згідно зі списком попереду претендентів немає.  Проживали у місті Києві, по вулиці Магнітогорській, – гуртожиток військової частини.

 

13.1.4. Каличаку Андрію Михайловичу на трикімнатну, житловою площею 48,8  кв.м, квартиру №  на сім’ю з п’яти осіб (він, дружина, дочка, два сини), без зняття  з   квартирного обліку, у зв’язку з медичним висновком сина. На черзі на загальних підставах з 19 грудня 1994 року  за № 8. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у місті Києві, по вулиці Магнітогорській, – гуртожиток військової частини.

 

13.1.5. Гусаренку  Ігорю Васильовичу на трикімнатну, житловою площею 48,3 кв.м, квартиру №  на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки),  зі   зняттям  з   квартирного  обліку.   На   черзі на загальних підставах з 19 грудня 1994 року  за № 9. Згідно зі списком попереду претендентів немає.  Проживали у місті Києві, по вулиці Магнітогорській, – гуртожиток військової частини.

 

13.1.6 Мягкоходу Олександру Вікторовичу на двокімнатну, житловою площею 33,0  кв.м, квартиру №  на сім’ю з двох осіб (він, дочка - 1999 р.н.), зі зняттям   з   квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 11 березня 1998 року  за № 24. Згідно зі списком попереду претендентів немає.  Проживали у місті Києві, по вулиці Курській, – гуртожиток військової частини.

 

13.1.7. Масловій Надії Борисівні на двокімнатну, житловою площею 33,8  кв.м, квартиру №  на сім’ю з двох осіб (вона, син - 1992 р.н.), зі зняттям   з   квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 10 лютого 1999 року  за № 27. Згідно зі списком попереду претендентів немає.  Проживали у місті Києві, по вулиці Магнітогорській, – гуртожиток військової частини.

 

13.1.8. Власенку Віктору Анатолійовичу на двокімнатну, житловою площею 35,4 кв.м, квартиру №  на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, дочка), зі зняттям   з  квартирного  обліку. На черзі на загальних підставах з 11 квітня 1999 року  за № 28. Згідно зі списком попереду претендентів немає.  Проживали у місті Києві, по вулиці Магнітогорській, – гуртожиток військової частини.

 

13.1.9. Колеснику Євгену Михайловичу на двокімнатну, житловою площею 34,0 кв.м,  квартиру №  на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, дочка - 2013 р.н,  син - 2010 р.н.), зі зняттям з квартирного  обліку. На черзі на загальних підставах з 26 червня 2002 року  за № 37. Згідно зі списком попереду претендентів немає.  Проживали у місті Києві, по вулиці Магнітогорській, – гуртожиток військової частини.

 

13.1.10. Короїду Ігорю Олександровичу  на двокімнатну, житловою площею 32,5 кв.м, квартиру №  на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син), зі зняттям   з   квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 26 вересня 2002 року  за № 38. Згідно зі списком попереду претендентів немає.  Проживали у місті Києві, по вулиці Магнітогорській, – гуртожиток військової частини.

 

13.2. Військової частини Т0500:

 

13.2.1. Пащенку Роману Федоровичу  на трикімнатну, житловою площею 48,0  кв.м, квартиру №  на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), учасник бойових дій, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі з 30 березня 2012 року у позачерговому списку за № 1, як звільнений в запас за станом здоровʼя. Проживали у службовій двокімнатній, житловою площею 24,3 кв.м, квартирі №  по вулиці Ціолковського,

 

13.2.2. Виногловському Олегу Анатолійовичу  на двокімнатну, житловою площею 34,7  кв.м, квартиру №  на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син), учасник  бойових  дій, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі з 28 липня 2015 року у першочерговому списку за № 16. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у службовій двокімнатній, житловою площею 28,0 кв.м, квартирі №   по вулиці Івана Мазепи,.

 

13.2.3. Худаску  Сергію Леонідовичу  на трикімнатну, житловою площею 48,4  кв.м, квартиру №  на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), учасник  бойових  дій, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі з 28 липня  2015 року у першочерговому списку за № 18. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у службовій трикімнатній, житловою площею 44,5 кв.м, квартирі №   по вулиці Ціолковського,.

 

13.2.4. Файдюку Анатолію Григоровичу  на однокімнатну, житловою площею 22,5  кв.м, квартиру №, одному, учасник бойових дій, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі з 28 липня 2015 року у першочерговому списку за № 19. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживав у службовій двокімнатній, житловою площею 21,2 кв.м, квартирі №   по вулиці Івана Мазепи, .

 

13.2.5. Батюку Сергію Петровичу  на двокімнатну, житловою площею 34,0  кв.м, квартиру №  на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син), учасник бойових дій, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі з 11 вересня 2015 року у першочерговому списку за № 22. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у службовій трикімнатній, житловою площею 38,0 кв.м, квартирі №   по вулиці Івана Мазепи, .

 

13.2.6. Андрієнку Володимиру Анатолійовичу на однокімнатну, житло-вою площею 22,1  кв.м, квартиру № , одному, учасник бойових дій, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 18 жовтня 1999 року за № 2. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживав у службовій однокімнатній, житловою площею 12,0 кв.м, квартирі №   по вулиці Івана Мазепи, .

 

13.2.7. Миронову Олексію Вікторовичу  на однокімнатну, житловою площею 22,4  кв.м, квартиру № , одному, учасник бойових дій, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 10 листопада 1999 року за № 3. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживав у службовій однокімнатній, житловою площею 16,4 кв.м, квартирі №   по вулиці Івана Мазепи, .

 

13.2.8. Левошку Олегу Васильовичу  на двокімнатну, житловою площею 34,0  кв.м, квартиру №  на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), учасник бойових дій,  зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 11 грудня  2000 року за № 4. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у службовій двокімнатній,  житловою площею 25,1 кв.м, квартирі №   по вулиці Ціолковського, .

 

13.2.9. Родинченку Ігорю Васильовичу на трикімнатну, житловою площею 47,8  кв.м, квартиру №  на сім’ю з п’яти  осіб (він, дружина, дочка, дві онуки), учасник бойових дій, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 12 липня  2001 року за № 5. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у службовій двокімнатній,  житловою площею 24,5 кв.м,  квартирі №  по вулиці Ціолковського, .

 

13.2.10. Ясочку Юрію Валерійовичу  на двокімнатну, житловою площею 34,5  кв.м, квартиру №  на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), учасник бойових дій,  зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 11 травня  2002 року за № 7. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у службовій двокімнатній,  житловою площею 25,3 кв.м,  квартирі №   по вулиці Ціолковського, .

 

13.2.11. Пилипенку Володимиру Олександровичу  на трикімнатну, житловою площею 48,0  кв.м, квартиру № на сім’ю з чотирьох  осіб (він, дружина, дочка, син), учасник бойових дій, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 23 грудня  2002 року за № 8. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у службовій трикімнатній,  житловою площею 39,4 кв.м,  квартирі №  по вулиці Ціолковського, .

 

13.2.12. Черкашину Віталію Вікторовичу  на двокімнатну, житловою площею 34,3  кв.м, квартиру №  на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син), учасник бойових дій, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 7 квітня 2004 року  за № 11. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у службовій однокімнатній, житловою площею 23,0 кв.м,  квартирі №  по вулиці Івана Мазепи, .

 

13.2.13. Сирову Олександру Валентиновичу  на двокімнатну, житловою площею 35,2  кв.м, квартиру №  на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син), учасник бойових дій, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 6 листопада 2004 року  за № 13. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у службовій двокімнатній,  житловою площею 28,0 кв.м,  квартирі № по вулиці Івана Мазепи, .

 

13.2.14. Скрипці Олександру Володимировичу на однокімнатну, житло-вою площею 21,9 кв.м,  квартиру №, одному, учасник бойових дій,  зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 17 вересня 2013 року за № 102. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживав у службовій однокімнатній, житловою площею 17,3 кв.м, квартирі №  по вулиці Івана Мазепи, .

 

13.2.15. Смалюзі Дмитру Геннадійовичу  на службову однокімнатну, житловою площею 27,0 кв.м, квартиру №, одному, учасник бойових дій. Проживав  по вулиці Івана Мазепи, – гуртожиток військової частини.

 

13.2.16. Поворозному Василю Олександровичу  на службову двокімнатну, житловою площею 32,4 кв.м, квартиру №  на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, дочка), учасник бойових дій. Проживали у службовій однокімнатній, житловою площею 20,3 кв.м, квартирі №  по вулиці Івана Мазепи, .

 

13.2.17. Суржику Михайлу Петровичу на службову двокімнатну, житловою площею 32,4 кв.м, квартиру №   на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), учасник бойових дій. Проживали по вулиці Івана Мазепи, – гуртожиток військової частини.

 

13.2.18. Дикому Роману Леонідовичу на службову двокімнатну, житло-вою площею 33,1 кв.м, квартиру №   на сім’ю з трьох осіб (він, мати, дочка), учасник бойових дій. Проживали у службовій однокімнатній, житловою площею 19,2 кв.м,  квартирі №  по вулиці Івана Мазепи, .

 

13.2.19. Веселову Сергію Васильовичу на службову двокімнатну, житловою площею 31,6 кв.м, квартиру №   на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син), учасник бойових дій. Проживали у службовій однокімнатній,  житловою площею 18,1 кв.м,  квартирі №  по вулиці Івана Мазепи, .

 

13.2.20. Чернізі Антону Васильовичу  на службову однокімнатну, житловою площею 21,6  кв.м, квартиру №, одному, учасник бойових дій. Проживав  по вулиці Івана Мазепи, – гуртожиток військової частини.

 

13.2.21. Марценюку Сергію Сергійовичу  на службову однокімнатну, житловою площею 21,4 кв.м, квартиру №   на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), учасник бойових дій. Проживали  по вулиці Івана Мазепи, – гуртожиток військової частини.

 

13.2.22. Романенку Андрію Вікторовичу  на службову однокімнатну, житловою площею 21,4 кв.м, квартиру №   на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син), учасник бойових дій. Проживали  по вулиці Івана Мазепи, – гуртожиток військової частини.

 

по вулиці Івана Мазепи,

 

13.2.23. Вітюку Ігорю Івановичу  на службову однокімнатну, житловою площею 10,2  кв.м, квартиру №,  одному, учасник бойових дій. Проживав у службовій двокімнатній, житловою площею 25,1 кв.м, по вулиці Ціолковського, , де залишається проживати сім’я з чотирьох осіб. 

 

по вулиці Івана Мазепи,

 

13.2.24. Вяткіну Сергію Андрійовичу  на службову двокімнатну, житловою площею 32,4  кв.м,  квартиру № на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син дружини), учасник бойових дій. Проживали у двокімнатній,  житловою площею 29,9 кв.м,  квартирі №  по вулиці Генерала Бєлова, , де залишаються проживати мати та брат.

 

13.3. Управління Служби безпеки України в Чернігівській області

 

13.3.1. Буренку  Івану  Івановичу  на двокімнатну, житловою площею  31,1 кв.м, квартиру №  по вулиці Захисників України, ,  на сім’ю з трьох  осіб  (він, дружина дочка),  учасник  бойових дій, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 29 березня 2011 року за № 15. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали  по вулиці Стрілецькій, - гуртожиток військової частини.

 

14. Згідно з поданою заявою продовжити термін проживання в тимчасовому житлі:

 

14.1. Кузьменку Сергію Анатолійовичу в кімнатні № , житловою площею 15,0 кв.м, комунальної квартири №  по вулиці Преображенській,  , терміном до 15 квітня 2018 року.

 

14.2. Кишко (Радченко)   Оксані Григорівні  в  кімнаті № , житловою площею 15,9 кв.м, комунальної квартири №  по вулиці Преображенській,  , що має статус житла для тимчасового проживання, терміном до 15 квітня 2018 року.

 

15. На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 31 березня 2004 року № 422 „Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання” та за пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 6 грудня  2017 року з фонду житла для тимчасового проживання виділити терміном до 15 квітня 2018 року:

- Коваленку Сергію Івановичу – інваліду 1 групи з дитинства, квартиру №, житловою площею 18,0 кв.м, без комунальних зручностей по вулиці Академіка Павлова, . На квартирному обліку з 21 квітня 2015 року у загальній черзі за № 4444 та першочерговому списку, згідно з  медичним висновком за № 1326. Проживав за договором піднайму по вулиці Мстиславській, .

 

16. На часткову зміну:

 

16.1. Підпункт 2.5 пункту 2  рішення виконавчого комітету міської ради від  19 січня 2017 року № 8 викласти в наступній редакції: «Андрійченко Ніни Григорівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, син, невістка, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 червня 2007 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї:  сина, невістку, онуку. Залишити  Андрійченко Ніну Григорівну на квартирному обліку у загальноміській черзі  з часу набуття права (3 роки реєстрації у місті Чернігові), а саме -   7 лютого  2010 року».

 

17. Скасувати:

 

17.1. Підпункт 8.1 пункту 8 рішення виконавчого комітету міської ради від 21 липня 2016 року № 297 щодо виділення тимчасового житла Савченко (Моняко) Катерині Миколаївні однокімнатної, без комунальних зручностей,  квартири №  житловою площею 12,4 кв.м,  по вулиці Олекси Десняка, , з фонду житла для тимчасового проживання згідно з тим, що термін проживання сплинув 2 листопада 2017 року.

Управлінню адміністративних послуг міської ради (Овсяник М. К.) зняти з реєстрації за зазначеною адресою: Савченко Катерину Миколаївну, Савченко Стефанію Вікторівну – 2017 року народження як таких, що втратили право користування житловим приміщенням.

 

17.2. Пункт 3.4. рішення виконавчого комітету міської ради від 15 квітня 2013 року № 93 в частині виділення соціального житла у комунальній квартирі №  по вулиці Красносільського, :

17.2.1. Кравченко Маргариті Миколаївні – 1984 року народження, кімната № , у звʼязку із використанням  соціального житла не за призначенням.

 

17.2.2. Пузанову Вʼячеславу  Олександровичу – 1986 року народження, кімната №   у звʼязку із використанням соціального житла не за призначенням.

 

17.2.3. Бабіній Людмилі Сергіївні – 1987 року народження, кімната №  , у звʼязку із використанням соціального житла не за призначенням.

 

 

18. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П. 


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко     

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!