Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 грудня 2017 р.

Рішення виконкому "Про проведення демонтажу"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

4 грудня 2017 року  № 530


Про проведення демонтажу

 

Відповідно до статтями 29, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з необхідністю проведення підготовчих робіт для спорудження Меморіалу Захисників України на площі Героїв Небесної Сотні та прилеглій до неї території, виконавчий комітет міської ради вирішив: 

1. Провести демонтаж п’єдесталу бетонного, облицьованого  лабрадоритом, висотою 2,5 м, та підходів до нього, вимощених гранітною брекчією, що розташований на бульварі по проспекту Миру від проспекту Перемоги до вул. Івана Мазепи у м. Чернігові. 

2. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.):

2.1. Забезпечити демонтаж п’єдесталу бетонного, облицьованого  лабрадоритом, висотою 2,5 м, та підходів до нього, вимощених гранітною брекчією;

2.2. Після проведення демонтажу передати за актом приймання-передачі комунальному підприємству «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Чернігівської міської ради (Куліш В. М.) на зберігання демонтований облицьований лабрадорит та гранітну брекчію. 

3. Комунальному підприємству «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Чернігівської міської ради (Куліш В. М.) забезпечити прийняття демонтованого облицьованого лабрадориту та гранітної брекчії, належне зберігання і облік переданих матеріалів. 

4. Управлінню патрульної поліції у м. Чернігові  (Леонов О. В.) забезпечити організацію громадського порядку при проведенні демонтажу.  

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!