Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 листопада 2017 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

31 жовтня 2017 року                                                                                                    № 479


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Виділити згідно зі статтею 54 Житлового кодексу Української РСР –

1.1. Мельнику Анатолію Олексійовичу кімнату № …, житловою площею 7,2 кв.м, у комунальній квартирі № … по вулиці Текстильників, … на сімʼю з трьох осіб (він, дружина, син). Проживали у кімнаті № 5, житловою площею 16,6 кв.м, цієї ж квартири.

2. Змінити статус:

2.1. За клопотанням Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області 

службової однокімнатної, житловою площею 17,4 кв.м, квартири № … по вулиці 1-го Травня, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній Зененко Катериною Михайлівною, сімʼя з трьох осіб (вона, два сини).

2.2. Згідно  з   постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2004 року № 422 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання», за пропозицією громадської комісії з житлових питань виконавчого комітету міської ради від 25 жовтня 2017 року включити до фонду житла для тимчасового проживання: 

 однокімнатну,  без  комунальних зручностей,  житловою  площею 18,0  кв.м, квартиру № …  по вулиці Академіка Павлова, …. 

3. Поставити на квартирний облік: 

3.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку: 

3.1.1. Блудшу Тетяну Михайлівну, одну, яка мешкає по вулиці  В’ячеслава Радченка, …/… - за договором найму  (відсутність житла). 

3.1.2. Ребенка Андрія Вікторовича, одного, який мешкає  у двокімнатній, житловою площею 25,4 кв.м, квартирі № … по вулиці Межовій, …, де ще зареєстровано та проживає   сім’я з чотирьох осіб (відсутність житла). 

3.1.3. Коломієць Наталію Василівну, сім’я з трьох осіб (вона, два сини –Максим, Олександр), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  26 квітня 1999 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку згідно з пільгою сина  - Бойка Олександра  Вікторовича, учасника бойових дій. 

3.1.4. Варвинець Ірину Анатоліївну, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці Малиновського, …, кімната № … (відсутність житла). 

 3.1.5. Махнєй Віру Миколаївну, одну, яка мешкає  по вулиці Слобідській, …/… - за договором найму (відсутність житла).

3.1.6. Присмицького Олексія Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), який мешкає в однокімнатній,  житловою площею 21,4 кв.м, квартирі № … по вулиці Старобілоуській, … (відсутність мінімального розміру  житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.2. Включити до позачергового списку:

3.2.1. Іваницького Андрія Вікторовича, одного, який зареєстрований та проживає у центрі соціальної адаптації бездомних та безпритульних по вулиці Святомиколаївській, … (відсутність житла). Включити до списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

4.  Внести зміни до складу сім’ї:

4.1. Сергієнко Валентини Миколаївни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 4 квітня 1996 року. На підставі поданої заяви   зняти з квартирного обліку: Сергієнко Валентину Миколаївну, її чоловіка - Сергієнка Тараса Григоровича, сина - Сергієнка Євгена Тарасовича. Квартирну справу переоформити на сина - Сергієнка Дмитра Тарасовича, включивши до складу його  сім’ї: дружину Сергієнко Олену Вікторівну, дочку – Сергієнко Дарію Дмитрівну, залишивши у загальноміській черзі з 4 квітня 1996 року.

4.2. Єфімової Ірини Анатоліївни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 березня 1990 року. На підставі поданої заяви   зняти з квартирного обліку Єфімову Ірину Анатоліївну як таку, що виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту. Квартирну справу переоформити  на чоловіка – Єфімова Олексія Івановича, сім’я з трьох осіб (він, два сини).

4.3. Кострикової Валентини Андріївни, сім’я з  трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 26 квітня 1983 року. На підставі поданої заяви   зняти з квартирного обліку – Кострикову Валентину Андріївну та її дочку -  Новак Марину Вікторівну. Квартирну справу переоформити на сина - Кострикова Ігоря Вікторовича, включивши до  складу його сім’ї дружину - Кострикову  Людмилу Сергіївну та двох дочок: Єлизавету, Валерію, залишивши у загальноміській черзі з  26 квітня 1983 року.

4.4. Шилякиної Тетяни Василівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 26 січня 1996 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку.

 4.5. Ільєнко Людмили Володимирівни, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 24 листопада 1997 року. На підставі поданої заяви  виключити зі складу сім’ї сина – Ільєнка Сергія Валентиновича.

4.6. Кулініч Валентини Федорівни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, зять), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 лютого 1989 року. У зв’язку з тим, що  Кулініч Валентина  Федорівна померла, колишній чоловік дочки -  Литвин Анатолій Петрович виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту, квартирну справу переоформити на дочку – Черкасову Марину Миколаївну, одну, залишивши у загальноміській черзі з 20 лютого 1989 року.

4.7. Мишлякова Юрія Олександровича, сім’я з чотирьох осіб (він,  син, два брати), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 листопада 1998 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї  брата – Мишлякова Володимира Олександровича.

4.8. Ткаченка Віталія Дмитровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 грудня 1999 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина.

4.9. Тарасенка Артема Валерійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина,  син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 3 листопада 2016 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Тарасенка Ярослава Артемовича, 2017 року народження.

4.10. Бойко Наталії Василівни, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  26 квітня 1999 року. На підставі поданої заяви  змінити прізвище «Бойко» на  «Коломієць» та виключити зі складу сім’ї сина – Євгенія, а включити до складу сім’ї сина – Максима.

4.11. Берднік Інни Володимирівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 вересня 2016 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку – Берднік Сніжану Сергіївну, 2002 року народження.

4.12. Чорного Віктора Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  25 березня 1991 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишню дружину - Чорну Аллу Вікторівну.

4.13. Каліщук Тамари Олександрівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 лютого 1991 року. Виключити зі складу сім’ї чоловіка – Каліщука Сергія Володимировича у зв’язку зі смертю.

4.14. Жигуна Вадима Ростиславовича, сім’я з двох осіб (він, мати), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 24 січня 2005 року та першочерговому списку з  6 жовтня 2016 року. У зв’язку із смертю матері Жигун Тамари  Олексіївни виключити її із складу сім’ї. 

4.15. Оноса Віктора Степановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка) на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія),  з 29 грудня 2007 року. На підставі поданої  заяви включити до складу сім’ї невістку – Онос Вікторію Миколаївну.

4.16. Ткачинського Григорія Дмитровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія),  з 24 листопада 2007 року. У зв’язку з його смертю та на підставі поданої заяви переоформити квартирну справу на дружину – Ткачинську Любов Миколаївну та змінити склад сім’ї на  три особи (вона, два сини).

4.17. Пугуча Олександра Олександровича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 20 липня 2009 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї: дружину – Пугуч Аллу Василівну, дочку – Приходько Тетяну Олександрівну, дочку – Питинську Наталію Олександрівну, онуку – Питинську Євгенію Євгенівну.

5. Зняти з квартирного обліку:

5.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

5.1.1. Кисіля Адама Кузьмича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 серпня 1997 року.

 5.1.2. Чайку Вікторію Анатоліївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 серпня 1998 року.

5.1.3. Ярошенко Тетяну Олександрівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 серпня 1998 року.

5.1.4. Ковбасу (Турінову) Олену Олексіївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 листопада 1990 року.

5.1.5. Точону Ольгу Вікторівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 березня 2001 року.

5.1.6. Крупку Ірину Василівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 17 листопада 1993 року.

5.1.7. Трифонова Григорія Львовича, сім’я з трьох осіб (він, дочка, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі  16 грудня 1991 року.

5.1.8. Трифонову Тетяну Григорівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 28 жовтня 1991 року.

5.1.9. Койдан Лідію Миколаївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 28 жовтня 1991 року.

5.1.10. Самусь Тетяну Михайлівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку  у загальноміській черзі  18 грудня 2000 року.

5.1.11. Бубенця Романа Валерійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 листопада 2001 року у зв’язку зі змінами у складі сім’ї.

5.1.12. Задьор Оксану Володимирівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 14 серпня 2006 року.

5.1.13. Ларко Олену Петрівну, сім’я з двох осіб  (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 18 червня 1990 року та першочерговому списку  як одинока мати з 21 лютого 1994 року.

5.1.14. Кобищу Дмитра Івановича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 18 квітня 2005 року. Дружина померла.

5.1.15. Атрощенко (Загороднюк) Ларису Олексіївну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку як молодий фахівець з 18 травня 1992 року.

5.1.16. Махнєй Валентину Володимирівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку як молодий фахівець з 21 грудня 1992 року.

5.1.17. Гончаренко Людмилу Леонідівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку як молодий фахівець з 16 вересня 1993 року.

5.1.18. Лемешко (Борщ-Дудко) Валентину Володимирівну,  сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у позачерговому списку як молодий фахівець з 21 серпня 1989 року.

5.2. Як такого, що померли

5.2.1. Високоморного Віталія Павловича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 травня 1988 року.

5.2.2. Кузору Валентину Миколаївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  11 березня 2001 року. Чоловіка, дочку та  сина забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 5.2.3. Єрмакова Олександра Броніславовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 7 січня 1985 року. Дружину та дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 5.2.4. П’ятницю Василя Григоровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у позачерговому списку військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, з 18 жовтня 1993 року. Дружина не зареєстрована у місті Чернігові, син помер.

5.3. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту:

5.3.1. Кирилюк Світлану Володимирівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 грудня 1988 року. 

5.3.2. Веремієнка (Озяву) Олега Петровича, сім’я з трьох осіб  (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з   19 квітня 1993 року. 

5.3.3. Богомаз Ольгу Григорівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 лютого 1989 року. 

5.3.4. Поленчик Вікторію Іванівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській  черзі 18 липня 2005 року. Дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами. 

5.4.Згідно з поданою заявою: 

5.4.1. Грицая Валерія Анатолійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 березня 2004 року.

5.4.2. Войтешенко Катерину Геннадіївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  15 квітня 1991 року.

5.4.3. Щербаченко (Заїка) Катерину Петрівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 20 лютого 1989 року.

5.4.4. Короткого Віталія Миколайовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 листопада 1991 року.

5.4.5. Черних Дар’ю Андріївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з   16 квітня 1990 року.

5.4.6. Гавриліну Ірину Миколаївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у позачерговому списку як молодий фахівець з 18  листопада 1985 року. 

6. Відповідно до пункту 1 пункту 31 „Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській РСР” ліквідувати квартирний облік відкритого акціонерного товариства «Чернігівавтодеталь» у звʼязку з ліквідацією підприємства та відсутністю правонаступників. 

7. Згідно з поданою заявою продовжити термін дії ордеру  в тимчасовому житлі до 2 листопада 2018 року

7.1. Акуленко Світлані Григорівні, одній, на однокімнатну, житловою площею 17,0 кв.м, квартиру № … по вулиці Доценка, …, квартира якої постраждала в наслідок надзвичайної ситуації, що склалася у звʼязку з руйнуванням будинку № … по вулиці Попудренка.

8. Скасувати:

8.1. Підпункт 9.1. пункту 9 рішення виконавчого комітету Чернігівської  міської ради від 05 жовтня 2017 № 431. Ордер не отримував.

8.2. Абзац 9 підпункту 6.1 пункту 6 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від  23 травня 2005 року № 87  щодо постановки на квартирний облік  Кривенок  Світлани Геннадіївни у зв’язку з тим, що вона перебуває на квартирному обліку у загальноміській черзі з 13 березня 1990 року в складі сім’ї чоловіка – Кривенка Володимира Володимировича.

9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П. 


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!