Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 листопада 2017 р.

Рішення виконкому "Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова гуртожитку по вул. Інструментальній, 24а"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

31 жовтня 2017 року                                                                                                    № 473


Про передачу у комунальну власність
територіальної громади  м. Чернігова 
гуртожитку по вул. Інструментальній, 24а

 

Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженим рішенням Чернігівської міської ради, від 06.03.2014 (39 сесія 6 скликання), Положенням про порядок  передачі  в  комунальну  власність  державного  житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.10.1995 №  891, Положенням про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня   1998 року  №  1482, рішеннями Чернігівської міської ради від 31.07.2014 (42 сесія 6 скликання), від 28.08.2015 (52 сесія 6 скликання), від 21.09.2017 № 23/VII-9, враховуючи Закон України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків» та розглянувши матеріали комісій з питань передачі у комунальну власність територіальної громадим. Чернігова об’єктів житлового фонду, соціальної інфраструктури та благоустрою, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Затвердити акти приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова, що додаються:

- гуртожитку по вул. Інструментальній, 24а у м. Чернігові , який є державною власністю в особі Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та перебуває на балансі ДП «Чернігівська механізована колона» ПАТ «Київсільелектро»;

- зовнішнього водопровідного вводу від точки розмежування до вводу у гуртожиток по вул. Інструментальній, 24а у м. Чернігові, який перебуває на балансі ДП «Чернігівська механізована колона» ПАТ «Київсільелектро»;

- зовнішньої мережі каналізації від гуртожитку по вул. Інструментальній, 24а у м. Чернігові, яка перебуває на балансі ДП «Чернігівська механізована колона» ПАТ «Київсільелектро».

2. Передати у господарське відання:

2.1. Комунальному підприємству «ЖЕК - 13» Чернігівської міської ради (Прищеп В. М.) гуртожиток по вул. Інструментальній, 24а у м. Чернігові.

2.2. Комунальному підприємству «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради (Малявко С. М.):

- зовнішній водопровідний ввід від точки розмежування до вводу у гуртожиток по вул. Інструментальній, 24а у м. Чернігові в якості внеску до статутного капіталу у сумі 42 728 гривень 00 копійок;

- зовнішню мережу каналізації від гуртожитку по вул. Інструментальній, 24а у м. Чернігові в якості внеску до статутного капіталу  у сумі 50 390 гривень 00 копійок.

3. Визнати виконавцем послуг з утримання гуртожитку по вул. Інструментальній, 24а у м. Чернігові комунальне підприємство «ЖЕК-13» міської ради. 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!