Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 листопада 2017 р.

Рішення виконкому "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

31 жовтня 2017 року                                                                                                    № 456


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок


Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельних ділянок:

1.1. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для розробки робочого проекту «Будівництво мереж зливової каналізації по вул. Реміснича та вул. Коцюбинського та локальних очисних споруд  м. Чернігова».

1.2. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для розробки техніко-економічного обґрунтування «Будівництво очисних споруд зливової каналізації в районі Чорториївського яру м. Чернігова».

1.3. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для розробки робочого проекту «Будівництво водопроводу для водопостачання полігону твердих побутових відходів район «Масани».

1.4. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для розробки робочого проекту «Реконструкція мереж зливової каналізації від вул. Рокоссовського до просп. Перемоги у м. Чернігів».

1.5. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту ділянки дороги по вул. Заньковецька в м. Чернігові.

1.6. Товариству з обмеженою відповідальністю «ЮСБ-Компані» для будівництва прибудови до існуючого складу для улаштування складських, виробничих та адміністративно-побутових приміщень по вул. Тичини, 71 на орендованій земельній ділянці.

1.7. Стамбурському Владиславу Васильовичу для будівництва магазину оптової торгівлі непродовольчими товарами по вул. Дніпровській, 34 на орендованій земельній ділянці.

1.8. Близнюк Клавдії Сергіївні для реконструкції існуючого власного житлового будинку шляхом будівництва добудови та будівництва господарських будівель і споруд по вул. Василя Хижнякова, 14 на власній земельній ділянці.

1.9. Бережній Ларисі Анатоліївні для реконструкції власних нежитлових приміщень (квартира № 2) для розміщення магазину непродовольчих товарів з автономним джерелом теплопостачання та улаштуванням вхідної групи за рахунок власних приміщень по вул. Кирпоноса, 19.

1.10.  Товариству з обмеженою відповідальністю «КЛІАР ЕНЕРДЖІ-ЧЕРНІГІВ» для  будівництва комплексної (когенераційної) інженерної споруди для виробництва електричної енергії з системою збору та утилізації біогазу полігону твердих побутових відходів на суборендованій земельній ділянці, яка розташована на території Новобілоуської сільської ради Чернігівського району  Чернігівської області за згодою комунального підприємства «АТП-2528» Чернігівської міської ради.

2. Внести зміни до містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від 02.03.2017 № 02-01/15, до пункту 10 основних техніко-економічних показників розділу «Загальні дані», наданих   комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради для будівництва станції технічного обслуговування автомобілів та автостоянки по вул. Любецькій, 98, на земельній ділянці, яка перебуває в постійному користуванні, а саме: будівельний об’єм зазначити – 5195 куб.м,  замість – 4338,1 куб.м. 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  Атрощенка О. А.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко    

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!