Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 липня 2017 р.

Рішення виконкому "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

4 липня 2017 року                                                                                                    № 285


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтями 29 та 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Внести зміни:

1.1. До містобудівних  умов  та обмежень   забудови  земельної ділянки від  23.09.2015 № 02-01/133, до пунктів 5, 6, розділу «Загальні дані», наданих для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 10/3 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудованими приміщеннями для розміщення офісів з автономним джерелом теплопостачання в третьому мікрорайоні житлового масиву «Масани» на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні  комунального підприємства «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради у зв’язку з  розподілом   земельної   ділянки  загальною   площею 18,2512 га.

1.2. До містобудівних  умов  та обмежень   забудови  земельної ділянки від  23.09.2015 № 02-01/134, до пунктів 5, 6, розділу «Загальні дані», наданих для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 10/4 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудованими приміщеннями для розміщення офісів з автономним джерелом теплопостачання в третьому мікрорайоні житлового масиву «Масани» на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні  комунального підприємства «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради у зв’язку з  розподілом   земельної   ділянки  загальною   площею 18,2512 га.

1.3. До містобудівних  умов  та обмежень   забудови  земельної ділянки від  23.09.2015 № 02-01/135, до пунктів 5, 6, розділу «Загальні дані», наданих для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 10/5 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудованими приміщеннями для розміщення офісів з автономним джерелом теплопостачання в третьому мікрорайоні житлового масиву «Масани» на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні  комунального підприємства «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради у зв’язку з  розподілом   земельної   ділянки  загальною   площею 18,2512 га.

1.4. До містобудівних  умов  та обмежень   забудови  земельної ділянки від  23.09.2015 № 02-01/136, до пунктів 5, 6, розділу «Загальні дані», наданих для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 10/6 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудованими приміщеннями для розміщення офісів з автономним джерелом теплопостачання в третьому мікрорайоні житлового масиву «Масани» на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні  комунального підприємства «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради у зв’язку з  розподілом   земельної   ділянки  загальною   площею 18,2512 га.

1.5. До містобудівних  умов  та обмежень   забудови  земельної ділянки від  23.09.2015 № 02-01/137, до пунктів 5, 6, розділу «Загальні дані», наданих для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 10/7 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудованими приміщеннями для розміщення офісів з автономним джерелом теплопостачання в третьому мікрорайоні житлового масиву «Масани» на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні  комунального підприємства «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради у зв’язку з  розподілом   земельної   ділянки  загальною   площею 18,2512 га.

1.6. За результатами позапланової перевірки, проведеної Управлінням Державної архітектурно-будівельної Інспекції у Чернігівській області, внести зміни до містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від  03.11.2016 № 02-01/118 наданих приватному акціонерному товариству «Житлокомунпостачторг» для будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями соціально-побутового призначення по вул. Гончій, 59 на земельній ділянці, яка перебуває в постійному користуванні, та доповнити пункти 7, 10, 11 розділу «містобудівні умови та обмеження» показниками, відповідно до нормативних документів.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!