Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 липня 2017 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

4 липня 2017 року                                                                                                 № 272


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Поставити на квартирний облік:

1.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

1.1.1. Вертилецького Олександра Михайловича, одного, який мешкає  у приватній однокімнатній, житловою площею 24,0 кв.м, квартирі № … по вулиці Генерала Пухова, …, де ще зареєстровано та проживає три особи: батько, брат, дружина брата (різностатевість).

1.1.2. Вертилецького Івана Михайловича, сім’я з двох осіб (він, дружина),  який  мешкає   у   приватній   однокімнатній,  житловою площею 24,0 кв.м, квартирі № … по вулиці Генерала Пухова, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: батько, брат (різностатевість).

1.1.3. Довженка Олександра Миколайовича, одного, який  мешкає в однокімнатній, житловою площею 12,1 кв.м,  квартирі № … по вулиці Доценка, …, де ще зареєстровано та проживають батьки (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України  «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»  включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

1.1.4. Коваленко Ірину Володимирівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), яка мешкає  у приватизованій двокімнатній, житловою площею 27,9 кв.м, квартирі № … по вулиці Текстильників, …, де ще зареєстровано та проживає  три особи: батько, мати, сестра (відсутність мінімального розміру житлової площі).

1.1.5. Павленка Олександра Володимировича, одного, який мешкає у Чернігівському центрі соціальної адаптації бездомних та безпритульних по вулиці Святомиколаївській, … (відсутність житла). Відповідно до статей  6, 12 Закону України  «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»  включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

1.1.6. Вороніну Світлану Василівну, сім’я з трьох осіб (вона, дві дочки), яка   мешкає  у  службовій двокімнатній  квартирі № …, житловою площею 29,8 кв.м, по вулиці Незалежності, …. Перебувала на квартирному обліку за місцем роботи   у   Чернігівській   виправній  колонії   № 44  на загальних підставах з 27 лютого 2008 року. Згідно з підпунктом 1 пункту 32 «Правил обліку громадян…»,  у зв’язку з переводом на  роботу  до Академії Державної пенітенціарної служби поставити на квартирний облік за місцем проживання до загальноміської черги  з 27 лютого 2008 року та включити до першочергового списку  на підставі статті 96 Закону України «Про Національну поліцію».

1.1.7. Шумала Олега Петровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), який мешкає в однокімнатній, житловою площею 16,6 кв.м, квартирі № … по вулиці Льотній, … (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей  6, 12 Закону України  «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

1.1.8. Мащенко Людмилу Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  6 січня 1986 року. Включити до першочергового списку згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку  громадян…» як одиноку матір.

1.1.9. Піхотного Павла Сергійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), який мешкає у кімнаті № …, житловою площею 17,5 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Івана Мазепи, … (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей  6, 12 Закону України  «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»  включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

1.1.10. Федосієнка Макара Ігоровича, одного, який мешкає у коопера-тивній двокімнатній, житловою площею  27,4 кв.м, квартирі № … по проспекту Перемоги, …, де ще зареєстровано та проживає чотири особи: мати, батько, брат, сестра (відсутність мінімального розміру житлової площі).

1.1.11. Портну Дар’ю Володимирівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 7 лютого 1990 року. Включити до першочергового списку згідно з підпунктом 13 пункту 44 „Правил обліку громадян...” як викладача професійно-технічного учбового закладу.

1.1.12. Тураша Сергія Анатолійовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), який мешкає у гуртожитку по вулиці Гончій, …, кімната № … (відсутність житла). Включити до першочергового списку згідно зі статтею 96 Закону України « Про Національну поліцію».

1.1.13. Лещенка Павла Івановича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 квітня 1991 року. Відповідно до статей  6, 12 Закону України  «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

1.1.14. Дерягіна Сергія Анатолійовича, сім’я з двох осіб (він, дочка), який мешкає у приватному двокімнатному, житловою площею 21,1 кв.м, будинку № … по вулиці Довгій, де ще зареєстровано та проживає  три особи: батько,  брат, дружина брата (відсутність мінімального розміру житлової площі).

1.1.15. Максименко Олену Григорівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 грудня 2009 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України  «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»  включити до першочергового списку  за пільгою чоловіка -  учасника бойових дій.

1.1.16. Петровського Сергія Пантелійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 24 жовтня 1991 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України  «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»  включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

1.2. Включити до позачергового списку:

1.2.1. Шубенка Сергія Васильовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, онук), який мешкає у двокімнатній,  житловою площею 29,3 кв.м, квартирі № … по вулиці 1-го Травня, … (відсутність середнього розміру житлової площі). Включити до списку  осіб,  які постраждали  внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія).

2. Відмовити у постановці на квартирний обліку як таким, що забезпечені житловою площею згідно з діючими нормами:

2.1. Гавриленко Олені Олексіївні, одній, яка мешкає  у приватизованій однокімнатній, житловою площею 17,7 кв.м, комунальній квартирі № … по вулиці Івана Мазепи, …, де ще зареєстровано та проживає мати.

2.2. Кобець Марині Володимирівні, сім’я з  двох осіб (вона, дочка), яка мешкає у приватній кімнаті № 4, житловою площею 17,5 кв.м,  комунальної квартири №… по вулиці Волковича, ….

2.3. Кунцевській Валентині Олександрівні, одній, яка мешкає у приватній кімнаті № …, житловою площею 9,0 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Шевченка, ….

3. Внести зміни до складу сім’ї:

3.1. Жунко Наталії Володимирівни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 5 січня 1983 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

3.2. Ковальової Олени Віталіївни, сім’я з двох осіб (вона, син), на  квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 жовтня 1988 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онуку – Свирепову Вероніку Станіславівну, 2014 року народження.

3.3. Письменко Ліліани Володимирівни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 1 вересня 1991 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина – Тараса як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

3.4. Остапенко Валентини Сергіївни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 грудня 1999 року. На підставі поданої заяви розділити квартирну справу на: Остапенко Валентину Сергіївну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), та дочку – Остапенко Ольгу Юріївну, одну, залишивши у загальноміській черзі з 20 грудня 1999 року.

3.5. Удод Валентини Петрівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 5 жовтня 1987 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї: чоловіка – Удода  Володимира Васильовича  у зв’язку зі смертю, дочку – Оксану як таку, що виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту, та включити до складу сім’ї онуку – Науменко Анну Миколаївну, 2011 року народження.

3.6. Лаврінець Наталії Миколаївни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 серпня 1990 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Ізбенка Максима Руслановича, 2015 року народження.

3.7. Гапшенко Марії Олександрівни, сім’я з  чотирьох осіб (вона, дві дочки, син), на квартирному обліку у  загальноміській черзі з  16 січня 1986 року. У зв’язку зі смертю Гапшенко Марії Олександрівни та на підставі поданих заяв дітей, розділити  квартирну справу на: дочку – Медведєву Наталію Миколаївну, включивши до складу сім’ї її дочку – Медведєву Катерину Володимирівну, 2004 року народження; дочку – Мащенко Людмилу Миколаївну, включивши до складу сім’ї її сина – Мащенка  Михайла Ігоровича, 2004 року народження; сина – Мащенка Сергія Миколайовича, одного.  Залишити їх  у загальноміській черзі з 16 січня 1986 року.

3.8. Гущі Миколи Івановича, сім’я з двох осіб (він, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 грудня 1991 року. На підставі поданої заяви зняти з квартирного обліку Гущу Миколу Івановича як такого, що покращив  житлові умови,  в результаті чого відпали підстави для надання  іншого житлового приміщення, квартирну справу переоформити на сина – Гущу Юрія Миколайовича, одного.

3.9. Рень Тетяни Ігнатівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 23 грудня 1987 року. На підставі поданої заяви зняти з квартирного обліку чоловіка та двох синів як таких, що покращили житлові умови,  в результаті чого відпали підстави для надання  іншого житлового приміщення.

3.10. Пінчук Ірини Вадимівни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 29 вересня 1992 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

3.11. Білим Тетяни Іванівни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 27 березня 1981 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї онука - Романа.

3.12. М’якоти Віталія Сергійовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 27 грудня 1994 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку – Аліну, 2015 року народження.

3.13. Косовця Володимира Миколайовича, сім’я з двох осіб (він, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 7 лютого 1990 року. На підставі поданої заяви зняти з квартирного обліку Косовця Володимира Миколайовича, квартирну справу переоформити на дочку Портну Дар’ю Володимирівну та включити  до її складу сім’ї сина -  Єгора, залишивши у загальноміській черзі з 7 лютого 1990 року.

3.14. Чоботько Алли Миколаївни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 7 лютого 1992 року. На підставі поданої заяви змінити  прізвище «Чоботько» на «Гончарову».

3.15. Корзюка Анатолія Васильовича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, три сини), на квартирному обліку з 26 грудня 1989 року  у загальноміській черзі та першочерговому списку як багатодітна сім’я з 27 лютого 2007 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина – Корзюка Ігоря Анатолійовича як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

3.16. Лещенка Павла Івановича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 квітня 1991 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дружину – Лещенко Тетяну Валентинівну та сина – Лещенка  Богдана Павловича.

3.17. Петрик Оксани Володимирівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 23 листопада 1989 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Кушніра Микиту Павловича, 2012 року народження.

3.18. Михайленка Сергія Володимировича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 жовтня 1990 року. Виключити зі складу сімʼї дружину та дочку як таких, що покращили житлові умови,  в результаті чого відпали підстави для надання  іншого житлового приміщення.

3.19. Білоуська Сергія Петровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 21 березня 1994 року. Виключити зі складу сім’ї дружину як таку, що покращила житлові умови,  в результаті чого відпали підстави для надання  іншого житлового приміщення.

3.20. Ковтун Катерини Степанівни, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  15 квітня 1991 року. У зв’язку зі смертю Ковтун Катерини Степанівни, квартирну справу переоформити на сина – Ковтуна Станіслава Костянтиновича, сім’я з двох осіб (він, брат – Олександр).

3.21. Стукала Петра Фадейовича, сім’я з шістнадцяти  осіб (він, дружина, десять дочок, чотири сини),  на  квартирному  обліку у загальноміській черзі з 15  березня 2004 року та  у позачерговому списку як  багатодітна сім’я, що виховує п’ять і більше дітей, з 17 травня 2010 року. На підставі поданої заяви виключити із складу сім’ї дочку – Стукало Анну Петрівну.

3.22. Нікуліної Наталії Леонідівни, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, три сини), на квартирному обліку  у загальноміській черзі   та у першочерговому списку як багатодітна сім’я  з 17 лютого 1992 року. На підставі поданої заяви виключити із складу сім’ї сина – Нікуліна Олександра Михайловича як такого, що забезпечений житловою площею згідно з діючими нормами.

3.23. Омельчук Тамари Олександрівни,  сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як педагогічний працівник з 20 жовтня 1989 року. У зв’язку з її смертю та на підставі поданої заяви переоформити квартирну справу на дочку  – Власенко Наталію Анатоліївну, одну.                

3.24. Стукало Олени Василівни, сім’я з одинадцяти осіб (вона, чоловік, чотири сини, п’ять дочок), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 липня  1994  року та у позачерговому списку як багатодітна сім’я, що виховує п’ять і більше дітей, з 17 травня 2010 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку – Стукало Ганну Іванівну.

3.25. Качановської Наталії Леонідівни, сім’я з десяти осіб (вона, чоловік, дочка, чотири сини, три онуки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 червня 1988 року та у першочерговому списку як багатодітна сім’я з 4 грудня 1990 року. У зв’язку із смертю чоловіка – Качановського Петра Петровича   виключити його із складу сім’ї.

3.26. Шумського Василя Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 22 травня 1995 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина – Шумського Богдана Васильовича як такого, що забезпечений житловою площею згідно з діючими нормами.

3.27. Шевченка Сергія Васильовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку як учасник бойових дій у зарубіжних країнах з 8 грудня 1992 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дружину –  Шевченко Надію Іванівну.

3.28. Дорошенко Надії Іванівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як педагогічний працівник з 15 січня 1990 року. У зв’язку  зі зміною прізвища  та на підставі поданої заяви  змінити прізвище у квартирній справі з «Дорошенко»  на «Шевченко».

3.29. Лащенко Олени Василівни, сім’я із семи осіб (вона, чотири  дочки, два сини),    на    квартирному   обліку  у  загальноміській черзі з  21  березня 2005 року  та позачерговому списку як  багатодітна сім’я, що виховує п’ять і більше дітей, з 19 квітня 2010 року. У зв’язку з народженням дочки – Лащенко Тетяни Сергіївни  та на підставі  поданої заяви включити її до складу сім’ї.

3.30. Збаранського Миколи Павловича, сім’я  з п’яти осіб (він, дружина, син,  невістка, онук), на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія) з 22 грудня 2014 року. У зв’язку з народженням онуки – Збаранської Аліни Владиславівни, та на підставі поданої заяви включити її до складу сім’ї.

3.31. Максименко Валентини Володимирівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, син, дочка, онук), на квартирному обліку у позачерговому списку як евакуйована із зони відчуження у 1986 році (2 категорія) з 16 травня 1991 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: Максименко Валентину Володимирівну, сім’я з двох осіб (вона, син), та дочку – Губар Ірину  Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, син – Іван), включити до складу її сім’ї  чоловіка – Губаря Віталія Віталійовича та сина – Губаря Михайла Віталійовича, залишивши у позачерговому списку з 16 травня 1991 року.

3.32. Мандрико Тетяни Петрівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 18 грудня 1989 року. На підставі  поданої заяви включити до складу сім’ї дочку – Марину.

3.33. Чугая Григорія Дмитровича, сім’я з трьох осіб  (він, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі   та першочерговому списку як учасник бойових дій у зарубіжних країнах  з 21 грудня 2009 року.  На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: Чугая Григорія Дмитровича, сім’я з двох осіб (він, син), та його дочку   Максименко Олену Григорівну, включити до складу її сім’ї  чоловіка - Максименка Віталія Миколайовича та сина – Максименка Олександра Віталійовича,  залишити на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 грудня 2009 року.

3.34. Авдієнка Петра Григоровича,  сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки),   на   квартирному   обліку  у позачерговому списку з 17 жовтня 2000 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онуку – Патрину Анастасію Олегівну.

4. Виключити із першочергового списку, як таких, що втратили пільгу:

4.1. Нікуліну Наталію Леонідівну, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, три сини), на квартирному обліку  у загальноміській черзі   та у першочерговому списку як багатодітна сім’я  з 17 лютого 1992 року.

4.2. Омельчук Тамару Олександрівну,  сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як педагогічний працівник з 20 жовтня 1989 року.               

4.3. Косовця Володимира Миколайовича, сім’я з двох осіб (він, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як майстер виробничого навчання  з 7 лютого 1990 року.

4.4. Корзюка Анатолія Васильовича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, три сини), на квартирному обліку з 26 грудня 1989 року  у загальноміській черзі та першочерговому списку як багатодітна сім’я з 27 лютого 2007 року.

5. Зняти з квартирного обліку:

5.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

5.1.1. Захаревича Ігоря  Івановича,  одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16  грудня 1991 року.

5.1.2. Остапенко Світлану Іванівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 січня 1991 року.

5.1.3. Костюченко Світлану Володимирівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 24 вересня 1992 року.

5.1.4. Мозгового Віктора Андрійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з   15 січня 1990 року.

5.1.5. Ігумнова Олега Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 3 грудня 1990 року.

5.1.6. Миколаєнко Катерину Іванівну, сім’я  з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  27 вересня 1993 року.

5.1.7. Телкову Лідію Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  4 грудня 1990 року. Дочка виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

5.1.8. Улановича Дениса Олеговича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 червня 1990 року.

5.1.9. Лазареву Віру Федорівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 березня 1990 року у звʼязку зі зміною у складі сімʼї.

5.1.10. Толстого Олександра Анатолійовича, сім’я з трьох осіб (вона, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 квітня 1993 року.

5.1.11. Железнова Василя Володимировича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина , дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 грудня 1991 року. Син  покращив житлові умови, в результаті чого відпали  підстави для надання іншого житлового приміщення.

5.1.12. Криволап Марину Володимирівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 28 грудня 1993 року.

5.1.13. Скугорева Анатолія Володимировича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 5 вересня 1994 року.

5.1.14. Міщенко Наталію Михайлівну, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  7 вересня 1993 року.

5.1.15. Смолія Григорія Петровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка),   на   квартирному   обліку у загальноміській черзі з  15 лютого 1993 року. 

5.1.16. Антоненко Валентину Іванівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 вересня 1994 року.

5.1.17. Приступу Володимира Петровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 20 липня 1992 року у зв’язку зі зміною у складі сім’ї.

5.1.18. Бусигіну Ольгу Михайлівну, сім’я з трьох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  14 квітня 1995 року

5.2. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту:

5.2.1. Підгайну Надію Михайлівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 квітня 1989 року.

5.2.2. Подорожню Ніну Михайлівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 липня 1991 року.

5.2.3. Бриля Григорія Олексійовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  7 грудня 1982 року.

5.2.4.Славуту Ніну Олексіївну, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, свекруха, дві дочки),  на  квартирному   обліку   у  загальноміській черзі з 22 березня 1995 року. Колишній чоловік та свекруха  покращили житлові умови, в результаті чого відпали  підстави для надання іншого житлового приміщення.

5.3. Як таких, що померли:

5.3.1. Бебко Ганну Ігнатівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 липня 1989 року.

5.3.2. Величко Лідію Григорівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, мати), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 березня 1992 року.

5.3.3. Бишек Антоніну Вікторівну, сім’я з трьох осіб (вона, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 травня 1990 року. Двох дочок:  Герасимчук  Оксану Володимирівну, Бишек Аллу Володимирівну зняти з квартирного обліку згідно з поданою заявою.

5.3.4. Дільдабаєва Єрмагамбета Дільдабайовича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, дочка дружини, син дружини, онука), на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які по страждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 19 листопада 2001 року.  Дружину та дітей забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

5.4. Згідно з поданою заявою:

5.4.1. Пирак Світлану Іванівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік,  дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 25 липня 1992 року.

5.4.2. Смолянінову Людмилу Володимирівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 берез-ня 1990 року.

5.4.3. Сидорченко Наталію Миколаївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 квітня 1990 року.

5.4.4. Шестака Олександра Григоровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 червня 1994 року.

5.4.5. Соловйова Олександра Володимировича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  10 січня 1995 року.

5.4.6. Городнього Миколу Миколайовича, сім’я з шести осіб (він, дружина, дві дочки, тесть, теща), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 грудня 1992 року. 

5.4.7. Мартиненко Надію Петрівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 лютого 1997 року.

6. Згідно з листом  Чернігівського регіонального управління  Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний Фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» від 1 червня 2017 року № 235:

6.1. Цибулю Марину Миколаївну, сім’я з п’яти осіб (вона, син, три дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як багатодітна сім’я з 16 серпня 2010 року.  

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А.  


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!