Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 січня 2017 р.

Рішення виконкому "Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів інженерної інфраструктури"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я


19 cічня 2017 року                                                                                                   № 10


Про передачу у комунальну
власність територіальної
громади м. Чернігова об’єктів 
інженерної інфраструктури

 

Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженим рішенням міської ради від 6 березня 2014 року (39 сесія 6 скликання), рішення міської ради від 30 листопада 2016 року № 13/VII-12 «Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова  об’єктів житлового фонду та соціальної інфраструктури»  та розглянувши матеріали комісій з питань передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова  об’єктів інженерної інфраструктури, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити акт приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова каналізаційного колектору  прокладеного по вулиці Рильського та вулиці Богушевича у м. Чернігові, який побудований за власні кошти мешканців вулиць Рильського та Богушевича (замовники будівництва Соколова Р. П. та Конох З. І.), що додаються.

2. Передати комунальному підприємству «Чернігівводоканал» Чернігівської  міської ради (Малявко С. М.) у господарське відання каналізаційний колектор прокладений по вулиці Рильського та вулиці Богушевича у м. Чернігові, в якості внеску до статутного капіталу у сумі 329 126 гривень. 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!