Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 січня 2017 р.

Рішення виконкому "Про міську комісію з питань евакуації"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я


19 cічня 2017 року                                                                                                   № 01

 


Про міську комісію
з питань евакуації

 

Керуючись статтею 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексом цивільного захисту України, постановою Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 року № 841 «Про затвердження Порядку проведення евакуації у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру», розпорядженням голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 14 лютого 2014 року № 40 «Про обласну комісію з питань евакуації», а також у зв’язку з проведеною реорганізацією структурних підрозділів міської ради виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Створити міську комісію з питань евакуації та затвердити її склад, що додається.

2. Затвердити Положення про міську комісію з питань евакуації, що додається.

3. Виконавчим комітетам районних у місті рад привести у відповідність до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 року № 841 положення про районні комісії з питань евакуації та їхній склад.

4. Відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради (Годун Г. В.) здійснювати методичне та інформаційне забезпечення роботи міської комісії з питань евакуації.

5. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 17 березня 2014 року  № 78  «Про міську комісію з питань евакуації».

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!