Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 січня 2017 р.

Рішення виконкому "Про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я


26 грудня 2016 року                                                                                                   № 613


Про пайову участь (внесок) замовників
(інвесторів) у створенні і розвитку
інженерно-транспортної та соціальної
інфраструктури міста Чернігова

 

Розглянувши клопотання юридичних осіб, ураховуючи рекомендації постійно діючої комісії з розгляду питань пайової участі (внеску) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова при виконавчому комітеті Чернігівської міської ради (протоколи від 16 грудня 2016 року № 11 та від 23 грудня 2016 року № 12) та керуючись статтею 40, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 30, 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Положенням про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова, затвердженим рішенням Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року (44 сесія 6 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:   

1. Не залучати до пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста:

1.1. Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради при встановленні обладнання в технічному приміщенні на бульварі по просп. Миру від просп. Перемоги до вул. Івана Мазепи.

1.2. Деснянську районну у місті Чернігові раду при капітальному ремонті заміні вікон в адміністративній будівлі по просп. Перемоги, 141.

1.3. Чернігівську дирекцію Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» при капітальному ремонті відділення поштового зв’язку № 29 по вул. Волковича, 15.

2. Зменшити дочірньому підприємству «УкрСіверБуд» закритого акціонерного товариства «ДСК» (інвестору будівництва) розмір пайової участі (внеску) до цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури  міста Чернігова при будівництві об’єктів:

- уніфікованого житла підвищеної комфортності серії «УСБ-2015» - багатоквартирного житлового будинку № 1 (будівельний номер) з об’єктами соціального призначення, господарськими приміщеннями в підвальному поверсі та автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі по вул. Дмитра Самоквасова, 18 (колишня вул. Стахановців) на орендованій земельній ділянці (розрахований розмір пайової участі для житлових приміщень загальною площею 2525,54 кв.м (кошторисна вартість 10 584 356 грн) становить 423 374 грн та нежитлових приміщень загальною площею 64,86 кв.м (кошторисна вартість 225 056 грн) становить 22 506 грн, відповідно до договору № 129 про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова зареєстрованого 07.12.2015) на суму 445 880 грн;

- уніфікованого житла підвищеної комфортності серії «УСБ-2015» - багатоквартирного житлового будинку № 2 (будівельний номер) з об’єктами соціального призначення, господарськими приміщеннями в підвальному поверсі та автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі по вул. Текстильників, 26 на орендованій земельній ділянці (розрахований розмір пайової участі становить для житлових приміщень загальною площею 3 157,45 кв.м (кошторисна вартість 14 679 584 грн) становить 587 183 грн та нежитлових приміщень загальною площею 76,75 кв.м (кошторисна вартість  281 792 грн) становить 28 179 грн, відповідно до договору № 130 про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова зареєстрованого 07.12.2015) на суму 615 362 грн.

Зменшити на 3 797 084 (три мільйони сімсот дев’яносто сім тисяч вісімдесят чотири) гривні раніше встановлену дочірньому підприємству "УкрСіверБуд" закритого акціонерного товариства "ДСК" підсумкову суму перевищення витрат при будівництві інженерних мереж та об’єктів інженерної інфраструктури поза межами орендованих земельних ділянок в рахунок пайової участі (внеску) до цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова (пункт 4 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 23 вересня 2015 року № 243), у зв’язку з чим у пункті 4 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 23 вересня 2015 року № 243 «Про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова» цифри «11 227 826» замінити на «7 430 742».

Залишок суми перевищення витрат, здійснених при будівництві інженерних мереж та об’єктів інженерної інфраструктури поза межами земельних ділянок, дочірньому підприємству "УкрСіверБуд" закритого акціонерного товариства "ДСК" становить 0 грн (нуль гривень 00 копійок), що підтверджується актом звірки, який є додатком до цього рішення.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Бистрова В. Е.

 


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко


Заступник міського голови -
керуючий справами виконкому                                                  С. І. Фесенко


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!