Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 грудня 2016 р.

Рішення виконкому "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м.Чернігів

15 грудня 2016 року                                                                                                                 № 583


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтями 29 та 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельних ділянок:

1.1. Приватному акціонерному товариству «Насіння Чернігівщини» для реконструкції існуючої зони вивантаження з частковим зносом прибудови та встановленням складу безтарного зберігання, пакування та розвантаження насіння по вул. Володимира Дрозда, 3 на орендованій земельній ділянці.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

1.2. Приватному акціонерному товариству «АТП 2550» для будівництва багатоповерхового житлового будинку з автономним джерелом теплопостачання у кожній квартирі по вул. Корольова, 16а на земельній ділянці, яка перебуває в постійному користуванні.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 4% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

1.3. Улановичу Олександру Олександровичу для реконструкції власної частини нежитлової будівлі з прибудовою та надбудовою для улаштування виробничих та адміністративно-побутових приміщень по вул. Івана Мазепи, 62а на орендованій земельній ділянці.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

 2. Внести зміни:

 2.1. У зв’язку з коригуванням проектно-кошторисної документації до основних техніко-економічних показників об’єкта будівництва, до пункту 10 містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки від 30.05.2014 № 72, затверджених та наданих відповідно до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 30 травня 2014 року № 159 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» (пункт 1.3.) фізичній особі-підприємцю Чижевському Олександру Миколайовичу для реконструкції громадської вбиральні по вул. П’ятницькій, 50 зі збереженням її профілю та надбудовою адміністративно-торгових приміщень на орендованій земельній ділянці з виділенням черговості будівництва за згодою фонду комунального майна Чернігівської міської ради, а саме, орієнтовні показники: площа забудови – 309,74 кв.м, будівельний об’єм – 4293,00куб.м, поверховість – 2 пов., загальна площа будівлі – 824,52 кв.м, площа громадської вбиральні з підсобними приміщеннями – 216, 36 кв.м, площа приміщень першого поверху – 286, 38 кв.м,  площа приміщень другого поверху – 289, 86 кв.м, площа венткамери – 31,92 кв.м.

2.2. До пункту 1.4. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 15 квітня 2016 року № 148 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» і викласти в такій редакції: «Попковій Аллі Миколаївні для реконструкції власного нежитлового приміщення (квартира № 1) по просп. Перемоги, 38 для улаштування салону краси із окремим входом на орендованій земельній ділянці.

Встановити розмір пайового  внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10 % загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Бистрова В. Е.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!