Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 грудня 2016 р.

Рішення виконкому "Про надання пільг зі сплати державного мита"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м.Чернігів

15 грудня 2016 року                                                                                                                 № 561


Про надання пільг зі сплати
державного мита

 

Керуючись статтею 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та статтею 5 Декрету Кабінету Міністрів України “Про державне мито”, розглянувши звернення щодо надання пільги зі сплати державного мита, у зв’язку з надзвичайною ситуацією, яка сталася 12 грудня 2016 року у житловому будинку за адресою: м. Чернігів, вул. Попудренка, 16, та складним матеріальним становищем, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Звільнити від сплати державного мита Прокоф’єву Яніну В’ячеславівну, яка стоїть на обліку у Чернігівському центрі соціальної адаптації бездомних та безпритульних і реєструватиметься та тимчасово проживатиме за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

2. Звільнити від сплати державного мита мешканців житлового будинку за адресою: м. Чернігів, вул. Попудренка, 16, які втратили житло, за видачу паспорта громадянина України замість втраченого у сумі 34 грн 00 коп. кожного згідно з додатком до цього рішення.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Шостака М. О.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!