Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 вересня 2016 р.

Рішення виконкому "Про проект Програми профілактики злочинності на території м. Чернігова на 2016 – 2017 роки"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів 

15 вересня 2016 року                                                                                                          № 408


Про проект Програми профілактики злочинності
на території м. Чернігова на 2016 – 2017 роки

 

Керуючись частиною 2 статті 52 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Законом України "Про Національну поліцію", з метою підвищення координуючої ролі органів місцевого самоврядування в розв’язанні проблем боротьби зі злочинністю та її негативними наслідками, усунення передумов для вчинення правопорушень і забезпечення конституційних прав та свобод людини на основі чітко визначених пріоритетів, поступового нарощування у цій справі зусиль правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування і громадськості та піднесення престижу Національної поліції України, виконавчий комітет міської ради вирішив:

 1. Погодити проект Програми профілактики злочинності на території м. Чернігова на 2016 – 2017 роки (далі - Програма), що додається.

 2. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи міської ради (Ткач А. В.) спільно з постійними комісіями міської ради: з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.), з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції (Черненок М. П.) внести проект Програми на розгляд та затвердження Чернігівської міської ради.

 3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенка С. І.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко    

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!