Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 липня 2016 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів 

21 липня 2016 року                                                                                                № 297


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Змінити статус:

1.1. За клопотанням комунального підприємства «Новозаводське» Чернігівської міської ради

1.1.1. Службової однокімнатної, житловою площею 18,1 кв.м, квартири № ... по вулиці Толстого, .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній Савченко Ніною Олександрівною, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка).

1.1.2. Службової однокімнатної, без комунальних зручностей, житловою площею 17,7 кв.м, квартири № ... по вулиці Старостриженській, .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Дорошенком Олександром Віталійовичем, одним.

1.2. Згідно  з   постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2004 року № 422 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання» та за пропозицією громадської комісії з житлових питань виконавчого комітету міської ради від 13 липня 2016 року включити до фонду житла для тимчасового проживання:

 1.2.1. Кімнату № ..., житловою площею 16,0 кв.м, по вулиці Смирнова, ....

 1.2.2. Однокімнатну, житловою площею 17,4 кв.м, квартиру № ... по вулиці Незалежності, ....

 1.2.3. Однокімнатну, без комунальних  зручностей, житловою площею 12,4   кв.м, квартиру № ...  по вулиці О. Десняка, ....

 1.2.4. Кімнату № ..., житловою площею 19,3 кв.м, по вулиці Щорса, ....

 2. Поставити на квартирний облік:

 2.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

 2.1.1. Гулієву Наталію Михайлівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, три сини), яка мешкає у приватній двокімнатній, житловою площею 25,4 кв.м, квартирі № ... по вулиці Дмитра Самоквасова, ...,  де ще зареєстровано та проживає мати (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку відповідно до підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян...» як багатодітну сім’ю.

 2.1.2. Демченка Сергія Вікторовича, одного, який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 17,3 кв.м, квартирі № ... по вулиці Генерала Пухова, ..., де ще зареєстровано та проживає мати (різностатевість). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»  включити до першочергового списку  як учасника бойових дій.

 2.1.3. Нестеренко Олену Олександрівну, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), яка мешкає у приватному однокімнатному, житловою площею 16,0 кв.м, будинку № ... по вулиці Олексія Бакуринського, де ще зареєстровано та проживає  мати (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 2.1.4. Ющенка Павла Сергійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який мешкає  у приватній  трикімнатній, житловою площею 39,0 кв.м, квартирі № ... по проспекту Перемоги, ..., де ще зареєстровано та проживає чотири особи: батько, мати, сестра, племінниця (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 2.1.5. Теребуна Дмитра Сергійовича, одного, який мешкає у гуртожитку по проспекту Миру, .../... (відсутність житла).

2.1.6. Ситнікова Миколу Володимировича,  одного, який мешкає у гуртожитку по проспекту Миру, .../...(відсутність житла).

 2.1.7. Богославську Ольгу Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській  черзі з 15 січня 1990 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку за пільгою сина -  учасника бойових дій.

 2.1.8. Савенка В’ячеслава Володимировича, одного, який мешкає  у кімнаті № 8, житловою площею 17,0 кв.м, комунальної квартири № ... по вулиці Генерала Белова, ..., де ще зареєстровано та проживає мати (різностатевість). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 2.1.9. Зеленську Лесю Миколаївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), яка мешкає у приватній кімнаті № ..., житловою площею 11,8 кв.м, комунальної квартири № ... по проспекту Миру, ... (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку як сім’ю, що виховує дитину-інваліда.

 2.1.10. Фесюн Марію Степанівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, син, дочка, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  22 лютого 1978 року.  Включити до першочергового списку відповідно до підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян...»  за пільгою дочки -  одинокої  матері.

2.1.11. Шинкаренка Олександра Григоровича, одного, який мешкає у гуртожитку по вулиці Олексія Бакуринського, .../... (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як  учасника бойових дій.

2.1.12. Лічкуна Олександра В’ячеславовича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина,  три сини), який мешкає у двокімнатній, житловою площею 29,2 кв.м, квартирі № ... по вулиці Доценка, ...,  де ще зареєстровано та проживає сім’я з двох осіб: батько, мати (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку відповідно до підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян...» як багатодітну сім’ю.

 2.1.13. Бубен Ірину Григорівну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), яка мешкає у трикімнатній, житловою площею 42,8 кв.м, квартирі № ... по вулиці Мстиславській, ..., де ще  зареєстровано та проживає шість  осіб: батько, мати, сестра, чоловік,  бабуся, брат батька  (відсутність мінімального розміру житлової площі). На підставі поданих документів включити до першочергового списку відповідно до статті 96 Закону України «Про Національну поліцію».

 2.1.14. Акулову Тетяну Олегівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), яка мешкає у двокімнатній, житловою площею 31,5 кв.м,  квартирі № ... по вулиці Ремісничій, ..., де ще зареєстровано та проживає чотири особи: батьки чоловіка, мати, племінниця чоловіка (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 2.1.15. Богоносюка Миколу Валентиновича, одного,  який мешкає  у приватній однокімнатній,  житловою площею 20,0 кв.м, квартирі № ... по вулиці Шевченка, ..., корпус ..., де ще зареєстровано та проживає дві особи: колишня дружина, дочка (різностатевість). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

2.1.16. Вершняка Дениса Миколайовича, одного, який мешкає у приватному, двокімнатному, без комунальних зручностей,  будинку № .../...,   житловою площею 25,6 кв.м,  по вулиці 1-го Травня. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як  учасника бойових дій.

2.2. Включити до позачергового списку:

 2.2.1. Соболєву Надію Петрівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, онук) на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії  на Чорнобильській АЕС  (2 категорія) з 21 червня 2004 року. У зв’язку з отриманням  інвалідності, пов’язаної з впливом аварії на Чорнобильській АЕС,  та на підставі поданої заяви включити до окремого списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 ка-тегорія).

 2.2.2. Костюченко Олену Миколаївну – 1993 року народження, позбавлену батьківського піклування, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці Олега Міхнюка, ..., корпус ..., кімната ... (відсутність житла)

 3. Внести зміни до складу сім’ї:

 3.1. Сергієнко Ніни Єгорівни, сім’я з п’яти осіб (вона, дві дочки, син, онук – Владислав), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 20 серпня 1985 року.  На підставі поданої заяви включити  до складу сім’ї онука  Олександра, 2011 року народження.

 3.2.  Денисенко Тамари Павлівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, зять),   на  квартирному  обліку   у загальноміській черзі з 17 березня 1978 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї зятя – Шемендюка Сергія Васильовича.

 3.3. Савченка Олександра Юрійовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку   з 17 листопада 2015 року. У зв’язку з народженням сина Данііла та на підставі поданої заяви включити його до складу сім’ї.

 3.4. Іващенко Ірини Дмитрівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 грудня 1977 року. На   підставі   поданої   заяви   включити до складу сім’ї онука  Костянтина, 2009 року народження.

 3.5. Мельника Олександра Григоровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 грудня 1997 року. На підставі поданої заяви виключити  із складу сім’ї  сина Максима, 1996 року народження, а включити дочку Поліну, 2016 року народження.

 3.6. Фесюн Марії Степанівни, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 лютого 1978 року. У зв’язку з народженням онука Євгенія  та на підставі поданої заяви включити його до складу сім’ї.

 3.7. Біби Нінель Миколаївни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 лютого 1990 року. У зв’язку з розірванням шлюбу та на підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишнього чоловіка.

3.8. Рой Віри Федорівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві  дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 січня 1988 року. У зв’язку із смертю чоловіка та на підставі поданої заяви виключити його зі складу сім’ї.

 3.9. Боришполець Надії Іванівни, сім’я  з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку з 18 жовтня 2010 року. У зв’язку з народженням сина Дмитра  та на підставі поданої заяви  включити його до складу сім’ї.

 3.10. Доценко Зої Леонідівни, однієї, на квартирному обліку у позачерговому списку з 18 квітня 2005 року. У зв’язку з народженням дочки  Мейвіс та на підставі поданої заяви включити її до складу сім’ї.

 4. Відмовити у постановці на квартирний облік:

 4.1. Кулінічу Олександру Анатолійовичу, одному, який зареєстрований  за договором піднайму з 17 березня 2016 року по вулиці 1-а Кордівка, .../...   у колишньої тещі. Згідно   з   інформацією управління праці та соціального захисту населення Деснянської районної у місті Чернігові ради, актом   обстеження житлових умов встановлено факт його проживання у квартирі № ... по вулиці 1-а Кордівка, ... у колишньої дружини, шлюб з якою розірвано 11 березня 2016 року, що додатково підтверджується оформленням пільги на комунальні послуги за вказаною адресою з 24 березня 2016 року  на чотири особи: він, дружина, два сини, де він забезпечений житловою площею згідно з діючими нормами.  

 5. Виключити з першочергового списку як таких, що втратили пільгу:

 5.1. Жабіна Максима Олександровича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі та у першочерговому списку з 18 серпня 2015 року.

 6. Зняти з квартирного обліку

 6.1. Як таких, що померли:

 6.1.1. Грицик Ніну Стефанівну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку   у   загальноміській   черзі   та  першочерговому списку  з 21 грудня 1992 року. Чоловік житловою площею згідно з діючими нормами забезпечений.

 6.1.2. Городиську Ніну Костянтинівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 травня 1985 року.

 6.2. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту:

 6.2.1. Білошицьку Світлану Дмитрівну, одну,  на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 16 жовтня 2006  року.

 6.3. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

 6.3.1. Ленько Марію Захарівну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 3 березня 1986 року.

 6.3.2. Яременко Ольгу Назимівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 20 березня 1989 року.

6.3.3. Тарараку Людмилу Іванівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 серпня 1987 року.

6.3.4. Ковчин Світлану Григорівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на   квартирному  обліку  у  загальноміській черзі та першочерговому списку з  18 грудня 2006 року.

6.3.5. Остаповця Олександра Вікторовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 16 квітня 2007 року.

6.3.6. Супруна Олександра Миколайовича, одного,  на  квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 15  березня  2010 року.

6.4. На підставі поданої заяви:

6.4.1. Вовк Наталію Анатоліївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 6 квітня  1987 року.

6.4.2. Подтеребу Світлану Сергіївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку з 3 березня 1986 року.

6.4.3. Волоського Сергія Миколайовича,  одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 квітня 1994 року.

6.4.4. Смаглюка Михайла Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 5 червня 1980 року.

6.4.5. Олійник Наталію Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  3 серпня 1987 року.

6.4.6. Сивка Юрія Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини),  на квартирному обліку у загальноміській черзі з 7 квітня 1986 року.

7. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери:

7.1. Згідно з листом Чернігівської районної державної адміністрації Чернігівської області від 20 травня 2016 року № 02-15/974 та відповідно  до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2015 року № 348  «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов»

Томилко Юлії Михайлівні на однокімнатну, житловою площею 17,3 кв.м, квартиру № ... по вулиці 1-го Травня, ... на сім’ю з двох осіб (вона, дочка), зі зняттям з квартирного обліку. На черзі з 25 грудня 2015 року у позачерговому списку за  № 1. Проживали у селищі міського типу Михайло-Коцюбинське по вулиці Горького, .../... – за договором піднайму.

8. Виділити житло громадянам, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Чернігівської міської ради, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2004 року № 422 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання» та за пропозицією громадської комісії з житлових питань виконавчого комітету міської ради від 13 липня 2016 року з фонду житла для тимчасового проживання і видати ордери:

8.1. Моняко Катерині Миколаївні на однокімнатну, без комунальних зручностей,  квартиру № ... житловою площею 12,4 кв.м,  по вулиці Олекси Десняка, ..., одній, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку як особа з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з 17 листопада 2015 року за № 102. Проживала по вулиці Олега Міхнюка, ..., корпус ..., кімната ... -  гуртожиток. 

8.2. Кудрявцеву Володимиру Пантелійовичу на кімнату № ...,  без комунальних зручностей, житловою площею 16,0 кв.м, по вулиці Смирнова, ..., одному, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 19 березня 2007 року за № 70. Проживав по вулиці Олега Міхнюка, ... -  гуртожиток.

8.3. Лащенко  Олені Василівні   на однокімнатну, житловою  площею 17,4 кв.м, квартиру № ... по вулиці Незалежності, ... на сім’ю з семи осіб (вона,  два сини, чотири дочки) без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку як  багатодітна сім’я, що виховує п’ять і більше дітей, з 19 квітня 2010 року за № 3. Проживала за договором піднайму по проспекту Перемоги, .../....

9. На часткову зміну:

9.1. Підпункт 3.1.7 пункту 3 рішення виконавчого комітету міської ради від 16 червня 2016 року № 262 викласти в наступній редакції: «Олійніченка Павла Васильовича, одного, який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 16,8 кв.м, квартирі № ... по проспекту Перемоги, ..., де ще зареєстровано та проживає дві особи: дочка, онука (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій» замість помилково записаного: «Олійниченка...».

10. Скасувати у зв’язку з виявленими обставинами підпункт 6.3.10 пункту 6 рішення виконавчого комітету міської ради від  17 квітня 2012 року № 85 щодо зняття з квартирного обліку Умарова Тимура Самеєвича.

11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Шостака М. О.

 

 

Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко

  

Заступник міського голови-
    керуючий справами виконкому                                                   С.І. Фесенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!