Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 липня 2016 р.

Рішення виконкому "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 28 січня 2015 року №16"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів 

8 липня 2016 року                                                                                                № 289


Про внесення змін до рішення
виконавчого комітету
Чернігівської міської ради
від 28 січня 2015 року №16

 

З метою організації раціонального харчування дітей в загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладах міста, на виконання законів України “Про охорону дитинства”, “Про дошкільну освіту”, “Про загальну середню освіту”, постанов Кабінету Міністрів України від 19 червня 2002 року № 856 “Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах”, від 26 серпня 2002 року № 1243 “Про невідкладні питання діяльності дошкільних та інтернатних навчальних закладів”, від 2 лютого 2011 року № 116 “Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість”, відповідно до Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 21 листопада 2002 року № 667 та керуючись підпунктом 1 пункту “а” статті 32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 28 січня 2015 року №16 «Про організацію харчування дітей в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах міста» і викласти пункти 2, 7 в наступній редакції:

“2. З 1 вересня 2016 року встановити вартість харчування:

2.1. Для учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста - до 8 грн. 00 коп. (сніданок) за рахунок міського бюджету;

для учнів 5-11 класів, а також учнів 1-4 класів, категорії яких указані в пунктах 5-6 цього рішення - до 12 грн. 00 коп. (сніданок).

Вартість обіду для учнів, які відвідують групи продовженого дня, становить до 12 грн. 00 коп.

Діти, що виховуються в дошкільних навчальних закладах, учні перших класів, які навчаються на базі дошкільних навчальних закладів, враховуються в контингент дошкільних навчальних закладів та загальноосвітніх навчальних закладів.

2.2. … Для дітей в дошкільних групах комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №1» Чернігівської міської ради Чернігівської області до 15 грн. 00 коп., для вихованців комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №1» Чернігівської міської ради Чернігівської області з цілодобовим перебуванням до 20 грн. 00 коп., для учнів комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №1» Чернігівської міської ради Чернігівської області з цілодобовим перебуванням до 34 грн. 00 коп., для дітей у групах продовженого дня комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №1» Чернігівської міської ради Чернігівської області до 21 грн. на день, для комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №1» Чернігівської міської ради Чернігівської області до 12 грн. 00 коп. (обід).

2.3. Для дітей, що виховуються в дошкільному підрозділі комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №2» Чернігівської міської ради Чернігівської області до 15 грн. 00 коп. на день, для дітей, що навчаються в шкільному підрозділі комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №2» Чернігівської міської ради Чернігівської області – до 23 грн. 00 коп. на день, для дітей, що виховуються в групах дошкільного підрозділу комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №2» Чернігівської міської ради Чернігівської області цілодобового перебування – до 20 грн. 00 коп.

2.5. Для учнів Чернігівської загальноосвітньої спеціалізованої школи І ступеня № 36 з поглибленим вивченням іноземних мов встановити:

учні 1- 4 кл. - до 8 грн. 00 коп. (сніданок) за рахунок міського бюджету;

обід, вечеря - до 11 грн. 00 коп. (за рахунок батьків), а також для учнів 1-4 класів, категорії яких указані в пунктах 5-6 цього рішення - до 19 грн. 00 коп. (сніданок, обід, вечеря) за рахунок міського бюджету.

7. Управлінню освіти міської ради (Білогура В.О.)

7.1. При укладанні договору з переможцем конкурсних торгів на послуги з організації харчування учнів в загальноосвітніх навчальних закладах керуватися цим рішенням та Порядком організації харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах міста, підпорядкованих управлінню освіти міської ради.

7.2. Щорічно визначати та подавати переможцю конкурсних торгів, з яким укладений договір на послуги з організації харчування учнів в загальноосвітніх навчальних закладах до 20 вересня поточного року списки дітей, які мають пільги щодо безкоштовного харчування”.

 2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О.П.



Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров  

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!