Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 червня 2016 р.

Рішення виконкому "Про окремі питання запровадження проекту "Муніципальна картка чернігівця"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я 

 

2 червня  2016  року                                                 м. Чернігів                                                 № 240


Про окремі питання
запровадження проекту
"Муніципальна картка чернігівця"

  

Відповідно до підпунктів 2, 7 пункту "а" частини першої статті 27, підпункту 1 пункту "а" частини першої статті 34 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", пункту 7 рішення Чернігівської міської ради від 28 квітня 2016 року № 7/VII-8 "Про запровадження проекту "Муніципальна картка чернігівця", з метою вирішення окремих питань, пов’язаних із запровадженням проекту "Муніципальна картка чернігівця" (далі - Проект),  виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Встановити, що в межах Проекту випуску підлягають багатофункціональні іменні електронні пластикові картки (далі – пластикові картки):

1.1. платіжної системи MasterCard, тип Debit Standart – безкоштовно (перший випуск); у разі перевипуску у зв’язку із втратою чи пошкодженням або випуску додаткових пластикових карток – відповідно до тарифів, що визначаються Уповноваженою банківською установою;

1.2. платіжної системи MasterCard, інші типи – за заявою одержувача грошової допомоги – відповідно до тарифів, що визначаються Уповноваженою банківською установою.

2. Затвердити Зразок дизайну багатофункціональних іменних електронних пластикових карток (аверс), що додається.

3. Визначити, що на карткові рахунки, відкриті Уповноваженою банківською установою для обліку операцій за пластиковими картками, відбувається виплата одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова, а також виплата будь-яких інших грошових допомог за рахунок коштів місцевих бюджетів міста Чернігова.

4. Зарахування на карткові рахунки інших грошових надходжень, а також виконання операцій за пластиковими картками здійснюються на умовах і за тарифами, визначеними між одержувачем коштів та Уповноваженою банківською установою.

5. Міському голові Атрошенко В. А. погодити умови та підписати від імені виконавчого комітету міської ради Договір про співпрацю з Уповноваженою банківською установою з метою реалізації Проекту, що додається.

6. Заступнику міського голові Ломаці О. А. узгодити з Уповноваженою банківською установою Зразок дизайну багатофункціональних іменних електронних пластикових карток (реверс) та подати на затвердження виконавчому комітету міської ради.

7. Відділу звернень громадян Чернігівської міської ради  (Редчиць О. С.):

7.1. погодити з Уповноваженою банківською установою перелік документів, який надається заявником для оформлення і видачі пластикової картки;

7.2. розробити і погодити з Уповноваженою банківською установою форми заяв про переказ грошової допомоги в інший спосіб, визначений у підпункті 9.2. пункту 9 цього рішення;

7.3. з моменту затвердження виконавчим комітетом міської ради Зразку дизайну багатофункціональних іменних електронних пластикових карток (реверс) відповідно до пункту 6 рішення розпочати прийом заяв про відкриття карткового рахунку для обліку операцій за пластиковими картками та необхідних документів для цілей виплати грошової допомоги.

8. Уповноваженій банківській установі (Черевик С. Б.):

8.2. видавати пластикові картки одержувачам грошової допомоги на підставі поданих заяв за місцем розміщення структурного підрозділу Уповноваженої банківської установи відповідно до визначеного чинним законодавством порядку;

8.1. надавати відділу обліку та звітності Чернігівської міської ради реєстри одержувачів, яким відкрито карткові рахунки для обліку операцій за пластиковими картками.

9. Відділу обліку та звітності Чернігівської міської ради (Дедущенко Н. М.):

9.1. здійснювати виплату одержувачам призначеної в установленому порядку грошової допомоги на підставі одержаних реєстрів від Уповноваженої банківської установи;

9.2. у разі відмови одержувачів від оформлення пластикової картки та відкриття карткового рахунку в Уповноваженій банківській установі, виплату грошової допомоги за згоди одержувача здійснювати поштовим переказом "на адресу" чи "до запитання" через відділення Українського державного підприємства поштового зв’язку "Укрпошта".

10. Це рішення набуває чинності з моменту його прийняття.

11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломаку О. А.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко

    

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!