Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 червня 2016 р.

Рішення виконкому "Про упорядкування розміщення зовнішньої реклами на території міста Чернігова"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я 

 

2 червня 2016 року                                                                                                           № 237


Про упорядкування розміщення
зовнішньої реклами на території
міста Чернігова

 

 Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про рекламу», Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2003 року   № 2067, на виконання пункту 9 рішення Чернігівської міської ради «Про заходи з ліквідації комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради» від 31 березня 2016 року № 6/VII-22, та з метою упорядкування розміщення зовнішньої реклами на території міста Чернігова, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Визначити управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) органом, уповноваженим укладати договори на право тимчасового користування місцями, що перебувають у комунальній власності, для розміщення рекламних засобів.

2. Комунальному підприємству «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради (Пономаренко С. В.) у 10-ти денний термін з дня набуття чинності цим рішенням передати укладені договори та інші матеріали з питань розміщення зовнішньої реклами на території міста Чернігова управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.).

3. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) укласти договори з розповсюджувачами зовнішньої реклами на право тимчасового користування місцями, що перебувають у комунальній власності, для розміщення рекламних засобів.

4. Рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 27 липня 2007 року № 194 «Про упорядкування розміщення засобів зовнішньої реклами на об’єктах комунальної власності» вважати таким, що втратило чинність, крім пункту 4 в редакції рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 19 квітня 2016 року № 164 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 27 липня 2007 року № 194 зі змінами і доповненнями».

5. Встановити, що в рішеннях виконавчого комітету Чернігівської міської ради, якими до моменту прийняття цього рішення визначені повноваження комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради як робочого органу для регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами на території міста Чернігова, замість словосполучення «комунальне підприємство «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради» читати  «управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради» у відповідних відмінках.

6. Прес-службі міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити оприлюднення цього рішення.

7. Рішення набирає чинності з моменту набрання чинності пунктом 9 рішення Чернігівської міської ради «Про заходи з ліквідації комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради» від 31 березня 2016 року № 6/VII-22.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Кириченка О. В.

 


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко

    

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!