Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 травня 2016 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

20 травня 2016 року                                                                                                              № 210


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Змінити статус:

1.1. За клопотанням Головного управління Національної гвардії України

1.1.1.   Службової  трикімнатної,  житловою  площею 38,9 кв.м, квартири № ... по вулиці .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Лепехою Сергієм Васильовичем, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини).

1.2. За клопотанням Чернігівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта»

1.2.1. Службової однокімнатної, житловою площею 10,9 кв.м, квартири № ... по вулиці .... Надати кварті статус житлової та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній Кущенко Надією Дмитрівною, сім’я з двох осіб (вона, син).

1.3. За клопотанням публічного акціонерного товариства «Облтепло-комуненерго»

1.3.1.   Службової   двокімнатної,   житловою   площею 28,3 кв.м, квартири № ... по вулиці .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Шкурком Олександром Миколайовичем, сім’я з чотирьох осіб (він, дочка, син, батько).

 2. Поставити на квартирний облік:

 2.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

 2.1.1. Аріщенко Олену Володимирівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, три сини – 2001, 2007, 2013 років народження), яка мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 25,4 кв.м, квартирі № ... по вулиці ... (різностатевість). На підставі  поданих документів включити до першочергового списку відповідно до підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян...» як багатодітну сім’ю.

 2.1.2. Суровицьких Віктора Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, дочка дружини), який мешкає в однокімнатному, житловою площею  17,1 кв.м, приватному будинку по вулиці ..., де ще зареєстровано та проживає теща (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 2.1.3. Нечипоренко Людмилу Іванівну, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці ... (відсутність житла).

 2.1.4. Герасименко Лесю Вікторівну, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, два сини, дочка),   на   квартирному  обліку  у   загальноміській черзі  з  18 серпня 2008 року. На підставі  поданих документів включити до першочергового списку відповідно до підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян...» як багатодітну сім’ю.

 2.1.5. Богуша Ігоря Васильовича, одного, який мешкає у гуртожитку  для малосімейних по вулиці ..., де ще зареєстровано та проживає три особи: батько, мати, брат (відсутність житла).

 2.1.6. Базилевського Дмитра Миколайовича, одного, який мешкає у приватизованій однокімнатній, житловою площею 17,2 кв.м, квартирі № ... по вулиці ..., де ще зареєстровано та проживає мати (різностатевість). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 2.1.7. Злочевського Сергія Григоровича, сім’я з двох осіб (він, дружина), який мешкає у гуртожитку по провулку ... (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 2.1.8. Макаренко Катерину Вікторівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), яка мешкає у гуртожитку по провулку ... (відсутність житла). Включити до першочергового списку відповідно до  статті 96 Закону України «Про Національну поліцію».

 2.2. Включити до позачергового списку згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів" працівників управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області:

 2.2.1. Швидкого Петра Івановича, сім'я з чотирьох осіб  (він, дружина, два сини),   який  мешкає у  приватному однокімнатному,   житловою    площею 19,1 кв.м, будинку № ... по вулиці ... за договором піднайму. Включити до загальноміської черги та позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 5 листопада 2015 року.

 3. Відмовити у постановці на квартирний облік:

 3.1. Бондаренко Вікторії Олександрівні – 1999 року народження, позбавленій батьківського піклування, одній, яка мешкає у трикімнатному, житловою площею 40,0 кв.м, приватному будинку №... по вулиці ..., де ще  зареєстровано сім’ю з двох  осіб: дядько та сестра, як  такій, що забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами.

 4. Внести зміни до складу сім’ї:

 4.1. Герасименко Лесі Вікторівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка),   на   квартирному   обліку   у  загальноміській черзі з 18 серпня 2008 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина - Георгія.

 4.2.  Давидовської Людмили Іванівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному    обліку   у   загальноміській черзі   та   першочерговому списку з 4 лютого 1985 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку, як таку, що забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами.

4.3. Руденок Тетяни Петрівни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син), на квартирному   обліку у загальноміській черзі   та   першочерговому   списку  з  21 жовтня 1985 року.   На   підставі   поданої  заяви   включити   до   складу сім’ї онука -  В’ячеслава, 2011 року народження.

 4.4. Ахмедова Гумбата Мамед огли, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 17 січня 2003 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку.

 4.5. Буленка Сергія Івановича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку  у   загальноміській    черзі   та першочерговому списку з 20 березня 2006 року.   На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку - Марію, 2013 року народження.

 4.6. Смаглова Андрія Анатолійовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 23 грудня 2015 року. На підставі поданих документів включити до складу сім’ї дочку.

 4.7. Липницької Світлани Федорівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 18 березня 1985 року та першочерговому списку з 3 березня 1986 року. У зв’язку з тим, що Липницьку Світлану Федорівну забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами, квартирну справу переоформити на дочку – Соколову Наталію Сергіївну, сім’єю   з    трьох осіб (вона, син, дочка),    залишивши    у  загальноміській черзі з 18 березня 1985 року. Виключити  Соколову Н. С. з першочергового списку як таку, що втратила пільгу.

 4.8. Мужеської Ілони Павлівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки), на квартирному обліку  у загальноміській черзі  з 16 березня 2009 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку – Садову Маргариту Андріївну.

 4.9. Муцької Оксани Олексіївни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 червня 2011 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Кирила, 2014 року народження.

 4.10. Гулай Ольги Петрівни, сім’я з шести осіб (вона, син, дочка, зять, дві онуки), на квартирному обліку у загальноміській черзі   з 3 березня 1977 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї правнука -  Буренка Володимира Андрійовича, 2015 року народження.

 4.11. Хахуди Наталії Володимирівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку  у загальноміській черзі  з 14 квітня 2014 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку – Анну, 2015 року народження.

 4.12. Талаш Марії Михайлівни,  сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку згідно з медичним висновком з 15 квітня 1985 року. У зв’язку з її смертю квартирну справу переоформити на сина – Литвина Сергія Миколайовича, одного, залишивши в загальній черзі   з 15 квітня 1985 року.

 4.13. Астапенка Михайла Акимовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 червня 1982 року. У зв’язку з його смертю квартирну справу переоформити на дружину – Астапенко Валентину Анисимівну, сім’я з двох осіб (вона, син).

 4.14. Демченко Сніжани Сергіївни, сім’я з  двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 вересня 2011 року та у першочерговому списку як одинока мати з цього ж часу. У зв’язку з укладенням шлюбу та на підставі поданої заяви  змінити прізвище з «Демченко» на «Обабко».

 4.15. Вовк Світлани Григорівни, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, син, дочка, онука), на квартирному обліку у позачерговому списку як молодий фахівець з 2  липня 1986 року. На підставі поданої заяви виключити із складу сім’ї дочку та онуку. 

5. Виключити із першочергового та  позачергового списків, як таких, що втратили  пільгу:

5.1 Обабко Сніжану Сергіївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як одинока мати з 19 вересня 2011 року.

 5.2. Соколову Наталію Сергіївну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку як така, що  проживає у будинку, визнаному непридатним для постійного проживання, по вулиці ...  з 19 грудня 2005 року. Згідно з рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 7 квітня 2014 року № 98  будинок № ... по вулиці ... виведено з аварійного стану.    

 6. Зняти з квартирного обліку

 6.1. Як таких, що померли:

 6.1.1. Нестеренко Ольгу Дмитрівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 17 березня 1978 року та першочерговому списку з 15 листопада 1983 року. Дочку забезпечено  житловою площею згідно з діючими нормами.

 6.1.2. Кондраєву Катерину Миколаївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з  5 серпня 1985 року.

 6.1.3. Супрун Ганну Василівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 16 грудня 1985 року.

 6.1.4. Дудко Галину Петрівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному   обліку  у  загальноміській   черзі та  першочерговому списку з  17 березня 1986 року. Сина забезпечено  житловою площею згідно з діючими нормами.

 6.1.5. Коптіль Марію Григорівну, одну, на квартирному обліку  у загальноміській   черзі   та першочерговому списку з   17 лютого  1992 року.

 6.1.6. Горбика Анатолія Михайловича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 15 лютого 1999 року. Дружину, сина та дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 6.1.7. Гуру Івана Івановича, сім’я з трьох осіб (він, дочка, онука), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей  загиблих військовослужбовців з 22 лютого 2007 року. Дочку та онуку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 6.1.8. Алексієнка Андрія Гнатовича, сім’я з двох осіб (він, онук – Алексієнко Олексій Анатолійович), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 20 жовтня 1997 року. Онук перебуває на квартирному обліку у загальноміській черзі з 6 грудня 1988 року в складі сім’ї матері – Алексієнко Любові Петрівни.

 6.1.9. Шедька Миколу Петровича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, дочка, два сини), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 17 листопада 1992 року. Дружину та дітей забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 6.2. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

 6.2.1. Гавриленко Надію Олексіївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 7 лютого 1977 року.

 6.2.2. Ширингову Ганну Степанівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 лютого 1977 року.

 6.2.3. Ковальову Наталію Михайлівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 25 лютого 1977 року.

 6.2.4. Шекеру Надію Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  7 квітня 1977 року.

 6.2.5. Бригинець Катерину Олександрівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 24 листопада 1977 року. Син помер.

 6.2.6. Лавську Зою Анатоліївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 6 липня 1983 року.

 6.2.7. Бут Тетяну Василівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному    обліку   у   загальноміській   черзі   та  першочерговому списку з  2 грудня 1985 року.

 6.2.8. Прохорову Антоніну Євдокимівну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі  20 березня 2000 року.

 6.2.9. Приходько Марину Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з  16 квітня 2007 року.

 6.2.10. Шекеру Олександра Григоровича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 травня 2007 року.

 6.3. На підставі поданої заяви:

 6.3.1. Краміч Ганну Вікторівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку з 23 березня 2012 року.

 6.4. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту:

 6.4.1. Губську Любов Степанівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, син),   на   квартирному  обліку   у  позачерговому списку з 29 квітня 2003 року.

 6.4.2. Сороку  Валентина    Івановича, сім’я   з   чотирьох  осіб (він, дружина,   син,    теща),  на    квартирному обліку   у  позачерговому   списку з 29 квітня 2003 року.

 6.4.3. Їжак Тетяну Олександрівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку з 15 листопада 2010 року.

 6.4.4. Осьмірка Юрія Вікторовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку з 22 травня 2012 року.

 6.4.5. Шила Івана Миколайовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 квітня 1983 року.

 7. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

 7.1. Головного управління Державної казначейської служби  України у Чернігівській області

 На  квартирний  облік на загальних підставах з 24 вересня 1998 року  до 6 грудня 2007 року  зараховано  чотири сім’ї.

 7.2.  Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Чернігівській області

 Додатково,  на    квартирний облік на загальних підставах з  24 вересня   2012 року до 30 січня 2015 року зараховано сім сімей.

 8. На часткову зміну:

 8.1.  Абзац 2 підпункту 9.1 підпункту 9 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 15 квітня 2016 року № 141 викласти в наступній редакції: «Квартиру  придбано відповідно  до постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 407 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок»» замість записаного: «…постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2015 року № 348  «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції та потребують поліпшення житлових умов».

 8.2.  Підпункт 9.2.1 підпункту 9 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 15 квітня 2016 року № 141 викласти в наступній редакції: «Кулику Сергію Леонідовичу на службову однокімнатну, житловою площею 18,2 кв.м, квартиру № ... по вулиці ... на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син). Проживали по вулиці ... – гуртожиток військової частини» замість записаного: «Кулику Сергію Валерійовичу...».

 8.3. Підпункт 5.1 пункту 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 21 грудня 2009  року № 341 викласти в наступній редакції: «Руденок Людмилу Петрівну, сім’я з трьох осіб (вона, два онука),   яка мешкає у приватизованій однокімнатній, житловою площею 18,4 кв.м, квартирі № ... по вулиці ...,  з 21 лютого 1977 року на загальних підставах» замість записаного: «...сім’я з чотирьох осіб (вона, дочка, два онука)».

 9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Шостака М. О. 


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко

    

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!