Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 травня 2016 р.

Рішення виконкому "Про розгляд звернення щодо надання пільг зі сплати державного мита"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

20 травня 2016 року                                                                                                              № 202


Про розгляд звернення
щодо надання пільг
зі сплати державного мита

 

Керуючись статтею 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та статтею 5 Декрету Кабінету Міністрів України “Про державне мито”, розглянувши звернення щодо надання пільг зі сплати державного мита та у зв’язку зі складним матеріальним становищем, виконавчий комітет міської ради вирішив:

 1. Звільнити від сплати державного мита:

1.1. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Хистовую Тетяну Анатоліївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.  

1.2. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Скубилину Наталію Миколаївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.3. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Халілову Ірину Іванівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.4. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Шаповал Христину Олександрівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.5. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Романенко Ганну Олегівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.6. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Марунько Марину Михайлівну , яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.7. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Бобрик Ніну Миколаївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.8. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Сергієнко Ганну Олександрівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.9. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Надольську Ірину Михайлівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.10. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Маменко Надію Миколаївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.11. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Дубенко Аліну Павлівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.12. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Лямцеву Олену Олександрівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.13. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Калявську Галину Іванівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.14. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Продан Юлію Віталіївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.15. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Черешенко Наталію Анатоліївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.16. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Слипець Світлану Володимирівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.17. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Селезньову Інну Анатоліївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.18. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Корнієнко Ірину Миколаївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.19. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Жиленко Олену Валентинівну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.20. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Синокоп Світлану Юріївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

1.21. Засуджену Чернігівської виправної колонії № 44 управління Державної пенітенціарної служби України у Чернігівській області Карпункіну Ольгу Андріївну, яка реєструватиметься за адресою: м. Чернігів, вул. Святомиколаївська, 33, за документування паспортом громадянина України у сумі 34 грн 00 коп.

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Шостака М. О.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко

    

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!