Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 квітня 2016 р.

Рішення виконкому "Про затвердження передавальних актів відділів по фізичній культурі та спорту і у справах сім’ї та молоді міської ради"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

15 квітня 2016 року                                                                                                             № 116


Про затвердження передавальних
актів відділів по  фізичній
культурі та спорту і у справах
сім’ї та молоді міської ради

 

Відповідно до статті 107 Цивільного кодексу України, статті 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», статтей 29, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішення міської ради від 28 грудня 2015 року № 2/VII-9 «Про структуру виконавчих органів міської ради» зі змінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити передавальні акти основних засобів, документів від відділу по фізичній культурі та спорту міської ради та відділу у справах сім’ї та молоді міської ради до управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, що додаються.

2. Доручити міському голові здійснити перерозподіл бюджетних призначень головних розпорядників коштів міського бюджету - відділу у справах сім’ї та молоді міської ради та відділу по фізичній культурі та спорту міської ради на новостворене управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

 3. Доручити головним розпорядникам коштів міського бюджету – відділу у справах сім’ї та молоді міської ради та відділу по фізичній культурі та спорту міської ради передати новоствореному управлінню сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради надходження, касові видатки та планові показники, проведені з початку бюджетного періоду.

 4. Фінансовому управлінню міської ради (Мельник О. Г.) провести відповідне коригування проведеного фінансування.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Шостака М. О.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко

  

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!