Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 листопада 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

17 листопада 2015 року                                                                                          № 318


Про передачу у комунальну власність
територіальної громади м. Чернігова
житлового фонду та об’єктів
соціальної інфраструктури

 

Відповідно до підпункту 1 пункту “а” статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженим рішенням міської ради від 6 березня 2014 року (39 сесія 6 скликання), рішеннями міської ради від 28 серпня та 7 жовтня 2015 року «Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури» (52, 53 сесії 6 скликання), розглянувши матеріали комісії з питань передачі об’єктів інженерної інфраструктури, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити акти приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова, що додаються:

1.1. Квартири № 60 у житловому будинку № 73 по вул. Красносільського, яка перебуває на балансі Управління Служби безпеки України в Чернігівській області.

1.2. Квартири № 8 у житловому будинку № 23а по  вул.  Красносільського, яка перебуває на балансі Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

1.3. Насосної станції з вмонтованим обладнанням у житловому будинку № 31б по вулиці Попова, яка перебуває на балансі дочірнього підприємства «УкрСіверБуд» ЗАТ «ДСК».

1.4. Зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення до житлового будинку № 191а по вулиці 1-го Травня, яка перебуває на балансі дочірнього підприємства «УкрСіверБуд» ЗАТ «ДСК».

2. Передати у господарське відання:

2.1. Комунальному підприємству «ЖЕК - 13» Чернігівської міської ради (Онищенко В. С.):

- квартиру № 60 у житловому будинку № 73 по вул. Красносільського;

- квартиру № 8 у житловому будинку № 23а по вул. Красносільського.

2.2. Комунальному підприємству “Чернігівводоканал” Чернігівської міської ради (Шкінь О. М.):

- приміщення насосної станції у житловому будинку № 31б по вулиці Попова в якості внеску до статутного капіталу у сумі 13 772 гривень;

- змонтоване обладнання  насосної станції у житловому будинку № 31б по вулиці Попова в якості внеску до статутного капіталу у сумі 85 356 гривень;

- зовнішніх мереж водопостачання до житлового будинку № 191а по вулиці 1-го Травня в якості внеску до статутного капіталу у сумі 12 149 гривень;

- зовнішніх мереж водовідведення до житлового будинку № 191а по вулиці 1-го Травня в якості внеску до статутного капіталу у сумі 30 690 гривень.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Кривенка В. Г.

 

 


Міський голова                                                                           О. В. Соколов


Заступник міського голови –
керуючий справами виконкому                                                 С. Г. Віхров

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!