Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 листопада 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про створення спеціалізованих служб цивільного захисту міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Чернігівської області"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я 

 

17 листопада 2015 року                                                                                           № 307 


Про створення спеціалізованих служб
цивільного захисту міської ланки
територіальної підсистеми єдиної
державної системи цивільного захисту
Чернігівської області

 

Відповідно до пункту 1 статті 27 розділу 2 закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  статті 25 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2015 року № 101 „Про затвердження типових положень про функціональну і територіальну підсистему єдиної державної системи цивільного захистуˮ, постанови Кабінету Міністрів України від 8 липня 2015 року № 469 „Про затвердження Положення про спеціалізовані служби цивільного захистуˮ та з метою організації взаємодії між місцевими структурами управління територіальних органів виконавчої влади, підприємствами, установами і організаціями міста, незалежно від форм власності, щодо запобігання надзвичайним ситуаціям, своєчасному та ефективному реагуванню на них  виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити Положення про спеціалізовані служби цивільного захисту міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Чернігівської області.

2. Керівникам спеціалізованих служб цивільного захисту міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Чернігівської області в термін до 25 грудня 2015 року розробити, погодити та затвердити Положення про спеціалізовані служби цивільного захисту.

3. Підготовку керівного складу спеціалізованих служб цивільного захисту здійснювати у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області, а також безпосередньо під часспеціальних навчань і тренувань, що проводяться зі спеціалізованою службою цивільного захисту відповідно до програм підготовки.

4. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради надати методичну допомогу керівникам спеціалізованих служб цивільного захисту міської ланки щодо відпрацювання комплекту документів служби.

5. Визнати такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 21 червня 2005 року № 123 „Про створення служб цивільного захисту містаˮ та від 9 лютого 2010 року № 18 „Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 21.06.2005 № 123ˮ.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 


Міський голова                                                                         О. В. Соколов 


Заступник міського голови –
керуючий справами виконкому                                               С. Г. Віхров

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!