Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 листопада 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про Положення про міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Чернігівської області"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

17 листопада 2015 року                                                                                          №306

 


Про Положення про міську ланку
територіальної підсистеми єдиної
державної системи цивільного захисту
Чернігівської області

 

 

Відповідно до пункту 1 статті 27 розділу 2 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  статті 8 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2015 року № 101 „Про затвердження типових положень про функціональну і територіальні підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту", з метою ефективного виконання завдань у сфері цивільного захисту, реагування на надзвичайні ситуації і ліквідації їхніх наслідків виконавчий комітет міської ради вирішив:

 

1. Затвердити Положення про міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Чернігівської області (далі - Положення), що додається.

2. Керівникам: структурних підрозділів міської ради, спеціалізованих служб цивільного захисту, підприємств, установ та організацій міста незалежно від підпорядкування та форми власності забезпечити реалізацію Положення затвердженого цим рішенням.

3. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради надати необхідну методичну допомогу суб’єктам господарювання, зазначеним у пункті другому, щодо реалізації зцього Положення.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

 


Міський голова                                                                                   О. В. Соколов

 
Заступник міського голови –
керуючий справами виконкому                                                         С. Г. Віхров

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!