Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 листопада 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

17 листопада 2015 року                                                                                    № 301


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

Виділити управлінню економіки Чернігівської міської ради згідно з їхнім листом від 9 листопада 2015 року № 12-01-33/292 –

однокімнатну квартиру № ... по вулиці ... . 

2. Дати дозвіл на повторне заселення:

Квартирно-експлуатаційному відділу   міста  Чернігова згідно з їхнім листом від 3 листопада 2015 року № 2494 –

службової двокімнатної квартири № 3... по вулиці ..., корпус ....

2.2. 8 Навчальному центру Державної спеціальної служби транспорту згідно з їхнім листом від 6 листопада 2015 року № 1405 –

службової однокімнатної квартири № ... по вулиці ....

3. Змінити статус:

3.1. За клопотанням комунального підприємства «Новозаводське» Чернігівської міської ради

3.1.1. Кімнати № ..., житловою площею ... кв.м, по вулиці ... з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній ..., сім’я з двох осіб (він, мати – ...).

3.1.2. Кімнати № ..., житловою площею ... кв.м, по вулиці ... з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній ..., одною.

3.1.3. Кімнати №..., житловою площею ... кв.м, по вулиці ... з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній   ...  , сім’я з двох осіб (вона, син – 1994 року народження).

3.2. За клопотанням управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області

3.2.1.  Службової  двокімнатної, житловою площею ... кв.м, квартири № ... по вулиці .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній ..., сім’я з трьох осіб (він, дочка, син).

3.3. За клопотанням Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області

3.3.1. Службової однокімнатної, житловою площею ... кв.м, квартири № ... по вулиці .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній ..., сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка).

3.4. За клопотанням Чернігівського прикордонного загону

3.4.1. Службової однокімнатної, житловою площею ... кв.м, квартири № ... по вулиці .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній ..., сім’я з трьох осіб (він, дружина, син).

За клопотанням управління споживчого ринку та підприємництва Чернігівської міської ради

3.5.1. Двокімнатної, житловою площею ... кв.м, квартири №... по вулиці ...,..., корпус ... з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній ..., сім’я з двох осіб (вона, син – 1999 року народження).

3.6. За клопотанням комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради

3.6.1. Службової кімнати № ..., житловою площею ... кв.м, комунальної трикімнатної квартири №... по проспекту .... Надати кімнаті статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній ..., одним.

4. Поставити на квартирний облік:

4.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

4.1.1. ..., сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який мешкає у однокімнатній, житловою площею ... кв.м, квартирі № ... по вулиці ..., де ще зареєстровано та проживають дві особи: батько, мати (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.2. ..., одного, який мешкає у однокімнатній, житловою площею ... кв.м, квартирі № ... по вулиці ..., де ще зареєстровано та проживає мати (різностатевість). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.3. ..., одного, який  зареєстрований та проживає    у  приватній однокімнатній, житловою площею 17,2 кв.м, квартирі № ... по вулиці ..., де ще зареєстровано та проживають  дві особи: мати, брат (відсутність мінімального розміру  житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.4. ..., одного, який мешкає у гуртожитку по вулиці ..., кімнати № ..., ..., де зареєстровано та проживають чотири особи: батько, мати, брат, сестра (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.5. ..., одного, який мешкає у гуртожитку по провулку ... (відсутність житла).

4.1.6. ..., одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці ..., квартира № ... (відсутність житла).

4.1.7. ..., сім’я з двох осіб (він, дружина), який мешкає у приватній двокімнатній, житловою площею ... кв.м, квартирі № ... по проспекту ..., де ще зареєстровано та проживає чотири особи: теща, дві сестри та  племінниця дружини (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.8. ..., сім’я з двох осіб (він, син), який мешкає  у кімнаті №...,   житловою  площею ..., комунальної квартири №  ... по вулиці ..., де ще зареєстровано та проживають  дві особи: батько та мати (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.9. ..., сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син),   на   квартирному   обліку   у  загальноміській черзі з 16 жовтня 2007 року. На підставі поданої заяви включити до першочергового списку  відповідно  до підпункту 3 пункту 44 «Правил обліку громадян...» згідно з медичним висновком.

4.1.10. ..., сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка),   яка   мешкає  у однокімнатній, житловою площею ... кв.м, квартирі № ... по вулиці ..., де ще зареєстровано та проживають дві особи: мати, брат (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку  відповідно  до підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян...» як одиноку матір.

4.1.11. ..., одного, який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею ... кв.м, квартирі № ... по вулиці ..., де ще зареєстровано та проживають три особи: батько, мати, брат (відсутність мінімального розміру житлової площі).

4.1.12. ..., одного, який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею ... кв.м, квартирі № ... по вулиці ..., де ще зареєстровано та проживають дві особи: батько, мати, брат (відсутність мінімального розміру житлової площі).

4.1.13. ..., одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці ..., кімната № ... (відсутність житла).

4.1.14. ..., одного, який  зареєстрований  у гуртожитку по ... провулку ... (відсутність житла).

4.1.15. ..., одного, який мешкає у приватизованій двокімнатній, житловою площею ... кв.м, квартирі № ... по вулиці ..., де ще зареєстровано та проживає три особи: батько, мати, колишня дружина (різностатевість).

4.2. Включити до позачергового списку:

4.2.1. ...  –  ... року народження,  сироту, одну,  яка мешкає  у гуртожитку по вулиці .... (відсутність  житла).

4.2.2. ... – ... року народження, як дитину, позбавлену батьківського піклування, що навчається та мешкає в Чернігівській загальноосвітній школі-інтернаті ... по вулиці ..., за місцем походження в місті Чернігові.

4.2.3. ... – ... року народження, позбавлену батьківського піклування, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці ... кімната, ... (...) (відсутність житла).

4.2.4. ..., одного, який мешкає за договором піднайму по вулиці  ... (відсутність житла). Включити до списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

4.2.5. ..., сім’я з двох осіб (вона, чоловік), яка мешкає у гуртожитку по провулку ... (відсутність житла). Включити до списку осіб, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС (1 категорія).

5. Внести зміни до складу сім’ї:

5.1. ..., сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з ... року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онуку – ..., ... року народження.

5.2. ..., сім’я з шести осіб (вона, чоловік, два сини, дочка, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі з ... та у першочерговому списку з ... року. На підставі поданої заяви  виключити зі складу сім’ї дочку та онуку. Виключити  .... з першочергового списку як таку, що втратила пільгу багатодітної сім’ї.

6. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

6.1. Управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради –

На   квартирний   облік  на  загальних підставах з  1 червня 2011 року зарахована одна сім’я.

6.2. Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області –

Додатково,   на    квартирний облік на загальних підставах та до першочергового списку з  21 липня   2015 року зараховано ..., сім’я з двох осіб (він, дружина), на загальних підставах та до позачергового списку з 20 серпня 2015 року зараховано ..., сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка).

6.3. Управління економіки Чернігівської міської ради

На квартирний облік на загальних підставах з ... року зараховано ..., одну.

7. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери:

7.1. Військової частини Т 0500

7.1.1. ... на службову двокімнатну, житловою площею ... кв.м, квартиру № 1  по вулиці  ...  на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син). Проживали  по вулиці ...  – гуртожиток військової частини.

7.1.2. ... на службову двокімнатну, житловою площею ... кв.м, квартиру № ... по вулиці  ...  на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син). Проживали  по вулиці ... – гуртожиток військової частини.

7.1.3. ... на службову двокімнатну, житловою площею ... кв.м, квартиру № ...  по вулиці  ...  на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син). Проживали  по вулиці ... – гуртожиток військової частини.

7.1.4. ... на службову однокімнатну, житловою площею ... кв.м, квартиру № ... по вулиці  ...  на сім’ю з трьох осіб (він, два сини). Проживали  по вулиці ... – гуртожиток військової частини.

7.1.5. ... на службову однокімнатну, житловою площею ... кв.м, квартиру № ...  по вулиці  ...  на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син). Проживали  по вулиці ... – гуртожиток військової частини.

7.1.6. ... на службову однокімнатну, житловою площею ... кв.м, квартиру № ... по вулиці  ..., одному. Проживав  по вулиці ... – гуртожиток військової частини.

7.1.7. ... на службову двокімнатну, житловою площею ... кв.м, квартиру № ...по вулиці  ...на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, два сини). Проживали у службовій однокімнатній, житловою площею ... кв.м, квартирі № ... по вулиці ....

7.1.8. ... на службову двокімнатну, житловою площею ... кв.м, квартиру № ... по вулиці  ...  на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, два сини). Проживали  по вулиці ... – гуртожиток військової частини.

7.1.9. ...  на службову двокімнатну, житловою площею ... кв.м, квартиру № ...  по вулиці  ... на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син). Проживали у службовій однокімнатній, житловою площею ... кв.м, квартирі № ...  по вулиці ....

7.1.10. ...  на службову двокімнатну, житловою площею ... кв.м, квартиру № 5...  по вулиці  ... на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син). Проживали в однокімнатній, житловою площею ... кв.м, квартирі № ...  по вулиці ..., де залишається проживати мати.

7.1.11. ... на службову однокімнатну, житловою площею ... кв.м, квартиру № ...  по вулиці  ..., одному. Проживав  по вулиці ... – гуртожиток військової частини.

7.2. Чернігівського гарнізону

7.2.1. ... на службову двокімнатну, житловою площею ... кв.м, квартиру № ... по вулиці ..., корпус ..., на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син). Проживали  по вулиці ... - гуртожиток військової частини.

7.3. Гарнізону міста Києва

                               по вулиці  Курсанта Єськова, 14-Б

7.3.1.  ...   на   однокімнатну, житловою площею ... кв.м, квартиру №...,   одній,   зі  зняттям з квартирного обліку. На черзі з ... року, загальна за № ..., з ... року у позачерговому списку як військовослужбовець, звільнений у запас   за   станом здоров’я,   за   № .... Квартира надається відповідно до вимог абзацу 2 пункту 39 «Правил обліку громадян...»,   згідно   з   рішенням загальних  зборів військової частини .... Зареєстрована по проспекту ..., кімната № ..., місто ..., що належить військовій частині № .....

7.3.2. Котовському Анатолію Петровичу на двокімнатну, житловою площею ... кв.м, квартиру № ..., на сім’ю з трьох осіб (він, дочка, онука), зі зняттям з квартирного обліку.   На   черзі   з ... року,   загальна за № ... та у позачерговому списку як ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС першої категорії за № .... Квартира надається відповідно до вимог абзацу 2 пункту 39 «Правил обліку громадян...», згідно з рішенням загальних зборів військової частини .... Зареєстровані  при військовій частині № ... по ... проспекту, ..., місто ....

7.3.3. ... на однокімнатну, житловою площею ... кв.м, квартиру № ..., одному, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі з ... року, загальна за № ..., з ... року у позачерговому списку як інвалід війни другої групи, за № .... Квартира надається відповідно до вимог абзацу 2 пункту 39 «Правил обліку громадян...», згідно з рішенням загальних зборів Генерального штабу Збройних Сил України. Зареєстрований  при військовій частині ... по .... проспекту, ..., місто ....

7.4. Управління економіки Чернігівської міської ради

7.4.1. ... на однокімнатну, житловою площею ... кв.м, квартиру № ... по вулиці  ..., одній, зі зняттям з квартирного обліку. На квартирному обліку на загальних підставах з ... року за № .... Проживала  у двокімнатній, житловою площею ... кв.м, квартирі № ... по вулиці ...,  за договором піднайму.

8. Згідно з поданою заявою продовжити термін  проживання до ... року –

...  в кімнаті № ..., житловою площею ... кв.м, комунальної квартири № ...по вулиці ..., що має статус житла для тимчасового проживання.

9. На часткову зміну:

9.1. Пункт 2 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 19 жовтня 2015 року № 267   викласти   в   наступній   редакції:  «Дати дозвіл на

повторне заселення 8 навчальному центру Державної спеціальної служби транспорту службової однокімнатної квартири №... по вулиці ...» замість помилково записаного: «... № 1».

10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миргородського М. М.

 

 


Міський голова                                                                                    О. В. Соколов

 
Заступник міського голови -
керуючий справами виконкому                                                          С. Г. Віхров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!