Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 листопада 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про присвоєння та зміну поштових адрес об’єктам нерухомого майна"


УКРАЇНА 

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

2 листопада 2015 року                                                                                      № 291


Про присвоєння та зміну поштових
адрес об’єктам нерухомого майна

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств, установ та організацій, звернення фізичних осіб, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись статтею 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 559 «Про містобудівний кадастр», Порядком присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна в місті Чернігові, затвердженим рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 21 березня 2011 року № 77, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Присвоїти поштові адреси:       

1.1. Ураховуючи рішення Новозаводського районного суду м. Чернігова від 05 серпня 2015 року у справі № 751/12863/14, нежитловому приміщенню (стоматологічному кабінету), загальною площею 41,2 кв.м, …, розташованому на першому поверсі багатоквартирного житлового будинку № … по проспекту … – проспект …, будинок …, нежитлове приміщення … (скорочена адреса – просп. …, буд. …).

1.2. Будівлі електричної трансформаторної підстанції, загальною площею 60,3 кв.м, як окремому пусковому комплексу третьої черги будівництва багатоповерхового житлового комплексу з приміщеннями громадського призначення по вулиці Горького, 51 (будівельна адреса), збудованої командитним товариством «Товариство з обмеженою відповідальністю «Поліссяєвробуд» на замовлення приватного підприємства «Геліодор» – проспект Перемоги, будинок 108в (скорочена адреса – просп. Перемоги, буд. 108в).

1.3. Власній будівлі їдальні, загальною площею 1418,7 кв.м, товариства з обмеженою відповідальністю «БОСКО» по вулиці Щорса, 86 (будівельна адреса) – вулиця Щорса, будинок 86а (скорочена адреса – вул. Щорса, буд. 86а).

1.4. Приміщенню магазину непродовольчих товарів, загальною площею 35,6 кв.м, …, реконструйованому із частини квартири № … у багатоквартирному житловому будинку № … по вулиці … – вулиця …, будинок …, нежитлове приміщення … (скорочена адреса – вул. …, буд. …).

2. Внести зміни:

2.1. До пункту 1.2. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 22 листопада 2013 року № 352 «Про присвоєння та зміну поштових адрес об’єктам нерухомого майна» і викласти в такій редакції: «Багатоквартирному житловому будинку, який складається із житлової секції № 8 із офісними приміщеннями № 1, № 2, № 3, стоматологічним кабінетом у цокольному поверсі та автономним джерелом теплопостачання у кожній квартирі, офісних приміщеннях і стоматологічному кабінеті та житлової секції № 7 із офісними приміщеннями № 1, № 2, № 3, № 4 у цокольному поверсі та автономним джерелом теплопостачання у кожній квартирі і офісних приміщеннях як першої черги будівництва, житлової секції № 6 із офісними приміщеннями № 1, № 2, № 3, № 4 у цокольному поверсі та автономним джерелом теплопостачання у кожній квартирі і офісних приміщеннях та житлової секції № 5 із офісним приміщенням № 1, салоном краси, перукарнею, аптечним кіоском у цокольному поверсі з автономним джерелом теплопостачання у кожній квартирі і нежитлових приміщеннях як четвертої черги будівництва, житлової секції № 2 із магазинами непродовольчих товарів № 3, № 4 у першому поверсі, магазинами непродовольчих товарів № 1, № 2 у цокольному поверсі з автономним джерелом теплопостачання у кожній квартирі і нежитлових приміщеннях та житлової секції № 3 із магазином непродовольчих товарів № 3, офісним приміщенням № 1 у першому поверсі, магазинами продовольчих товарів № 1 та  непродовольчих товарів № 2 у цокольному поверсі з автономним джерелом теплопостачання у кожній квартирі і нежитлових приміщеннях як другої черги будівництва, житлової секції № 1 із магазином непродовольчих товарів та стоматологічним кабінетом у першому поверсі, офісними приміщеннями № 1, № 2, № 3, № 4 у цокольному поверсі з автономним джерелом теплопостачання у кожній квартирі і нежитлових приміщеннях як третьої черги будівництва, житлової секції № 4 з магазином непродовольчих товарів № 1 у першому та цокольному поверхах, тренажерним залом і магазином непродовольчих товарів № 2 у цокольному поверсі з автономним джерелом теплопостачання у кожній квартирі і нежитлових приміщеннях як п’ятої черги будівництва групи житлових будинків із об’єктами соціального призначення по проспекту Перемоги, 119 (будівельна адреса), збудованому товариством з обмеженою відповідальністю «Житлобудсервіс» на замовлення управління капітального будівництва міської ради – проспект Перемоги, будинок 119а (скорочена адреса – просп. Перемоги, буд. 119а)».

Пункт 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 03 грудня 2013 року № 358 «Про присвоєння та зміну поштових адрес об’єктам нерухомого майна», пункт 2 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 17 березня 2014 року № 91 «Про присвоєння та зміну поштових адрес об’єктам нерухомого майна» та пункт 2.3 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 15 січня 2015 року № 5 «Про присвоєння та зміну поштових адрес об’єктам нерухомого майна» визнати такими, що втратили чинність.

2.2. До пункту 1.1. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 22 жовтня 2015 року № 283 «Про присвоєння та зміну поштових адрес об’єктам нерухомого майна» і викласти в такій редакції: «133-квартирному житловому будинку, загальною площею 7933,6 кв.м, з улаштуванням автономного джерела теплопостачання в кожній квартирі та художньої школи по вулиці 1-го Травня № 2 (будівельна адреса), збудованому дочірнім підприємством «УкрСіверБуд» закритого акціонерного товариства «ДСК» на замовлення товариства з обмеженою відповідальністю «Північне будівництво» – вулиця 1-го Травня, будинок 195б (скорочена адреса – вул. 1-го Травня, буд. 195б)».

2.3. До пункту 1.6. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 07 липня 2015 року № 167 «Про присвоєння та зміну поштових адрес об’єктам нерухомого майна» і викласти в такій редакції: «Адміністративній будівлі, загальною площею 1130,7 кв.м, з цехом з переробки полімерних відходів та побутовими приміщеннями, загальною площею 3377,0 кв.м, товариства з обмеженою відповідальністю «Слов’яни» по вулиці Робочій, 6 (будівельна адреса) – вулиця Робоча, будинок 3 (скорочена адреса – вул. Робоча, буд. 3)».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Кривенка В. Г.

 

 


Міський голова                                                                                О. В. Соколов


Заступник міського голови -
керуючий справами виконкому                                                      С. Г. Віхров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!