Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 жовтня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

19 жовтня 2015 року                                                                                           № 278


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтями 29 та 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та надати містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки:

1.1. Комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради для будівництва складського приміщення по вул. Щорса, 59 на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

1.2. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Привокзальне» для будівництва уніфікованого житла підвищеної комфортності серії «УСБ-2015» - багатоквартирного житлового будинку № 2 (будівельний номер) з об’єктами соціального призначення, господарськими приміщеннями в підвальному поверсі та автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі по вул. Текстильників, 26 на орендованій земельній ділянці.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста: 4% загальної кошторисної вартості будівництва житлового будинку; 10% загальної кошторисної вартості будівництва нежитлових приміщень.

1.3. … для реконструкції власної квартири №  по вул. … з улаштуванням лоджії в межах розташованих вище балконів, що буде носити системний характер.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 4% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

1.4. Приватному підприємству «Інтерсівербудконтракт» для будівництва автомийки по просп. Миру, 175 навпроти вул. Любченка, 2.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

1.5. Товариству з обмеженою відповідальністю «Новатор-Чернігів-2006» для влаштування автомобільної стоянки тимчасового зберігання вантажних автомобілів з причепами, будівництва пункту технічного обслуговування (ПТО) автомобілів та адміністративної споруди по вул. Любченка.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

1.6. Товариству з обмеженою відповідальністю «Новатор-Чернігів-2006» для будівництва гаражного боксу для зберігання та обслуговування вантажного автомобіля по вул. Любченка.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

1.7. … для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями для улаштування магазину продовольчих товарів із автономним джерелом теплопостачання у кожній квартирі та окремим пунктом опалення нежитлових приміщень по вул. Пушкіна, 20.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста: 4% загальної кошторисної вартості будівництва житлового будинку; 10% загальної кошторисної вартості будівництва  нежитлових приміщень.

2. Затвердити протокол № 10 засідання постійно діючої міжвідомчої комісії виконавчого комітету Чернігівської міської ради з розгляду питань, пов’язаних з відключенням квартир споживачів від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води від 16 жовтня 2015 року, що додається.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Бережного В. М.

 


Міський голова                                                                              О. В. Соколов


Заступник міського голови –
керуючий справами виконкому                                                    С. Г. Віхров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!