Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 жовтня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова "


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

19 жовтня 2015 року                                                                                               № 280


Про пайову участь (внесок) замовників
(інвесторів) у створенні і розвитку
інженерно-транспортної та соціальної
інфраструктури міста Чернігова

 

Розглянувши клопотання юридичних та фізичних осіб, ураховуючи рекомендації постійно діючої комісії з розгляду питань пайової участі (внеску) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова при виконавчому комітеті Чернігівської міської ради (протокол від 16 жовтня 2015 року № 10) та керуючись статтею 40, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 30, 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Положенням про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова, затвердженим рішенням Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року (44 сесія 6 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:      

1. Не залучати  до пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста:

1.1. Комунальне підприємство «Міський Палац культури» Чернігівської міської ради при капітальному ремонті будівлі комунального підприємства «Міський Палац культури» Чернігівської міської ради по вул. Щорса, 23 відповідно до Програми енергозбереження в закладах культури на 2013-2015 роки – заміна вікон.

1.2. Скепського Миколу Анатолійовича при реконструкції приміщення лазні та її дахового приміщення по вул. Горького, 49 під «Центр спортивно-оздоровчого, фізичного та культурно-естетичного розвитку».

2. Зменшити товариству з обмеженою відповідальністю «Денар-Люкс» (інвестору будівництва) розмір пайової участі (внеску) до цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Чернігова при будівництві:

житлового будинку (будівельна адреса № 5) з улаштуванням автономного джерела теплопостачання в кожній квартирі в районі вул. Курсанта Єськова (поштова адреса – вул. Стрілецька, 92) (перша черга будівництва) на суму 300 424 грн;

житлового будинку (будівельна адреса № 6) з улаштуванням автономного джерела теплопостачання в кожній квартирі в районі вул. Курсанта Єськова (поштова адреса – вул. Стрілецька, 94) на суму 431 843 грн;

другого пускового комплексу – друга черга – вбудовано-прибудовані адміністративні приміщення з автономним джерелом теплопостачання в осях 5-7, А-Г (поштова адреса – вул. Стрілецька, 88, нежитлове  приміщення 1) на суму 25 251 грн.

Зменшення розміру пайової участі у розвитку інфраструктури міста передбачити за рахунок кошторисної вартості мереж поза межами земельної ділянки об’єктів будівництва, загальною вартістю 1 907 131 грн: закритої трансформаторної підстанції 10/0,4 кВ № 696 по вул. Стрілецькій, 102а (будівельна адреса - вул. Курсанта Єськова), вартістю 1 312 449 грн; зовнішніх мереж електропостачання КЛ 10 кВ від ТП 562 до ТП 696 по вул. Стрілецькій, 102а (будівельна адреса - вул. Курсанта Єськова), вартістю 543 293 грн; зовнішніх мереж електропостачання КЛ 10 кВ від ТП 644 до ТП 696 по вул. Стрілецькій, 102а (будівельна адреса - вул. Курсанта Єськова), вартістю 51 389 грн, які передані у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова відповідно до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 23 вересня 2015 року № 245 «Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури».

Залишок суми перевищення витрат у зв’язку з будівництвом зазначених зовнішніх інженерних мереж становить 1 149 613 грн (один мільйон сто сорок дев’ять тисяч шістсот тринадцять гривень).

Зазначений залишок передбачити до зарахування інвестору в якості пайового внеску до міського бюджету на створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Чернігова при будівництві житлових будинків за будівельною адресою № 7, № 8, № 9, № 10, № 11, № 12, № 13 в районі вул. Курсанта Єськова на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні.

3. Зменшити приватному підприємству «Геліодор» величину пайової участі при будівництві багатоповерхового житлового комплексу з приміщеннями громадського призначення на орендованій земельній ділянці по вул. Горького, 51 із виділенням черговості та пускових комплексів на суму підтверджених документально витрат з благоустрою прилеглої території та облаштування набережної р. Стрижень, за умови передачі їх у комунальну власність територіальної громади міста.

4. Зарахувати дочірньому підприємству «УкрСіверБуд» закритого акціонерного товариства «ДСК» (інвестору будівництва) у рахунок пайової участі (внеску) до цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Чернігова при будівництві доступного житла - багатоповерхового 72 - квартирного житлового будинку № 1 (будівельна адреса) із улаштуванням автономного джерела теплопостачання в кожній квартирі та вбудовано-прибудованими об’єктами соціально-побутового призначення з розміщенням спортивного залу на орендованій земельній ділянці по вул. 1-го Травня, 195а (поштова адреса) вартість інженерних мереж, що знаходяться поза  межами земельної ділянки об’єкта будівництва: мереж водопостачання на суму 7 780 гривень; мереж водовідведення на суму 4 402 гривні; обладнання підвищувальної насосної станції на суму 304 938 гривень, які передані у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова відповідно до рішень виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 лютого 2015 року № 52 «Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури» та  від 23 вересня 2015 року № 245 «Про передачу у комунальну власність територіальної громади  м. Чернігова житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури».

5. Внести зміни до пункту 2.4 протоколу № 9 засідання постійно діючої комісії з розгляду питань пайової участі (внеску) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова при виконавчому комітеті Чернігівської міської ради від 21 вересня 2015 року: замість «теплопостачання на суму 65 560 гривень» читати «теплопостачання на суму 97 530 гривень».

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Бережного В. М.

 


Міський голова                                                                              О. В. Соколов


Заступник міського голови -
керуючий справами виконкому                                                    С. Г. Віхров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!