Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 жовтня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

19 жовтня 2015 року                                                                                               № 267


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Виділити відділу по фізичній культурі та спорту Чернігівської міської ради згідно з їхнім листом від 30 вересня 2015 року № 92 –

двокімнатну квартиру № ... по вулиці..., .... Надати квартирі статус гуртожитку.

2. Дати дозвіл на повторне заселення 8 навчальному центру Державної спеціальної служби транспорту – службової однокімнатної квартири № ... по вулиці .....

3. Змінити статус:

3.1. За клопотанням комунального підприємства «Новозаводське» Чернігівської міської ради

3.1.1. Службової однокімнатної, з частковими зручностями, житловою площею 18,5 кв.м, квартири № .... по вулиці ..... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній ..., сім’я з двох осіб (він, дочка – 2002 року народження).

3.2. За клопотанням комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради

3.2.1. Службової однокімнатної, житловою площею 16,0 кв.м, квартири № ... по вулиці .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній ..., сім’я з двох осіб (він, дружина).

3.2.2. Кімнати № ..., житловою площею 8,6 кв.м, комунальної квартири № ... по вулиці ... з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній ..., одним.

4. Поставити на квартирний облік:

4.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

4.1.1. ..., сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), який мешкає у гуртожитку по вулиці ... (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.2. ..., одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 червня 2015 року. Включити до першочергового списку  відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»  як учасника бойових дій.

4.1.3. ..., одного, який мешкає у приватизованій однокімнатній, житловою площею 17,4 кв.м, квартирі № ... по вулиці ..., корпус ..., де ще зареєстровано та проживає матір (різностатевість). Включити до першочергового списку  відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» як учасника бойових дій.

4.1.4. ..., одного, який мешкає у однокімнатній, житловою площею 18,9 кв.м, квартирі №... по вулиці ..., де ще зареєстровано та проживає матір (різностатевість). Включити до першочергового списку відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» як учасника бойових дій.

4.1.5. ..., одного, який мешкає за договором найму у квартирі № ... по вулиці ... (відсутність житла). Включити до першочергового списку відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» як учасника бойових дій.

4.1.6. ..., одного, який мешкає у однокімнатній, житловою площею 19,3 кв.м, квартирі №... по вулиці ..., де ще зареєстровано та проживає п’ять осіб: батько, матір, дві сестри, племінниця (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» як учасника бойових дій.

4.1.7. ..., сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), який мешкає у гуртожитку по вулиці ... (відсутність житла). Включити до першочергового списку відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»  як учасника бойових дій.

4.1.8. ..., одного, який мешкає у гуртожитку  № ... по вулиці ...., кімната № ... (відсутність житла).

4.1.9. ..., одного, який мешкає в однокімнатній, житловою площею 17,3 кв.м, квартирі № ... по вулиці ..., де ще зареєстровано та проживає дві особи: мати, сестра (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»  як учасника бойових дій.

4.1.10. ..., одного, який мешкає у гуртожитку по вулиці Староказарменна ... (відсутність житла).  Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.11. ... , сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), який мешкає у гуртожитку по вулиці ... (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.12. ..., сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), який мешкає у гуртожитку по вулиці ... (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.13. ..., одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 жовтня 1990 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.14. ..., сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), яка мешкає у приватній двокімнатній, житловою площею 22,9 кв.м, квартирі № ... по вулиці ..., де ще зареєстровано та проживає сім’я сестри чоловіка з п’яти осіб (відсутність мінімального розміру житлової площі).

4.1.15. ..., сім’я з двох осіб (вона, син), яка мешкає у однокімнатній, житловою площею 18,6 кв.м, квартирі  № ... вулиці  ..., де ще зареєстровано та проживає дві особи: матір, брат (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку  відповідно  до підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян...» як одиноку матір.

4.1.16. ..., одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 травня 1995 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.2. Включити до позачергового списку:

4.2.1. ..., сім’я з двох осіб (він, матір), який мешкає  у двокімнатній, житловою площею 30,1 кв.м, квартирі № ... по вулиці  ... як такого, що проживає у будинку, визнаному непридатним для постійного проживання.

5. Внести зміни до складу сім’ї:

5.1. ..., сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як одинока матір з 15 жовтня 1990 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу  на: ..., одну, виключивши її з першочергового списку, та сина – ..., одного, залишивши  у загальноміській черзі з 15 жовтня 1990 року.

5.2. ..., сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 травня 1995 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: ..., сім’єю з трьох осіб (вона, чоловік, син - ...), та сина – ..., одного, залишивши у загальноміській черзі з 22 травня 1995 року.

5.3. ..., сім’я з п’яти осіб (він, дружина, три сини), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 17 березня 2008 року. У зв’язку з народженням дочки та на підставі поданої заяви включити її до складу сім’ї.

5.4. ..., сім’я з двох осіб (вона, чоловік) на квартирному обліку у позачерговому списку з 18 березня 1985 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина.

6. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

6.1. Дочірнього підприємства національної акціонерної компанії «Надра України» «Чернігівнафтогазгеологія»

Додатково, у зв’язку зі зміною в складі сім’ї  ..., сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки). На квартирному обліку на загальних підставах та у позачерговому списку як молодий спеціаліст з 5 серпня 2005 року.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миргородського М. М.

 


Міський голова                                                                                         О. В. Соколов


Заступник міського голови -
керуючий справами виконкому                                                               С. Г. Віхров

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!