Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 жовтня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

5 жовтня 2015 року                                                                                              № 260


Про передачу у комунальну
власність територіальної
громади м. Чернігова об’єктів
соціальної інфраструктури

 

Відповідно до підпункту 1 пункту “а” статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженим рішенням міської ради від 6 березня 2014 року (39 сесія 6 скликання), рішенням міської ради від 8 вересня 2005 року «Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури» (17 сесія 4 скликання), рішенням міської ради від 28 серпня 2015 року «Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури» (52 сесія 6 скликання) та розглянувши матеріали комісії з питань передачі об’єктів інженерної інфраструктури, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити акти приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова, що додаються:

- підземних та надземних зовнішніх мереж газопостачання середнього тиску з встановленим регулятором тиску газу РДГ-25, прокладених до будівлі стрілецького тиру по вулиці Жабинського, 15а, які перебувають на балансі підприємства «Обласний стрілецький спортивний клуб» Чернігівської обласної організації товариства сприяння обороні України;

- ділянки вулиці Любченка (пробивка вулиці Любченка до проспекту Миру), протяжністю 103 м, яка перебуває на балансі приватного підприємства «Інтерсівербудконтракт».

2. Фонду комунального майна міської ради (Дусь І. М.) передати за договором на господарське відання публічному акціонерному товариству по газопостачанню та газифікації «Чернігівгаз» (Ярова А. А.) підземні та надземні зовнішні  мережі газопостачання середнього тиску з встановленим регулятором тиску газу РДГ-25, які прокладені до будівлі стрілецького тиру по вулиці Жабинського, 15а.

3. Передати у господарське відання комунальному підприємству «Шляхо-будівельне підприємство» Чернігівської міської ради (Шкурат О. В.) ділянку вулиці Любченка (пробивка вулиці Любченка до проспекту Миру), протяжністю 103 м.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Кривенка В. Г.

 

 


Міський голова                                                                 О. В. Соколов


Заступник міського голови –
керуючий справами виконкому                                       С. Г. Віхров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!