Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 жовтня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

5 жовтня 2015 року                                                                                        № 257


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок 

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтями 29 та 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та надати містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки:

1.1. Приватному підприємству «Сандра С» для прибудови торгового приміщення до власного магазину по вул. Щорса, 54д на орендованій земельній ділянці.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

1.2. Приватному підприємству «Павер Групп» для прибудови торгового приміщення до власної будівлі охорони по вул. Щорса, 54б на орендованій земельній ділянці.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

1.3. … для прибудови вітрини до власного салону краси по вул. …..

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

1.4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Футбольний клуб «Динамо» для будівництва уніфікованого житла підвищеної комфортності серії «УСБ-2015» - багатоквартирного житлового будинку № 1 (будівельний номер) з об’єктами соціального призначення, господарськими приміщеннями в підвальному поверсі та автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі по вул. Стахановців, 18 на орендованій земельній ділянці.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста: 4% загальної кошторисної вартості будівництва житлового будинку; 10% загальної кошторисної вартості будівництва  нежитлових приміщень.

2. Внести зміни до пункту 2. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 3 липня 2013 року № 194 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок», а саме: останній абзац пункту  визнати таким, що втратив чинність.

3. Затвердити протокол № 9 засідання постійно діючої міжвідомчої комісії виконавчого комітету Чернігівської міської ради з розгляду питань, пов’язаних з відключенням квартир споживачів від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води від 1 жовтня 2015 року, що додається.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  Бережного В. М.

 

 


Міський голова                                                                                  О. В. Соколов


Заступник міського голови –
керуючий справами виконкому                                                         С. Г. Віхров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!