Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 жовтня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про погодження змін та доповнень до рішення міської ради від 26 грудня 2014 року “Про Програму підтримки громадських організацій м. Чернігова на 2015 рік” (46 сесія 6 скликання) зі змінами (50 сесія 6 скликання)"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

5 жовтня 2015 року                                                                                                 № 247


Про погодження змін та доповнень до
рішення міської ради від 26 грудня 2014 року
“Про Програму підтримки громадських організацій
м. Чернігова на 2015 рік” (46 сесія 6 скликання)
зі змінами (50 сесія 6 скликання)

 

Відповідно до пункту 1 частини "а" статті 27, пункту 1 частини 2 статті 52 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та з метою створення, удосконалення та утримання матеріальної бази шляхом фінансової підтримки у відповідності до нагальних потреб громадських організацій, які об'єднують інвалідів, ветеранів, багатодітні родини та громадян, які потрапили у скрутні життєві обставини, а також тих організацій, які надають безоплатну правову допомогу вразливим верствам населення міста та жертвам порушень прав людини, посилюють правові можливості громадян, виконавчий комітет міської ради  вирішив:

1. Погодити внесення змін та доповнень до абзацу першого розділу 4 та викласти його в новій редакції, внесення змін та доповнень до розділу 8, внесення змін до розділів 9, 20 Програми підтримки громадських організацій м. Чернігова на 2015 рік, затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 26 грудня 2014 року (46 сесія 6 скликання) зі змінами (50 сесія 6 скликання), згідно з додатком до цього рішення.

2. Відділу звернень громадян та соціальних питань міської ради (Васильєва С. Ю.) внести зміни до Програми підтримки громадських організацій м. Чернігова на 2015 рік на розгляд та затвердження міською радою.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Кухаря В. В.

 


Міський голова                                                         О. В. Соколов


Заступник міського голови-
керуючий справами виконкому                               С. Г. Віхров

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!