Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 вересня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова "


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

23 вересня 2015 року                                                                             № 243


Про пайову участь (внесок) замовників
(інвесторів) у створенні і розвитку
інженерно-транспортної та соціальної
інфраструктури міста Чернігова

 

Розглянувши клопотання юридичних та фізичних осіб, ураховуючи рекомендації постійно діючої комісії з розгляду питань пайової участі (внеску) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова при виконавчому комітеті Чернігівської міської ради (протокол від 21 вересня 2015 року № 9) та керуючись статтею  40, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 30, 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Положенням про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова, затвердженим рішенням Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року  (44 сесія 6 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:      

1. Не залучати  до пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста:

1.1. Товариство з обмеженою відповідальністю «С ЕНД С» (інвестор будівництва) до пайової участі у розвитку інфраструктури міста при будівництві багатоповерхового житлового будинку з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудованими приміщеннями комерційного призначення з автономним джерелом теплопостачання по вул. 50 років ВЛКСМ, 36 з виділенням черговості.

1.2. Національний архітектурно-історичний заповідник «Чернігів стародавній» до пайової участі у розвитку інфраструктури міста при коригуванні науково-проектної та кошторисної документації «Першочергові протиаварійні роботи (ліквідація аварійного стану) пам’ятки архітектури ХVІІ-ХVІІІ ст. (охор. № 813) Колегіуму у м. Чернігові» по вул. Преображенській, 1 на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні.

1.3. 8 навчальний центр Державної спеціальної служби транспорту до пайової участі у розвитку інфраструктури міста при реконструкції будівлі клубу для улаштування житлового будинку з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі по вул. Щорса, 18б.

2. Зарахувати дочірньому підприємству «УкрСіверБуд» закритого акціонерного товариства «ДСК» (інвестору будівництва) у рахунок пайової участі (внеску) до цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Чернігова при будівництві доступного житла – другої черги багатоквартирного житлового будинку (№ 7)  з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, улаштуванням в цокольному поверсі приміщень соціально-побутового призначення, господарських приміщень, спортивного залу на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні у першому мікрорайоні житлового району Масани по  вул. Незалежності, 12б вартість інженерних мереж, що знаходяться поза  межами земельної ділянки об’єкта будівництва: мереж газопостачання на суму 197 260 гривень;  електропостачання на суму 584 330 гривень;   водовідведення на суму 65 560 гривень;  теплопостачання на суму 65 560 гривень, які  передані у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова відповідно до рішень виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 22 червня 2015 року № 160 та від 21 квітня 2015 року № 106 «Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури».

3. Зарахувати дочірньому підприємству «УкрСіверБуд» закритого акціонерного товариства «ДСК» (інвестору будівництва) у рахунок пайової участі (внеску) до цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Чернігова при будівництві доступного житла – багатоквартирного житлового будинку (№ 14 – будівельна адреса) із автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі та розміщенням в підвальному поверсі господарських приміщень та поруч розташованими гаражами і паркомісцями як 1 черзі будівництва по вул. Красносільського, 85 вартість інженерних мереж, що знаходяться поза  межами земельної ділянки: мереж газопостачання на суму 31 345 гривень;  шафовий газорегуляторний пункт ШП 2М2 з пунктом обліку газу ПОГ Р-G65-8-0,6-4-У1 на суму 85 720 гривень, які  передані у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова відповідно до рішень виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 21 липня 2014 року № 216 та від 18 лютого 2015 № 52 «Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури».

4. Зарахувати дочірньому підприємству «УкрСіверБуд» закритого акціонерного товариства «ДСК» з суми перевищення витрат 11 227 826 гривень в рахунок пайової участі (внеску) до цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Чернігова кошти у розрахованому розмірі:

- 1 240 537 гривень при будівництві багатоквартирного житлового будинку № 2 (будівельний номер) з улаштуванням автономного джерела теплопостачання в кожній квартирі та художньої школи по вулиці 1-го Травня;

- 7 120  гривень при реконструкції власних нежитлових приміщень (квартири № 1 та № 2) для улаштування стоматологічного кабінету по вулиці Воїнів-інтернаціоналістів, 41 на орендованій земельній ділянці;

- 588 161 гривню при будівництві багатоповерхового житлового будинку № 6 (будівельний номер) з улаштуванням автономного джерела теплопостачання в кожній квартирі та закладу охорони здоров’я по вул. 1-го Травня на орендованій земельній ділянці;

- 946 411 гривень при будівництві багатоповерхового житлового будинку № 7 (будівельний номер) з улаштуванням автономного джерела теплопостачання в кожній квартирі та вбудовано-прибудованими об’єктами соціально-побутового призначення по вул. 1-го Травня на орендованій земельній ділянці;

- 1 650 605 гривень при будівництві багатоповерхових багатоквартирних житлових будинків з автономним джерелом теплопостачання у кожній квартирі та приміщеннями соціально-побутового призначення на першому та цокольному поверхах на розі вулиць Красносільського та Андрусенка у першому  мікрорайоні житлового району Масани на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні;

- 1 565 751 гривеню при будівництві багатоповерхового житлового будинку № 3 (будівельний номер) із улаштуванням автономного джерела теплопостачання в кожній квартирі та вбудовано-прибудованими об’єктами соціально-побутового призначення по вул. 1-го Травня на орендованій земельній ділянці;

  - 370 915 гривень при завершенні будівництва плавального басейну з спортивно-оздоровчим комплексом та автономним джерелом теплопостачання по вул. Савчука, 7д на власній земельній ділянці.

5. Відтермінувати товариству з обмеженою відповідальністю «Житлобудсервіс» (інвестору будівництва) сплату коштів пайової участі (внеску) на створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова при будівництві групи житлових будинків з об’єктами соціального призначення по просп. Перемоги, 119, на земельній ділянці, яка знаходиться  в постійному користуванні, з виділенням черговості, після введення  в експлуатацію п’ятої черги будівництва - до 15 грудня 2015 року.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Бережного В. М.

 

 


Міський голова                                                                             О. В. Соколов


Заступник міського голови -
керуючий справами виконкому                                                    С. Г. Віхров

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!