Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 вересня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про передачу житлових приміщень у власність громадян та скасування свідоцтва про право власності на житло"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

23 вересня 2015 року                                                                                                     № 231


Про передачу житлових приміщень
у власність громадян та скасування
свідоцтва про право власності на житло

 

Відповідно до пункту 6 статті 5 Закону України “Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків”, Закону України “Про приватизацію державного житлового фонду”, наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 16 грудня 2009 року № 396 “Про затвердження Положення про порядок передачі квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян”, статті 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, за пропозицією комісії Чернігівської міської ради із забезпечення реалізації житлових прав громадян, які мешкають у гуртожитках, розглянувши заяви громадян, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Дозволити передачу житлових приміщень у власність громадян, що зареєстровані та проживають у гуртожитках: по вулиці Генерала Бєлова, 8, проспекту Перемоги, 205, згідно з додатком.

2. Згідно з листом комунального підприємства «Чернігівське міжміське бюро технічної інвентаризації» Чернігівської обласної ради від 12 травня 2015 року № 1432  внести зміни до додатку до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 серпня 2014 року № 234 «Про передачу житлових приміщень у власність громадян» та скасувати свідоцтво про право власності на житло від 22 серпня 2014 року –

пункт 6 додатку викласти в наступній редакції: «Надати дозвіл на приватизацію   кімнати   № …   кв. № …   гуртожитку по вул. …, буд. № …, м.Чернігів, житловою площею … кв.м, та частини підсобних приміщень, які знаходяться у спільному користуванні, що в цілому складає … кв.м загальної площі (1/6 частина цієї квартири), у приватну власність на ім’я …».  

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миргородського М. М.

 

 


Міський голова                                                                                   О. В. Соколов


Заступник міського голови -
керуючий справами виконкому                                                          С. Г. Віхров

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!