Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 вересня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

23 вересня 2015 року                                                                                                  № 230


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

Виділити:

1.1. Комунальному підприємству «Телерадіоагенство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради згідно з їхнім листом від 11 вересня 2015 року № 91 –

кімнату   № …  у комунальній квартирі №… по вулиці …. Надати кімнаті статус гуртожитку.

1.2. Управлінню споживчого ринку та підприємництва Чернігівської міської ради згідно з їхнім листом від 5 серпня 2015 року № 247 –

двокімнатну квартиру № … по вулиці …, корпус …. Надати квартирі статус гуртожитку.

2. Дати дозвіл на повторне заселення:

2.1. За клопотанням 8 навчального центру Державної спеціальної служби транспорту службових квартир

2.1.1. По вулиці …

- однокімнатних квартир №№ …, …, …, …,

- двокімнатних квартир №№ …,…, …, ….

2.1.2. По вулиці …

- двокімнатних квартир №№ …, ….

2.1.3. По вулиці …

- двокімнатної квартири № ….

3. Змінити статус:

3.1. За клопотанням територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Деснянської районної у місті Чернігові ради

3.1.1. Однокімнатної, з частковими комунальними зручностями, житловою площею … кв.м, квартири № … по вулиці … з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній …, сім’я з двох осіб (вона, син).

3.2. За клопотанням 8 навчального центру Державної спеціальної служби транспорту

3.2.1. Службової  однокімнатної,  житловою площею … кв.м, квартири № …по вулиці …. Надати квартирі статус житлової.

3.3. За пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 15 вересня  2015 року

кімнаті № …, житловою площею … кв.м, комунальної квартири № … по вулиці …  надати статус соціального житла.

3.4. За клопотанням комунального підприємства «Новозаводське» Чернігівської міської ради

3.4.1. Двокімнатної, житловою площею …кв.м, квартири № … по проспекту … з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній …, сім’я з двох осіб (він, мати).

4. Поставити на квартирний облік:

4.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

4.1.1. …., одного, який мешкає у гуртожитку  по вулиці …. (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.2. …, сім’я  з двох осіб (він, дочка), який мешкає у гуртожитку по вулиці … (відсутність житла).  Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.3. …, сім’я  з двох осіб (він, дочка), який мешкає у гуртожитку по вулиці …, … (відсутність житла).  Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.4. …, сім’я з двох осіб (він, дочка), на квартирному обліку  у загальноміській черзі з 25 квітня 2000 року. Включити до першочергового списку  відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»  як учасника бойових дій.

4.1.5. …, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці … (відсутність житла). Включити до першочергового списку  згідно з підпунктом 5 пункту 44 «Правил обліку громадян…».

4.1.6. …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка),   який мешкає в однокімнатній, житловою площею … кв.м, квартирі № … по вулиці … (відсутність мінімального розміру  житлової площі).

4.1.7. …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), який мешкає у гуртожитку по вулиці … (відсутність  житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.8. …, одну,  яка мешкає  у однокімнатному  будинку  № …, житловою площею … кв.м, по вулиці …, де ще зареєстровано та  мешкає п’ять осіб (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку згідно зі статтею 119 Кодексу Цивільного захисту України. 

4.1.9. …, сім’я з двох осіб (він,  дружина), який мешкає у гуртожитку по вулиці … (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.10. …, одну,  яка мешкає у двокімнатній квартирі № 2, житловою площею … кв.м, приватного будинку по вулиці …, де ще зареєстровано та мешкає три  особи: мати, батько, бабуся (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку у відповідності зі статтею 22 Закону України «Про міліцію».

4.1.11. …, сім’я з двох осіб (він, дружина), який мешкає у приватизованій однокімнатній, житловою площею … кв.м, квартирі № …по проспекту …,  де ще зареєстровано та проживає мати дружини  (різностатевість). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.12. …, сім’я з двох осіб (він, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 квітня 2009 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.13. …, сім’я з двох осіб (вона, син - 2001 року народження), яка мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею … кв.м, квартирі № … по вулиці … (різностатевість).Включити до першочергового списку відповідно до статей 22, 23 Закону України «Про міліцію».

4.1.14. …, одного, який мешкає у двокімнатній, житловою площею … кв.м, квартирі № … по вулиці …, де ще зареєстровано та проживає  п’ять осіб: бабуся, дідусь, мати, дві сестри (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.15. …, одного, який мешкає у приватній двокімнатній, житловою площею … кв.м, квартирі № … по вулиці …, де ще зареєстровано та проживає три особи: батько, мати, сестра (різностатевість). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.16. …, одного, який мешкає  у  двох приватних кімнатах №№ …, …, житловою площею … кв.м, комунальної квартири № … по вулиці …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: мати, брат (згідно з пунктом 14 «Правил обліку громадян…»). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.17. …, одного, який мешкає у двох кімнатах, житловою площею … кв.м, комунальної квартири № … по вулиці …, корпус …, де ще зареєстровано та проживає батько (згідно з пунктом 14 «Правил обліку громадян…»). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.18. …, сім’я з двох осіб (він, дочка), який мешкає у гуртожитку по вулиці … (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.19. …, одного, який мешкає у приватизованій однокімнатній, житловою площею … кв.м, квартирі № … по вулиці …, де ще зареєстровано та проживає мати (різностатевість).  Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.2. Включити до позачергового списку:

4.2.1. …,  сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка),   на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 листопада 2012 року. Включити до списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія).

4.2.2. …, сім’я  з семи осіб (вона, чоловік, два сини, три дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку як багатодітна сім’я  з 17 грудня 2007 року. На підставі поданої заяви  включити до позачергового списку як сім’ю,  що виховує п’ять і більше дітей.

4.2.3. …, 1992 року народження, одну, як дитину,  що позбавлена  батьківського піклування, яка мешкає  по вулиці… (відсутність житла).

4.2.4. …,   сім’я   з  двох  осіб (вона, син – 1989 року народження), яка мешкає у приватизованій однокімнатній, житловою площею … кв.м, квартирі № … по проспекту … (різностатевість). Включити до списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

5. Внести зміни до складу сім’ї:

5.1. …, сім’я  із чотирьох осіб (вона, син,  дочка, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 25 квітня 2000 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: …, сім’я з двох осіб (вона, дочка)  та сина – …, сім’я з двох осіб (він, дочка), залишити у загальноміській черзі з 25 квітня 2000 року.

5.2. …, сім’я  із шести осіб (вона, чоловік, два сини,  дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку як багатодітна сім’я  з 17 грудня 2007 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї  дочку ….

5.3. …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 жовтня 2009 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука ….

5.4. …, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 травня 1989 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: …, одну та сина – …, одного, залишити в загальноміській черзі з  17 травня 1989 року.

5.5. …,  сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з  20 червня 2013 року. На підставі  поданої заяви включити до складу сім’ї сина  

5.6. …, сім’я з  чотирьох осіб (вона, два сини, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 червня 1992 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука  ….

5.7. …, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, син, дочка, онука), на квартирному обліку у позачерговому списку переселенців із радіоактивно забрудненої зони з  21 лютого 1994 року. На підставі поданої заяви виключити із складу сім’ї дочку.

5.8. …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка),    на квартирному обліку   у   позачерговому списку як сирота з 11 січня 1991 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука  ….

5.9. …, однієї, на квартирному обліку у позачерговому списку як сирота з 16 квітня 1990 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї: чоловіка, дочку, двох синів.

5.10. …, сім’я з  чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку  у позачерговому списку переселенців із радіоактивно забрудненої зони з 20 травня 1991 року. На підставі поданої заяви виключити із складу сім’ї сина.

6. Виключити з першочергового списку як таких, що втратили пільгу:

6.1. …, сім’я  із шести осіб (вона, чоловік, два сини, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку як багатодітна сім’я з 17 грудня 2007 року.

6.2. …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку  з  21 червня 2010 року.

7. Зняти з квартирного обліку як таку, що покращила житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

7.1. …, сім’я з п’яти осіб (вона, дві дочки, син,  онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 18 лютого 1986 року.

8. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери:

8.1. Військової частини Т0500 -

… на службову двокімнатну, житловою площею … кв.м, квартиру № … по вулиці … на сім’ю з трьох осіб (він, дочка, мати). Проживали у службовій однокімнатній, житловою площею … кв.м, квартирі №…  по вулиці ….

9. Виділити житло громадянам, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Чернігівської міської ради, і видати ордери –

…  на  кімнату № …, житловою площею … кв.м, комунальної  квартири № … по вулиці …, що має статус соціального житла, одній, без зняття з квартирного обліку. На квартирному обліку з 20 вересня 2006 року у загальноміській черзі за № 3380 та першочерговому списку згідно з медичним висновком за № 817. Квартира надається за пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 15 вересня  2015 року. Проживала у гуртожитку ….

10. Згідно   з   поданою   заявою   продовжити    термін     проживання   до

23 вересня  2016 року  –

…, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), у квартирі № …  по   вулиці …, яка постраждала від пожежі по вулиці ....

11. Скасувати:

11.1. Підпункт 2.8.1 пункту 2 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 21 квітня 2015 року № 91 щодо включення до фонду житла для тимчасового проживання кімнати №… по вулиці ….

11.2. Підпункт 8.1 пункту 8 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 21 квітня 2015 року № 91 щодо … кімнати № … по вулиці …  на сім’ю з трьох осіб (вона, дві дочки), тимчасово, на один рік, на час ремонту будинку, постраждалого від пожежі по вулиці ….

12. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миргородського М. М.

 

 


Міський голова                                                                                        О. В. Соколов


Заступник міського голови -
керуючий справами виконкому                                                               С. Г. Віхров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!