Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 вересня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про хід виконання Програми підтримки громадських організацій м. Чернігова на 2015 рік"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я 

 

23 вересня 2015 року                                                                                               № 228 


Про хід виконання Програми
підтримки громадських  організацій
м. Чернігова на 2015 рік 

 

Відповідно до підпункту 1 частини "а" статті 27 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", заслухавши  інформацію начальника відділу звернень громадян та соціальних питань міської ради Васильєвої С.Ю. про хід виконання Програми підтримки громадських організацій м. Чернігова на 2015 рік (далі - Програма), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Відділу звернень громадян та соціальних питань (Васильєва С.Ю.) продовжити здійснювати аналіз виконання заходів Програми на 2015 рік.

2. Відділу зв'язків з громадськістю (Кравченко М.О.) підготувати проект Програми підтримки громадських організацій м. Чернігова на 2016 рік і внести його на розгляд виконавчого комітету міської ради у листопаді 2015 року.

3. Для підготовки проекту Програми підтримки громадських організацій м. Чернігова на 2016 рік рекомендувати керівникам громадських організацій, які опікуються інвалідами, ветеранами та багатодітними родинами у м. Чернігові, до 20 жовтня 2015 року надати свої пропозиції до відділу зв'язків з громадськістю (Кравченко М.О.)

4. Відділу зв'язків з громадськістю ( Кравченко М.О.) та комунальному підприємству "Редакція Чернігівської міської газети "Чернігівські відомості" Чернігівської міської ради (Мокроусова І.М.) забезпечити оприлюднення цього рішення.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Кухаря В.В.

 


Міський голова                                                                О. В. Соколов


Заступник міського голови-
керуючий справами виконкому                                       С. Г. Віхров

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!