Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 серпня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів''

   

УКРАЇНА 

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

18 серпня 2015 року                                                                                               № 201

 
Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Розподілити згідно з листом 8 Навчального центру Державної спеціальної  служби  транспорту  Міністерства   інфраструктури   України від 3 серпня 2015 року № 997 48-квартирний житловий будинок по вулиці Щорса, 18-Б

1.1. Адміністрації державної спеціалізованої служби транспорту

однокімнатні квартири №№ …;

двокімнатні квартири №№ ...

1.2. Військовій частині Т0500

- однокімнатні квартири №№ …;

- двокімнатні квартири №№ …

Квартирам №№ … надати статус службових.

2. Виділити згідно зі статтею 54 Житлового кодексу України

…, сім’я з п’яти  осіб (вона, син, невістка, онук, онука),  кімнату №…, житловою площею 10,2 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці   …, …, корпус ...   Проживали  у  двох кімнатах, житловою площею 34,2  кв.м, цієї ж квартири.

3. Змінити статус:

3.1. За клопотанням управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області

службової двокімнатної, житловою площею 30,1 кв.м, квартири № … по вулиці …, ... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка).

4. Поставити на квартирний облік:

4.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

4.1.1…., сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка),   на квартирному обліку   у   загальноміській   черзі   з 15 жовтня 1990 року та першочерговому списку за пільгою дружини – учителя загальноосвітньої школи, з 18 серпня 2008 року. На підставі поданої заяви змінити підстави перебування у першочерговому списку, замінивши пільгу дружини – учителя загальноосвітньої школи на пільгу учасника бойових дій відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», залишивши у першочерговому списку з дати подачі заяви -  28 травня 2015 року. 

4.1.2. …, одного, який мешкає у кімнаті № …, житловою площею 15,9 кв.м, комунальної квартири № …по …, …, де ще зареєстровано та проживають: батько, матір, брат (відсутність мінімального розміру житлової площі).

4.1.3. …, сім’я з двох осіб (він, матір), який мешкає в однокімнатній, житловою площею 11,4 кв.м, квартирі № … по вулиці …, …, де ще зареєстровано та проживає батько (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.4. …, одного, який мешкає у кімнаті № …, житловою площею 15,9 кв.м, комунальної квартири № … по …, …, де ще зареєстровано та проживають: батько, матір, брат (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.5. …, сім’я з трьох осіб (він, дочка, син), який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 17,3 кв.м, квартирі № … по вулиці …, …, де ще зареєстровано та проживають: батько, матір, брат (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.6. …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки),   який   мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 17,2 кв.м, квартирі № … по вулиці Н…, … (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.7. …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), який мешкає у трьох приватних кімнатах №№ …, житловою площею 29,1 кв.м, комунальної квартири № …по вулиці …, …, згідно з пунктом 14 «Правил обліку громадян…». Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.8. …, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, син, дочка, онук), на квартирному   обліку  у загальноміській черзі з 5 лютого 1985 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку за пільгою сина – …, учасника бойових дій.

4.1.9…, одного, який мешкає у комунальній, житловою площею 12,2 кв.м, квартирі № … по вулиці …, …, де ще зареєстровано і проживають батьки (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.10. …, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 червня 1999 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку за пільгою сина – … – учасника бойових дій.

4.1.11.   …,   сім’я з трьох осіб (вона, син – 2003 року народження, підопічний – 2006 року народження), яка мешкає у приватній двокімнатній, житловою площею 30,5 кв.м, квартирі № … по вулиці …, …, де ще зареєстровано і проживає брат, який за станом здоров’я не може проживати в одній кімнаті з членами своєї сім’ї, згідно з підпунктом 3 пункту 13 «Правил обліку громадян...». Включити до першочергового списку відповідно до статті 45 Житлового кодексу Української РСР як сім’ю, що виховує дітей-інвалідів.

4.1.12. …, одного, яка мешкає у приватній двокімнатній, житловою площею 30,5 кв.м, квартирі № …по вулиці …, …, де ще зареєстровано і проживають: сестра, племінник – 2003 року народження, підопічний сестри – 2006 року народження, згідно з підпунктом 3 пункту 13 «Правил обліку громадян...» (за станом здоров’я не може проживати в одній кімнаті з членами своєї сім’ї).

4.1.13. …, сім’я з двох осіб (вона, дочка), яка мешкає у приватній кімнаті № …, житловою площею 9,8 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці …, … (відсутність мінімального розміру житлової площі).

4.1.14. …, одного, який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 16,9 кв.м, квартирі № …по …, …, де ще зареєстровано та проживають батьки (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.15. …, сім’я з двох осіб (він, матір), який мешкає у приватній двокімнатній, житловою площею 27,5 кв.м, квартирі № … по вулиці …, 5, де ще зареєстровано і проживають: батько, брат, племінниця. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.16. …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), який мешкає у приватній двокімнатній, житловою площею 29,5 кв.м, квартирі № … по вулиці …, …, де ще зареєстровано і проживають: тесть, теща, брат дружини (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.17. …, сім’я з двох осіб (він, син), який мешкає в однокімнатній, житловою площею 15,3 кв.м, квартирі № … по вулиці …, …, де ще зареєстровано і проживає колишня дружина (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.18. …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка – 2004 року народження), який мешкає у приватній трикімнатній, житловою площею 38,4 кв.м, квартирі № … по проспекту …, …, де ще зареєстровано та проживають: батько, матір, брат – 1974 року народження (різностатевість). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.19. …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), який мешкає у гуртожитку по вулиці …, …, кімната № … (відсутність житла).

4.1.20. …, одного, який мешкає в одно-кімнатній, житловою площею 14,4 кв.м, квартирі № … по вулиці …, …,  де ще зареєстровано та проживають батьки та брат (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6,12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.21. …, одного, який мешкає у двокімнатній,  житловою площею 21,4 кв.м,  квартирі № … по вулиці …, …, де ще зареєстровані та проживають батьки та сестра (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.22.  …, одного, який мешкає  у кімнатах № …, житловою площею 24,7 кв.м, комунальної квартири № … по проспекту …, …, де ще зареєстровано чотири особи. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.23. …, одну, яка мешкає у приватному чотирикімнатному будинку, житловою площею 44,8 кв.м, по вулиці …, …, де ще зареєстровано та проживає вісім осіб (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку на підставі статей 22, 23 Закону України «Про міліцію».

4.1.24.  …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка),   який   мешкає у двокімнатній, житловою площею 28,8 кв.м, квартирі № … по вулиці …, …, де ще зареєстровані та проживають батьки (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.25. …, одного, який мешкає у гуртожитку по вулиці …,… (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.2. Включити до позачергового списку:

4.2.1. …, одного, який мешкає у двокімнатній,  без комунальних зручностей,  квартирі № …, житловою площею 35,6 кв.м, по вулиці …, …, де ще зареєстровано батьків. Включити до списку інвалідів війни  та сімей загиблих військовослужбовців.

4.2.2. …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 22 грудня 2014 року та у першочерговому списку як  учасник бойових дій з 19 травня 2015 року. У зв’язку з отриманням інвалідності, пов’язаної з виконанням обов’язків військової  служби, та на підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

4.2.3. …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син,  дочка),  на квартирному   обліку  у  загальноміській   черзі   з 21 лютого 2005 року та у першочерговому списку як учасник бойових дій у зарубіжних країнах з цього ж часу. У зв’язку з отриманням інвалідності, пов’язаної з виконанням обов’язків військової  служби, та на підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

4.2.4. …, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), яка мешкає за договором піднайму по вулиці …, … (відсутність житла). Включити до списку інвалідів війни та сімей загиблих військово-службовців.

5. Внести зміни до складу сім’ї:

5.1. …, сім’я з трьох осіб (вона, син, невістка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 грудня 2009 року та у першочерговому списку згідно з медичним висновком невістки з 22 лютого 2011 року. У зв’язку з народженням онука – … та на підставі поданої заяви включити його до складу сім’ї.

5.2. …, сім’я з п’яти осіб (вона, дві дочки, син, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як багатодітна сім’я з 18 березня 1991 року. У зв’язку з її смертю та на підставі поданої заяви перевести квартирну справу відповідно до пункту 29 «Правил обліку громадян...» на дочку – …, складом сім’ї з чотирьох осіб: вона, сестра – …, брат – …, дочка – …, виключивши зі складу сім’ї …

5.3. …, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 29 грудня 2008 року.  У зв’язку з розірванням  шлюбу та на підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: …, одну, та …. Залишити у загальноміській черзі з 21 квітня 2009 року   та включити до складу сім’ї дочку  - ...

6. Виключити з першочергового списку як таких, що втратили пільгу:

…, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 грудня 2014 року та у першочерговому списку як учасник бойових дій з 19 травня 2015 року.

…, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка),  на квартирному обліку   у   загальноміській  черзі   з   21 лютого 2005 року та у першочерговому списку як учасник бойових дій у зарубіжних країнах з цього ж часу.

7. Відповідно до пункту 14. Порядку здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2012 року № 343, та згідно з листом управління капітального   будівництва  Чернігівської обласної державної адміністрації від 21 липня 2015 року № 04-17/1019 зняти з квартирного обліку як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

7.1. …, сім’я з чотирьох осіб (вона, батько – …, два сини: …), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 квітня 2013 року.

8. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери:

по вулиці Щорса, 18-Б

8.1. Адміністрації державної спеціалізованої служби транспорту

8.1.1. … на однокімнатну, житловою площею 17,1 кв.м, квартиру № …, одному, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 18 листопада 1993 року  за № 8. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживав у …  в  двокімнатній, житловою площею 25,4 кв.м, квартирі № …  по …, …, де залишається сім’я із трьох осіб.

8.1.2. … на двокімнатну, житловою площею 36,5 кв.м, квартиру № … на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), зі зняттям   з   квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 24 січня 1995 року  за № 13. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у місті …, вул…. – гуртожиток військової частини.

8.1.3. …  на двокімнатну, житловою площею 36,1 кв.м, квартиру № … на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, дочка), зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 3 березня 1995  року  за № 19. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у … по вулиці .. – гуртожиток військової частини.

8.1.4. … на двокімнатну, житловою площею 38,9 кв.м, квартиру № … на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, дочка), зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 3 березня 1995 року за  № 22. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у …по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.1.5. … на двокімнатну, житловою площею 36,2 кв.м, квартиру № … на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син), зі зняттям з квартирного обліку.   На черзі   на   загальних підставах з 3 березня 1995 року за  № 24. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у … по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.1.6. … на двокімнатну, житловою площею 38,0 кв.м, квартиру № … на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, дочка), зі зняттям з квартирного   обліку. На черзі на загальних підставах з 3 березня 1995  року за  № 26. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у … по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.1.7. … на двокімнатну, житловою площею 38,8 кв.м, квартиру № … на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, два сини),   зі   зняттям   з   квартирного обліку.   На черзі на загальних підставах з 1 серпня 1995 року за  № 31. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у … по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.1.8. …   на   однокімнатну,  житловою площею 24,4 кв.м, квартиру № …, одному, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 14 серпня 1996 року за  № 32. Згідно зі списком попереду   претендентів немає. Проживав у … по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.1.9. … на двокімнатну, житловою площею 27,6 кв.м, квартиру № … на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, дочка), зі зняттям  з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 18 березня 1997  року за № 33. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у … по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.1.10. …на однокімнатну, житловою площею 19,1 кв.м, квартиру № …, одному, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 27 липня 1999 року за № 38. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживав у … по вулиці …5 – гуртожиток військової частини.

8.1.11. … на двокімнатну, житловою площею 38,1 кв.м, квартиру № … на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка),   зі зняттям   з   квартирного обліку. На черзі  на загальних підставах з 5 серпня 1999 року за  № 39. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у … по вулиці …– гуртожиток військової частини.

8.1.12…. на однокімнатну, житловою площею 23,0 кв.м, квартиру № …, одному, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 6 жовтня 1999 року за  № 41. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживав у … по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.1.13. …на двокімнатну, житловою площею 36,1 кв.м, квартиру № … на сім’ю з двох осіб (він, мати), зі зняттям з квартирного   обліку. На черзі на загальних підставах з 8 серпня 2000 року за  № 43. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у … по вулиці …– гуртожиток військової частини.

8.1.14. … на однокімнатну, житловою площею 17,3 кв.м, квартиру № …, одному, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 27 липня 2001 року за  № 49. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживав у … в однокімнатній, житловою площею 18,8 кв.м,  квартирі № … по вулиці …, де залишається сім’я із двох осіб.

8.1.15. … на двокімнатну, житловою площею 38,2 кв.м, квартиру № … на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка),   зі   зняттям  з  квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 30 листопада 2001 року за  № 50. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у … по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.1.16. … на двокімнатну, житловою площею 38,1 кв.м, квартиру № … на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, дочка), зі зняттям   з   квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 4 квітня 2002 року за  № 51. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у … по вулиці …  – гуртожиток військової частини.

8.1.17. … на двокімнатну, житловою площею 31,0 кв.м, квартиру № … на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син), зі зняттям  з  квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 24 грудня 2002 року за  № 54. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у … по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.1.18. …  на однокімнатну, житловою площею 24,1 кв.м, квартиру № …, одному, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 21 лютого 2003 року  за № 57. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у … по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.2. Військової частини Т0500

8.2.1. … на двокімнатну, житловою площею 25,8 кв.м, квартиру № … на сім’ю з двох осіб (він, дочка – 1996 року народження), зі зняттям з квартирного обліку. На черзі з 12 березня 2007 року у позачерговому списку за № 1. Проживали по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.2.2. … на однокімнатну, житловою площею 24,4 кв.м,   квартиру   № …, одному, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі з 26 квітня 2011 року у позачерговому списку за № 3. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживав по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.2.3. … на однокімнатну, житловою площею 24,2 кв.м, квартиру № …, одному, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі з 3 квітня 2014  року у позачерговому списку за № 5. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживав  по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.2.4. … на однокімнатну, житловою площею 24,7 кв.м, квартиру № …, одному, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі з 3 квітня 2014  року у позачерговому списку за № 6. Проживав  по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.2.5. … на однокімнатну, житловою площею 19,6 кв.м, квартиру № …, одному, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі з 3 квітня 2014  року у позачерговому списку за № 7. Проживав  по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.2.6. … на двокімнатну, житловою площею 35,2 кв.м, квартиру № … на сім’ю з трьох осіб (він, дочка, син), зі зняттям з квартирного обліку. На черзі з 31 травня 2006 року у першочерговому  списку за № 2. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали  у службовій двокімнатній, житловою площею 28,0 кв.м, квартирі № … по вулиці …, де залишається проживати колишня дружина з сином.

8.2.7. … на двокімнатну, житловою площею 31,6 кв.м, квартиру № … на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, дочка), зі зняттям з квартирного обліку.   На черзі на загальних підставах з 6 січня 2001  року за № 5. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у службовій двокімнатній, житловою площею 22,8 кв.м, квартирі № …  по вулиці ….

8.2.8. … на двокімнатну, житловою площею 32,0 кв.м, квартиру № … на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син), зі зняттям   з  квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 15 березня 2001   року за № 6. Проживали у службовій  двокімнатній, житловою площею 30,2 кв.м, квартирі № … по вулиці ….

8.2.9. …  на двокімнатну, житловою площею 37,3 кв.м, квартиру № … на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син), зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 10 квітня 2001   року за № 7. Проживали у службовій двокімнатній, житловою площею 25,3 кв.м, квартирі № … по вулиці …

8.2.10. … на двокімнатну, житловою площею 25,9 кв.м, квартиру № …  на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син), зі зняттям з квартирного   обліку.   На черзі  на загальних підставах з 12 липня 2001 року за № 9. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживав  у службовій двокімнатній, житловою площею 24,8 кв.м, квартирі № … по вулиці …

8.2.11. … на двокімнатну, житловою площею 29,0 кв.м, квартиру № … на сім’ю з двох осіб (вона, батько), зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 19 березня 2002  року за № 12. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у службовій двокімнатній, житловою площею 25,2 кв.м, квартирі № …по вулиці ….

8.2.12. … на двокімнатну, житловою площею 40,6 кв.м, квартиру № … на сім’ю з чотирьох осіб (вона, дві дочки, син),   зі  зняттям  з   квартирного обліку.  На черзі на загальних підставах з 25 листопада 2002 року за № 16. Згідно зі списком попереду претендентів немає.   Проживали   в однокімнатній, житловою площею 15,3 кв.м, квартирі № …  по проспекту …, де залишається мати.

8.2.13. … на двокімнатну, житловою площею 28,2 кв.м, квартиру № … на сім’ю з трьох осіб (він, дві дочки),   зі   зняттям   з   квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 29 листопада 2002  року за № 17. Проживали у двокімнатній, житловою площею 29,1 кв.м, квартирі № …  по вулиці …, де залишаються проживати батьки.

8.2.14. … на однокімнатну, житловою площею 25,5 кв.м, квартиру № … на сім’ю з двох осіб (він, дружина), зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 20 березня 2003  року за № 20. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у службовій  однокімнатній, житловою площею 18,8 кв.м, квартирі № … по вулиці Щорса, ….

8.2.15. … на двокімнатну, житловою площею 25,0 кв.м, квартиру № … на сім’ю з двох осіб (він, дочка – 1999 року народження), зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 8 липня 2003  року за № 22. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у службовій однокімнатній, житловою площею 12,4 кв.м, квартирі № …  по вулиці ….

8.2.16. … на двокімнатну, житловою площею 29,9 кв.м, квартиру № … на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, мати), зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 21 листопада  2003  року за № 24. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у службовій однокімнатній, житловою площею 24,1 кв.м, квартирі № …  по вулиці ….

8.2.17. … на двокімнатну, житловою площею 27,6 кв.м, квартиру № … на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син), зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 21 листопада 2003  року за № 25. Проживали по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.2.18. … на двокімнатну, житловою площею 25,5 кв.м, квартиру № … на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, дочка), зі зняттям   з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 22 березня 2004 року за № 28. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали у двокімнатній, житловою площею 27,0 кв.м, квартирі № …  по  проспекту …, де залишаються батьки.

8.2.19. … на однокімнатну, житловою площею 15,8 кв.м, квартиру № …, одному, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 10 квітня 2008  року за № 77. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживав по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.2.20. … на двокімнатну, житловою площею 24,8 кв.м, квартиру № … на сім’ю з двох осіб (він, дочка – 2002 року народження), зі зняттям з квартирного обліку. На черзі на загальних підставах з 25 грудня 2013 року за № 132. Згідно зі списком попереду претендентів немає. Проживали по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.2.21. … на службову однокімнатну, житловою площею 24,8 кв.м, квартиру № …  на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, син). Проживали  по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.2.22. … на службову однокімнатну, житловою площею 24,4 кв.м, квартиру № …  на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, дочка). Проживали по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.2.23. … на службову однокімнатну, житловою площею 23,4 кв.м, квартиру № …  на сім’ю з двох осіб (він, дружина). Проживав  по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.2.24. … на службову однокімнатну, житловою площею 25,7 кв.м, квартиру № …, одному. Проживав  по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.2.25. … на службову двокімнатну, житловою площею 36,4 кв.м, квартиру № … на сім’ю з чотирьох  осіб (він, дружина, два сини). Проживали у службовій однокімнатній, житловою площею 36,1 кв.м, квартирі № …  по вулиці ….

8.2.26. … на службову однокімнатну, житловою площею 23,7 кв.м, квартиру № …  на сім’ю з двох осіб (він, дружина). Проживали  по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.2.27. … на службову однокімнатну, житловою площею 19,5 кв.м, квартиру № …, одному. Проживав  по вулиці … – гуртожиток військової частини.

8.2.28. … на службову двокімнатну, житловою площею 35,8  кв.м, квартиру № …  на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, син, батько). Проживали  у службовій двокімнатній, житловою площею 27,5 кв.м, квартирі № … по вулиці ….

8.2.29. … на службову двокімнатну, житловою площею 38,7 кв.м, квартиру № …  на сім’ю з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, теща). Проживали  у службовій двокімнатній, житловою площею 29,0 кв.м, квартирі № … по вулиці ….

9. На часткову зміну:

9.1. Підпункт 2.1.1 пункту 2 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20 липня 2015 року № 171 викласти в наступній редакції: «…, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 червня 2000 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій, включивши до складу сім’ї сина – …».

9.2. Підпункт 2.1.6 пункту 2 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20 липня 2015 року № 171 викласти в наступній редакції: «…, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 14 серпня 2006 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій».

9.3. Абзац 10 підпункту 5.1. пункту 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 квітня 2005 року № 64 щодо постановки на квартирний облік … доповнити реченням такого змісту: «Включити до першочергового списку відповідно до підпункту 13 пункту 44 «Правил обліку громадян...» як вчителя загальноосвітньої школи з часу прийняття цього рішення».

10. Скасувати підпункт 12.3 пункту 12 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20 жовтня 2008 року.

11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миргородського М. М.

 

 

Секретар міської ради                                                                                            В. В. Кухар 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!