Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 серпня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про погодження проекту Програми підтримки та розвитку комунальних підприємств міста Чернігова на 2015 рік''

  

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

18 серпня 2015 року                                                                                               № 208

 
Про погодження проекту
Програми підтримки та розвитку
комунальних підприємств
міста  Чернігова на 2015 рік

 

 

Відповідно до пункту 1  частини “а” статті 27 та підпункту 1 частини 2 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши пропозицію управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради  щодо поліпшення фінансового стану комунальних підприємств «Новозаводське», «Деснянське», «ЖЕК-10», «ЖЕК-13», «АТП-2528» Чернігівської міської ради, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Погодити проект Програми підтримки та розвитку комунальних підприємств міста Чернігова на 2015 рік (далі Програма), що додається.

2. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Луценко Г. П.) спільно з постійною комісією міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку (Шкурат О. В.) внести проект Програми підтримки та розвитку комунальних підприємств міста Чернігова на 2015 рік на розгляд та затвердження Чернігівської міської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Кривенка В. Г.

 

 

Секретар міської ради                                                                                            В. В. Кухар

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!