Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 липня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів''

  

УКРАЇНА 

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

20 липня 2015 року                                                                                                                      № 171

 

 
Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Змінити статус:

1.1. За клопотанням комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради

службової двокімнатної, житловою площею 29,6 кв.м, квартири № … по вулиці …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованою та проживаючою у ній …, сім’я з двох осіб (вона, син – 1984 року народження).

1.2. За клопотанням Чернігівської дирекції українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта»

службової двокімнатної, житловою площею 26,6 кв.м, квартири №… по вулиці … корпус…. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній …, сім’я з двох осіб (вона, син – 1978 року народження).

2. Поставити на квартирний облік:

2.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

2.1.1. …, сім’я з двох осіб (він, син), який мешкає у приватній кімнаті № …, житловою площею 16,7 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці … згідно з пунктом 14 «Правил обліку громадян…». Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

2.1.2. …, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 23 травня 2005 року, один. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

2.1.3. …, одного, який мешкає у кімнаті № …, житловою площею 17,3 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці …, де ще зареєстровано та проживають: матір і брат (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

2.1.4. …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка),  який  мешкає  в однокімнатній,   житловою площею 17,4 кв.м, комунальній квартирі № … по вулиці … (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку відповідно до статті 22 Закону України «Про міліцію».

2.1.5. …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 квітня 2012 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

2.1.6. …, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 14 жовтня 2006 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

2.1.7. …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 14,9 кв.м, квартирі № … по вулиці … (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

2.1.8. …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка дружини, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 28 січня 2015 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

2.1.9. …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), який зареєстрований у гуртожитку по вулиці … (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

2.1.10. …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син),   який  мешкає  у приватній двокімнатній, житловою площею 20,5 кв.м, комунальній квартирі № … по вулиці …, де ще зареєстровано та проживає матір (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

2.1.11. …, одну, яка мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 20,0 кв.м, квартирі № … по вулиці …, корпус …1, де ще зареєстровано та проживає батько (різностатевість).

2.2. Включити до позачергового списку:

2.2.1. …, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 травня 1998 року. Включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців відповідно до статей 10, 15 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

2.2.2. …, сім’я з двох осіб (він, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 квітня 2015 року.  Включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців відповідно до статей 7, 13 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

2.2.3. …, сім’я з  трьох осіб (він, дружина,   син   дружини), який мешкає у двокімнатній,  житловою площею 22,6 кв.м, квартирі № … по вулиці …, де ще зареєстровано та проживає три особи: батьки дружини та сестра дружини (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

3. Відмовити у постановці на квартирний облік відповідно до пункту 15 «Правил обліку громадян...» …, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), яка тимчасово перебуває у Чернігівському центрі соціальної адаптації бездомних та безпритульних по вулиці ….

4. Внести зміни до складу сім’ї:

4.1. …, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 23 травня 2005 року. На підставі поданої заяви та у зв’язку із розірванням шлюбу виключити зі складу сім’ї колишнього чоловіка – …, який виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту. Перевести квартирну справу на сина – …, одного, виключивши зі складу сім’ї …, яка забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами.

4.2. …, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 травня 1998 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишнього чоловіка – …, шлюб із яким розірвано, та сина – …, який загинув під час виконання обов’язків військової служби в зоні проведення антитерористичної операції.

4.3. …, сім’я з двох осіб (вона, син – …, 2005 року народження), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 листопада 2008 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї чоловіка – … та двох синів: …, 2013 року народження, і …, 2014 року народження. Включити до першочергового списку як багатодітну сім’ю відповідно до підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…».

 

4.4. …, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 лютого 2013 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дружину – … та дочку – ….

4.5. …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку відповідно до статті 22 Закону України «Про міліцію» з 17 вересня 2007 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – ….

4.6. …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, невістка),  на квартирному обліку у позачерговому списку осіб,  постраждалих внаслідок Чорнобильської  катастрофи (1 категорія), з 22 грудня 2014 року. У зв’язку з народженням онука та на підставі поданої заяви включити його  до складу сім’ї.

4.7. …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син),  на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків  аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 20 липня 1998 року. На підставі поданої заяви розділити квартирну справу на: …, сім’я з двох осіб (він, дружина), залишивши  у позачерговому списку,  та …, одного, перевести до загальноміської черги з 20 липня 1998 року та включити до першочергового списку як учасника бойових дій відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

4.8. …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 17 грудня 2007 року. На  підставі поданої заяви виключити із складу сім’ї дружину та сина.

5. Зняти з квартирного обліку

5.1. Як таку, що померла –

…, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку   інвалідів   війни  та  сімей  загиблих військовослужбовців з 16 серпня 2010 року.

5.2. На підставі поданої заяви –

…, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 вересня 1994 року.

6. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

6.1. Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту

На  квартирний   облік   на   загальних підставах з 14 травня 1990 року до

15 січня 2015 року зараховано сім сімей.

6.2. Головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області

На   квартирний   облік   на   загальних  підставах  з 4 лютого 1999 року до 12 березня 2012 року зараховано 19 сімей, з яких: одна сім’я – до позачергового списку та дві сім’ї – до першочергового списку.

У зв’язку з відсутністю у квартирних справах поновлених довідок тимчасово   не затверджувати на обліку сім'ї  … та ….

7. На часткову зміну:

Пункт  7  рішення виконавчого комітету Чернігівської  міської ради від 22 червня 2015 року  № 139 слід читати: «…» замість помилково записаного: «…».

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миргородського М. М.



Міський голова                                                                                                               О. В. Соколов

 

 

Заступник міського голови -
   керуючий справами виконкому                                                                                      С. Г. Віхров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!