Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 липня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про видалення зелених насаджень''

       

УКРАЇНА 

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

22 червня 2015 року                                                                               № 154

 
Про видалення зелених
насаджень


Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» і Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2006 року № 1045, рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20 липня 2010 року № 166  «Про визначення відновної вартості зелених насаджень для міста Чернігова» виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Дозволити знести:

1.1. Публічному акціонерному товариству «Укрнафта»  по вулиці Київське шосе, 3 – п’ять дерев, згідно з актом обстеження зелених насаджень від 25 травня 2015 року, у зв’язку з будівництвом ПЛ-10 кВ, КЛ-10 кВ, КТП 10/04 кВ (зовнішнє електропостачання автомобільної заправної станції 25/001), зі сплатою відновної вартості в сумі 7 799 гривень 10 копійок.

1.2. Панасенко Юлії Юріївні по вулиці Менделєєва, 5 – сім дерев, згідно з актом обстеження зелених насаджень від 5 червня 2015 року, у зв’язку з будівництвом багатоповерхового житлового будинку з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі та вбудованими приміщеннями для розміщення магазину продовольчих товарів з автономним джерелом теплопостачання на орендованій земельній ділянці (друга черга), зі сплатою відновної вартості в сумі 7 722 гривні 52 копійки.

1.3. Фізичній особі-підприємцю Чижевському Олександру Миколайовичу по вулиці П’ятницька, 50 – три дерева, згідно з актом обстеження зелених насаджень від 8 червня 2015 року, у зв’язку з реконструкцією громадської вбиральні зі збереженням її профілю та надбудовою адміністративно-торгових приміщень на орендованій земельній ділянці,  зі сплатою відновної вартості в сумі 4 769 гривень 56 копійок.

2. Списати з балансу комунального підприємства «Зеленбуд» Чернігівської міської ради (Брайко В. Б.) указані  у пункті 1 цього рішення зелені насадження, що перебувають на балансі підприємства.  

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Кривенка В. Г.


Міський голова                                                                                                               О. В. Соколов

 

Заступник міського голови -
   керуючий справами виконкому                                                                                      С. Г. Віхров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!