Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 червня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів''

УКРАЇНА 

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

22 червня 2015 року                                                                                                           № 139

 


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Виділити згідно зі статтею 54 Житлового кодексу України…  кімнату № …,  житловою площею 10,7 кв.м, у комунальній квартирі № … по вулиці … на сім’ю з чотирьох осіб (вона, син, невістка, онук).  Проживали  у двох кімнатах,  житловою  площею  23,2  кв.м, цієї ж квартири.

2. Змінити статус:

2.1. За клопотанням Новозаводського районного суду міста Чернігова

службової однокімнатної, житловою площею 17,2 кв.м, квартири № … по вулиці …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованою та проживаючою у ній …, сім’я з трьох осіб  (вона, чоловік, син).

2.2. За клопотанням Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка двокімнатної, житловою площею 30,0 кв.м, квартири № … по вулиці … з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній …, сім’я з трьох осіб (він, син, дочка).

2.3. За клопотанням комунального підприємства «Новозаводське» Чернігівської міської ради

2.3.1. Кімнати № …, житловою площею 16,7 кв.м, по вулиці … з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній …, сім’я з трьох осіб (вона, два сини).

2.3.2. Кімнати № …, житловою площею 13,4 кв.м, по вулиці … з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній …, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка).

2.3.3. Кімнати № …, житловою площею 13,8 кв.м, по вулиці … з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній …, одним.

2.3.4. Службової   комунальної   однокімнатної,   житловою    площею 13,1  кв.м, квартири  № … по вулиці …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній …, одним.

2.3.5. Службової однокімнатної, житловою  площею 12,1 кв.м,   квартири № … по вулиці …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній …, сім’я з чотирьох осіб (вона, дочка, два сини).

2.4. За клопотанням 8 навчального центру Державної спеціалізованої служби транспорту по вулиці …

2.4.1. Службової   двокімнатної,  житловою площею 34,0 кв.м, квартири № …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка).

2.4.2. Службової   двокімнатної,  житловою  площею 30,1 кв.м, квартири № …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син).

2.4.3. Службової  двокімнатної,  житловою  площею 29,8 кв.м, квартири №…. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка).

2.4.4. Службової однокімнатної, житловою площею 20,0 кв.м, квартири № …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній …, сім’я з двох осіб (він, син).

2.4.5. Службової  двокімнатної,  житловою   площею 30,2 кв.м, квартири № …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній …, сім’я з двох осіб (він, дочка).

2.5. За клопотанням управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області

2.5.1. Службової однокімнатної, житловою площею 18,7 кв.м, квартири № … по вулиці …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній …, сім’я з двох осіб (він, син).

2.6. За пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 9 червня 2015 року кімнаті № …, житловою площею 18,2 кв.м, комунальної квартири №… по вулиці …  надати статус соціального житла.

3. Поставити на квартирний облік:

3.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

3.1.1. … сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), який мешкає у гуртожитку …, кімната № … (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.1.2. …, сім’я з двох осіб (вона, син), яка мешкає у приватній трикімнатній, житловою площею 32,55 кв.м, квартирі № … по вулиці …, де ще зареєстровано та проживають: батько, матір, сестра, племінниця (відсутність мінімального розміру житлової площі). Перебувала на квартирному обліку за місцем роботи в … на загальних підставах із 12 травня 2008 року, сім’єю з двох осіб (вона, син). На підставі поданої заяви та у зв’язку зі звільненням з роботи відповідно до пункту 5 статті 36 Кодексу законів про працю України в порядку переведення до підприємства …, де не ведеться квартирний облік, і згідно з підпунктом 1 пункту 32 „Правил обліку громадян...” поставити на квартирний облік за місцем проживання із часу перебування за місцем колишньої роботи на загальних підставах.

Відповідно до підпункту 14 пункту 44 «Правил обліку громадян…» включити … до першочергового списку як особу, яка проживає у ветхому будинку, з часу прийняття цього рішення.

3.1.3. …, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, три дочки), яка мешкає у приватній двокімнатній, житловою площею 29,8 кв.м, квартирі № …по вулиці … (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…» як багатодітну сім’ю.

3.1.4. …, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син),   на  квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 березня 2014 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку за пільгою чоловіка – …,  учасника бойових дій.

3.1.5. …, одного, який мешкає у приватній однокімнатній, з частковими зручностями, житловою площею 17,3 кв.м, квартирі №… по вулиці …, де ще зареєстровано та проживають: матір, сестра, чоловік сестри (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку відповідно статті 22 до Закону України «Про міліцію».

3.1.6. …, сім’я з двох осіб (він, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 березня 2011 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.1.7. …, одного, який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 15,9 кв.м, квартирі № … по вулиці …, де ще зареєстровано та проживає матір (різностатевість). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.1.8. …, сім’я з двох осіб (вона, дочка), яка мешкає у гуртожитку по вулиці … (відсутність житла).

3.1.9. …, сім’я з чотирьох осіб (вона,  дві дочки, син),   на   квартирному  обліку   у  загальноміській черзі з 15 лютого 1999 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку за пільгою сина – …, учасника бойових дій.

3.1.10. …, одного, який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 16,7 кв.м, квартирі № 20 по вулиці …, де ще зареєстровано та проживає матір (різностетевість).

3.1.11. …,  одну, яка мешкає за договором найму по вулиці …, квартира № … (відсутність житла).

3.1.12. …, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, три дочки), який мешкає у приватній трикімнатній, житловою площею 31,2 кв.м, квартирі № … по вулиці …, де ще зареєстровано та проживає матір (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…» як багатодітну сім’ю.

4. Внести зміни до складу сім’ї:

4.1. …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 20 червня 2013 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї зятя – …, онуку – … та онука – ….

4.2. …, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як одинока матір з 15 жовтня 1990 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – … та онуку – ….

4.3. …, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як одинока матір з 18 листопада 2013 року. На підставі поданої заяви та у зв’язку з реєстрацією шлюбу змінити прізвище «…» на «…», виключивши з першочергового списку у зв’язку із втратою пільги.

4.4. …, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 червня 1991 року. У зв’язку з тим, що сина - … забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами, виключити його зі складу сім’ї.

4.5. …, сім’я з  трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на   квартирному   обліку   у   позачерговому   списку   як  молодий  фахівець з  18   листопада 1991 року. У зв’язку із смертю чоловіка та на підставі  поданої заяви виключити  його зі складу сім’ї.

4.6. …, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку згідно зі статтею 49 Закону України «Про прокуратуру» з 22 лютого 2011 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дружину – … та дочку – ….

4.7. …, сім’я з чотирьох осіб (вона, три сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 грудня 2005 року та першочерговому списку як багатодітна сім’я відповідно до підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…» з 19 листопада 2012 року. У зв’язку з тим, що сини: … та … забезпечені житловою площею згідно з діючими нормами, виключити їх зі складу сім’ї. У зв’язку із втратою пільги виключити … з першочергового списку.

4.8. …, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 вересня 2011 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – …. Включити до першочергового списку відповідно до підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…» як багатодітну сім’ю.

4.9. …, сім’я з п’яти осіб (вона, син, дочка, два онуки), на   квартирному обліку   у   загальноміській  черзі з 27 травня 1987 року та у списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 6 грудня 2004 року. У зв’язку з її смертю виключити зі списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія). На підставі поданої заяви перевести квартирну справу на дочку – …, складом сім’ї із двох осіб (вона, син – …), виключивши зі складу сім’ї матір, брата – … та племінника – ….

5. Зняти з квартирного обліку як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

5.1. …, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 березня 2009 року.

5.2. …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини),   на   квартирному обліку   у   загальноміській  черзі  з  16 вересня 1996 року.

6. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери:

6.1. Комунального підприємства «ЖЕК-10» Чернігівської міської ради –

… – двірнику, на службову двокімнатну, житловою площею 27,1 кв.м, квартиру № … по вулиці … на сім’ю з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, син). Проживали в однокімнатній, житловою площею 22,0 кв.м, квартирі № … по вулиці …, де залишаються батьки.

6.2. Військової частини Т0500 –

… на службову однокімнатну, житловою площею 9,7 кв.м, квартиру №… по вулиці … на сім’ю з трьох осіб (він, дружина, дочка). Проживали по вулиці … – гуртожиток військової частини.

7. Виділити житло громадянам, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Чернігівської міської ради, і видати ордери –

            …  на  кімнату № …, житловою площею 18,2 кв.м, комунальної  квартири № … по вулиці …, що має статус соціального житла, одному,  без   зняття   з квартирного обліку. На квартирному обліку з 18 лютого 2013 року у загальноміській черзі за  № 4534  та першочерговому списку як  учасник війни за № 1304. Квартира надається за пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 9 червня  2015 року.   Проживав у двокімнатній, житловою площею 29,9 кв.м, квартирі №… по вулиці …, де залишається сім’я сина з чотирьох осіб.

8. На часткову зміну

підпункт 3.1.8 пункту 3 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 19 травня 2015 року № 115 викласти у наступній редакції: «…, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), на  квартирному   обліку у  загальноміській черзі з 22 грудня 2014 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій».

9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миргородського М. М.


Міський голова                                                                                                               О. В. Соколов

 

Заступник міського голови -
   керуючий справами виконкому                                                                                      С. Г. Віхров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!