Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 травня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів''


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

19 травня 2015 року                                                                                                           № 115

 
Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Виділити:

1.1. Комунальному підприємству «ЖЕК-10» Чернігівської міської ради згідно з їхнім листом від 5 травня 2015 року № 01-12-668   двокімнатну квартиру № …по вулиці …. Надати квартирі статус службової.

1.2. Управлінню адміністративних послуг Чернігівської міської ради згідно з їхнім листом від 7 травня 2015 року № 01-21/122 однокімнатну квартиру № … по вулиці …. Надати квартирі статус гуртожитку.

2. Виділити згідно зі статтею 54 Житлового кодексу України  –… кімнату № …, житловою   площею 8,1 кв.м,   у  комунальній квартирі № … по вулиці … на сім’ю з чотирьох осіб (вона,   чоловік,   два   сини). Проживали  у  кімнаті № …, житловою площею 16,9 кв.м, цієї ж квартири.

3. Поставити на квартирний облік:

3.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

3.1.1. …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 17,0 кв.м, квартирі № … по вулиці …, де ще зареєстровано та проживає теща (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.1.2. …, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), яка мешкає у приватній однокімнатній, із частковими зручностями, житловою площею 17,3 кв.м, квартирі №… по вулиці ..., де ще зареєстровано та проживають: матір і брат (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергово списку відповідно до статті 22 Закону України «Про міліцію».

3.1.3. …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка),   на   квартирному обліку    у загальноміській   черзі    з   17 березня 2008 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.1.4. …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 квітня 2009 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.1.5. …, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці …, кімната № … (відсутність житла). Включити до першочергово списку відповідно до статті 22 Закону України «Про міліцію».

3.1.6. …, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син), яка мешкає у гуртожитку по вулиці …, квартира № … (відсутність житла). Відповідно до підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…» включити до першочергового списку як одиноку матір.

3.1.7. …, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, син), яка мешкає у приватній кімнаті № …, житловою площею 12,4 кв.м,   комунальної квартири № … по вулиці … (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку за пільгою чоловіка – учасника бойових дій.

3.1.8. …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син),   на   квартирному   обліку   у  загальноміській черзі з 22 грудня 2014 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку за пільгою чоловіка – учасника бойових дій.

3.2. Включити до позачергового списку:

3.2.1. …  - 1998 року народження, дитину, що позбавлена батьківського піклування, одного,  який мешкає у трикімнатній, житловою площею 38,4 кв.м, квартирі № … по вулиці …,  де ще зареєстровано шість осіб: квартиронаймач/бабуся, її два сини та троє онуків (відсутність мінімального розміру житлової площі);

3.2.2. … – 1994 року народження, що позбавлена  батьківського піклування, сім’я з двох осіб (вона, дочка), яка мешкає у гуртожитку по вулиці … (відсутність житла).

4. Внести зміни до складу сім’ї:

4.1. …, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як учитель загальноосвітньої школи з 19 липня 1993 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онуків: … та ….

4.2. …, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку  у загальноміській черзі та першочерговому списку як одинока матір з 18 квітня 2005 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – ….

4.3. …, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 грудня 2007 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишнього чоловіка – …, у зв’язку з розірванням шлюбу, та змінити прізвище «…» на «…», у зв’язку з повторною реєстрацією шлюбу.

4.4. …, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку з 20 травня 1991 року. Згідно з поданими заявами  розділити квартирну справу на: …, сім’я з двох осіб (вона, дочка),  залишивши у позачерговому списку,  та сина – …, одного, перевівши до загальноміської черги з 18 листопада 2008 року, включити його до першочергового списку як учасника бойових дій  відповідно до статей 6, 12  Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

5. Зняти з квартирного обліку:

5.1. Як таких, що покращили житлові умови в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

5.1.1. …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син),  на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 березня 2009 року.

5.1.2. …, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 березня 1989 року та першочерговому списку як одинока матір з 15 квітня  2002 року.

5.2. На підставі поданої заяви –

…, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 березня 2011 року.

6. Згідно з поданою заявою продовжити термін проживання до 18 травня  2016  року … в однокімнатній, житловою площею 15,0 кв.м,  квартирі № … по вулиці … (житло для тимчасового проживання), одному, без зняття з квартирного обліку, тимчасово, на рік, як такому, що згідно з медичним висновком за станом здоров’я потребує окремого житла. На черзі у позачерговому   списку  потерпілих від наслідків аварії на ЧАЕС (І категорія) з 16 грудня 2002 року за № 107.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миргородського М. М.


Міський голова                                                                                                               О. В. Соколов

 

Заступник міського голови -
   керуючий справами виконкому                                                                                      С. Г. Віхров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!