Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 травня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про стан виконання Закону України «Про позашкільну освіту» щодо розвитку обдарувань і здібностей учнів шляхом залучення їх до гурткової та спортивно-оздоровчої роботи у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах''

  
 УКРАЇНА 

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

19 травня 2015 року                                                                                                           № 113

 

Про стан виконання Закону України
«Про позашкільну освіту» щодо
розвитку обдарувань і здібностей
учнів шляхом залучення їх до гурткової
та спортивно-оздоровчої роботи у
загальноосвітніх та позашкільних
навчальних закладах

 

 

Відповідно до пункту 1 частини «а» статті 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши інформацію начальника управління освіти Чернігівської міської ради Купріяненка В. П. про стан виконання Закону України «Про позашкільну освіту» щодо розвитку обдарувань і здібностей учнів шляхом залучення їх до гурткової та спортивно-оздоровчої роботи у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Інформацію про стан виконання Закону України «Про позашкільну освіту» щодо розвитку обдарувань і здібностей учнів шляхом залучення їх до гурткової та спортивно-оздоровчої роботи у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах взяти до відома.

2. Управлінню освіти Чернігівської міської ради (Купріяненко В. П.):

2.1. Продовжувати роботу щодо виконання законодавства про позашкільну освіту в частині охоплення учнівської молоді позашкільною освітою та моніторингу результативності проведених заходів у 2015 році.

2.2. Забезпечити збереження і розвиток   мережі позашкільних навчальних закладів, не допускати скорочення кількості гуртків, спортивних секцій, творчих об’єднань за основними напрямами позашкільної освіти відповідно до потреб, інтересів дітей та учнівської молоді, запитів батьківської громадськості.

2.3. Посилити контроль за охопленням різними формами позашкільної освіти учнів, які належать до «групи ризику», дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.

2.4. Забезпечити співпрацю загальноосвітніх навчальних закладів з позашкільними закладами інших підвідомчих міській раді структур та позашкільними закладами обласного підпорядкування щодо організації змістовного дозвілля дітей і молоді за місцем проживання.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Кухаря В. В.


Міський голова                                                                                                               О. В. Соколов

 

Заступник міського голови -
   керуючий справами виконкому                                                                                      С. Г. Віхров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!